Skip links

Siemens studioLine

Etusivu / Tuotteet / Kodinkoneet ja valaisimet / Siemens studioLine

Koe Siemens studioLine -kodinkoneet – Muotoilua, joka tekee vaikutuksen ensisilmäyksellä

Ylelliset ja ainutlaatuiset Siemens studioLine -kodinkoneet sisältävät vaihtoehtoja sinulle, joka arvostat innovatiivisia ominaisuuksia ja tyylikästä, mutta ajatonta muotoilua. Kun valitset studioLine -kodinkoneet, myös eri tuoteryhmien kodinkoneet sopivat muotoilultaan täydellisesti yhteen muodostaen harmonisen kokonaisuuden.

Ruoanvalmistus innovatiivisilla ja älykkäillä Siemens-kodinkoneilla on nautinto. Kodinkoneet tunnistavat tarpeesi ja adaptoituvat arkeesi, mutta voit mahdollisesti myös ohjata niitä itse, jopa etänä. studioLine-kodinkoneet ovat myös kustannustehokkaita ja ekologisia ja kuluttavat energiaa vain sen verran, mitä tarvitsee.

studioLine-kodinkoneita myyvät vain valikoidut keittiökalustemyymälät, kuten AINA-keittiöt. Valikoimasta löytyy useisiin erilaisiin tarpeisiin soveltuvia ratkaisuja haaveidesi kotiin.

Muotoilun ja tekniikan täydellinen harmonia

Jokaisen markkinoille tuodun kodinkoneen ja jokaisen sen yksityiskohdan taustalla on valtava määrä työtä. Innovatiiviset kodinkoneet, jotka hyödyntävät älykkäitä ominaisuuksia ja nerokasta muotoilua, ovat vaatineet tuntikausia selvitystä, tutkimusta ja kokeilua, kunnes palaset loksahtavat kohdalleen.

Lopputuloksena on innovatiivinen kodinkonesarja, jonka tuotteet ovat sekä muotoilultaan että toiminnoiltaan viimeistelty täydentäen kotisi sisustusta. Innovatiivinen muotoilu tarjoaa paitsi estetiikkaa, myös käytännöllisyyttä kotiisi. Voit valita, haluatko esimerkiksi liesituulettimen integroituna vai asennettuna katseenvangitsijaksi saarekkeen päälle.

Älykkäät ominaisuudet puolestaan helpottavat kiireistä arkea ja kodin askareiden suunnittelua. studioLine-kodinkoneet adaptoituvat arkeesi ja ovat helposti räätälöitävissä. Osaa kodinkoneista voidaan myös etäohjata kätevästi ja ne lähettävät myös hyödyllisiä ilmoituksia.

Löydä lähin AINA-myymäläsi ja varaa maksuton suunnitteluaika

Ota yhteyttä ja varaa maksuton suunnitteluaika (arvo 245 €). Se ei sido sinua vielä mihinkään, mutta hyödyt varmasti. Mikset aloittaisi unelmiesi keittiön suunnittelua jo tänään? Suunnittelutapaaminen voidaan järjestää myymälässä, kotonasi tai etänä. Suunnittelutapaaminen sisältää tarvekartoituksen, 3D-havainnekuvat ja tarkan tarjouslaskelman.

Varaa maksuton suunnitteluaika

150 päivän palautusoikeus

Tarjoamme reilun 150 päivän palautusoikeuden.

Tutustu tarkemmin

Siemens studioLine -video

Katso Siemens studioLine -video ja vaikutu harmonisemmasta arjesta!

Katso video

Valmiit esimerkkipaketit

Kokosimme yhteensopivat ihastuttavat kodinkonepaketit.

Tutustu paketteihin

Induction Air

Liesituuletin on integroitu näppärästi suoraan keittotasoon.

Tutustu liesituulettimeen

Keittotasot

Innovatiivinen tekniikka ja hyvin harkitut toiminnot helpottavat arkeasi.

Tutustu keittotasoihin

Uunit

Siemens studioLine- uuneja saatavilla eri malleissa ja eri kokoisina.

Tutustu uuneihin

Liesituulettimet

Liesituuletinvalikoimasta löytyy sopiva tuuletin jokaiseen keittiöön.

Tutustu liesituulettimiin

Mikroaaltouunit

Tyylikkäitä kalusteisiin upotettavia moderneja mikroaaltouuneja.

Tutustu mikroaaltouuneihin

Jääkaapit ja pakastimet

Tilavuutta ja käytännöllisyyttä. Mukautuvaa ja hienostunutta muotoilua.

Tutustu tarkemmin

Astianpesukoneet

Tyylikkäitä astianpesukoneita, joissa on innovatiivisia teknisiä ominaisuuksia.

Tutustu astianpesukoneisiin

Varaa maksuton keittiösuunnitteluaika

Kiinnostaako keittiön modernisointi tai haaveiden toteuttaminen kanssamme? Oma unelmiesi keittiö syntyy helpoiten maksuttoman suunnitteluajan myötä. Suunnittelijamme esittelee havainnekuvat toiveidesi mukaisesta keittiöstä ja laatii tarjouksen. Lisäksi saat nähtäväksi 3D-kuvat suunnitellusta keittiöstä ja keittiökalusteista. Suunnitteluaikamme ei sido sinua mihinkään.

Voit tutustua mallistoon myös lähimmässä AINA-myymälässäsi. Myymälöissä palvelemme ensisijaisesti ajanvarauksella. Voimme sopia tapaamisen myös kotiisi tai pitää palaverin etänä.
Varaa maksuton suunnitteluaika