Skip links

Mittatilauskalusteet

Etusivu / Tuotteet / Mittatilauskalusteet

AINA-keittiöiltä unelmiesi keittiö mittatilaustyönä

Kalusteiden valmistus mittatilaustyönä on meille arkea. Teemme kalusteet aina millimetrin tarkkuudella asiakkaan tyyli, toiveet ja tarpeet huomioiden. Standardimittaiset kalusteet usein jättävät turhia tiloja täytettäväksi.

Suunnittelemme ja toteutamme tarpeidesi mukaisen keittiön ja muut kodin kalusteet. Väripalettimme kattaa yli 8000 sävyä ja useita eri kuoseja.

Kanssamme saat toteuttaa omaa näkemystäsi juuri niin paljon kuin haluat. Asiantuntevat suunnittelijamme auttavat toteuttamaan visiosi.

Suunnittelijamme kanssa keittiösi saadaan toimimaan tarpeidesi ja tarpeidesi mukaan. Mittatilaustyönä valmistetut kalusteet varmistavat, että kaikki toiminnot sopivat tilaan ja palvelevat tarpeitasi.

Mittatilaustyöllä tehdään aikaa kestävää jälkeä

Uskomme vahvasti, että pitkäaikaiseen kotiin kannattaa investoida vain yksi kunnolla tehty keittiöremontti. AINA tunnistetaan kestävyydestä, laadukkuudesta ja vastuullisuudesta.

Lue lisää AINA-keittiöiden toiminnan hiilijalanjäljestä

AINAn mittatilaustyöllä suunnitellut ja toteutetut kotimaiset keittiöt kestävät aikaa ja tarjoamme tuotteillemme kattavan takuun. Miksipä emme luottaisi omaamme? Esimerkiksi työtasoilla ja hanoilla on 10 vuoden takuu. Saranoiden ja kiskojen valmistusvirheille on jopa 25 vuoden takuu.

AINAn hinnat ovat erittäin kilpailukykyisiä, sillä tuotamme materiaalit suoraan asiakkaan tarpeiden mukaan Mellanon tehtaalla Lapinlahdella. Kotimainen on kustannustehokasta eikä meillä ole suuria varastointikustannuksia.

Varaa maksuton suunnitteluaika

Kodin ergonomia kuntoon mittatilauskalusteilla

Moni miettii ergonomiaa esimerkiksi työpaikallaan, mutta oletko miettinyt oman kotisi ergonomiaa?

On tärkeää, että keittiön toiminnot ovat oikealla korkeudella, jotta keittiöaskareet hoituvat helposti.  Esimerkiksi Mungolife-bloggaaja Anna Pastak ja hänen miehensä ovat pitkiä, joten tason korkeus suunniteltiin heille sopivaksi, myös yläkaappien korkeus valittiin käytettävyyden mukaan. Lue lisää Anna Pastakin keittiöremontista.

Varaa maksuton suunnitteluaika

Käytännöllisyyttä etätöihin ja kodin askareisiin

Työpöytä voi olla esillä silloin kun sitä tarvitaan, muulloin sen voi piilottaa vaikka liuku- tai taitto-ovien taakse. Työpöydän korkeutta säätämällä voit tehdä töitä välillä seistenkin.

Käytännöllisyys ja ergonomian tärkeys korostuu myös kodinhoitohuoneessa. AINAn kodinhoitohuoneratkaisuilla luot juuri sinun tarpeeseen ja tilaan sopivan esteettisen kokonaisuuden, jossa myös tilankäyttö ja säilytysratkaisuiden käytännöllisyys on otettu huomioon.

Varaa maksuton suunnitteluaika

Erikoismittainen ei aina tarkoita kallista

Ammattitaitoinen suunnittelija osaa yhdistää vakiomittaisia ja erikoismittaisia kalusteita, jotta tilasta saadaan toimiva myös pienemmälläkin budjetilla.

Kalustetehtaamme on suunnitellut linjastot niin, että linjastoilla syntyy sujuvasti ja kustannustehokkaasti myös erikoismittaiset kalusteet.

Varaa maksuton suunnitteluaika