Skip links

AINA-keittiöt kumppanina suunnittelijoille

Etusivu / AINA / Suunnittelijoille

AINA-keittiöt täyttävät myös sisustussuunnittelijoiden ja -arkkitehtien monipuoliset ja vaativat tarpeet

Sisustussuunnittelija. Mistä aloitat, jos asiakkaasi ensisijaiset toiveet kodin kiintokalusteiden suhteen ovat kotimaisuus ja kestävyys? Entä jos uuden keittiöt sävytoive on hyvin uniikki ja standardikokoiset kalusteet eivät ratkaise tarvetta?

Millimetrin tarkkuudella ja yli 8000 sävyssä

AINAn vahvuus on ottaa huomioon tarkimmatkin asiakkaan tarpeet. Teemme kalusteet millimetrin tarkkuudella, sillä olemme huomanneet, että standardimittaiset kalusteet eivät sovi kaikille. AINAn yli 8000:n sävyn värikartalla jokaisen asiakkaan mieltymykset ja yksilölliset vaatimukset voidaan ottaa huomioon. Kartoittamalla asiakkaan tarpeet, keittiöstä voidaan tehdä juuri hänelle personoitu.

Meillä on hyvät referenssit ja olemmekin saaneet kiitosta siitä, että kanssamme kommunikointi on helppoa ja hoidamme asiat ajallaan ja sovitusti. Olemme myös erityisen ylpeitä yhteistyökumppaniverkostostamme, jossa on toinen toistaan inspiroivampia kotimaisia yrityksiä. Valitsemalla AINAn tuet oikeasti kotimaista tekemistä.

Kotimainen AINA on ekologinen ja ympäristöystävällinen valinta

Valitsemalla AINA-keittiön tuet kotimaista työtä ja varmistut asiakkaasi uuden keittiön kotimaisuudesta ja ekologisuudesta. AINAn ajattoman klassinen tyyli kantaa yli vuosikymmenten ja vastuullisen valinnan tuoma rentous on AINA-keittiössä läsnä päivittäin. Hintamme ovat aina kiinteät ja läpinäkyvät.

Meidän laadukkaista materiaaleista valmistetuista kodin kalusteista syntyy vähemmän päästöjä, sillä tuotteet valmistetaan Suomessa. AINA-keittiöt on kotimainen ja ekologinen. Lisäksi se on kestävä ja tinkimätön laadussa. AINAn valikoimissa panostetaan toimiviin ja kestäviin ratkaisuihin. Aina ei tarvitse remontoida tilaa lattiasta kattoon, AINA-keittiöt tarjoaa vaihtoehtona myös kevyemmän ja ekologisemman vaihtoehdon, pintaremontti ovien vaihdolla.

AINA-keittiöt palvelee ammattitaidolla alusta loppuun, suunnittelusta asennukseen.

Inspiroidu kuvagalleriastamme

Miksi AINA-keittiöt on hyvä valinta

💎 Kalusteet mitoitetaan millimetrin tarkkuudella. Tavoitteemme on aina hyödyntää kaikki käytettävissä oleva tila.

💎 AINAn yli 8000:n sävyn värikartalla jokaisen asiakkaan mieltymykset ja yksilölliset vaatimukset voidaan ottaa huomioon.

💎 AINA-asiantuntijat palvelevat laajasti ympäri Suomea. Myymälämme löytyy lähes 40 paikkakunnalta, millä takaamme asiantuntevan paikallisen palvelun.

💎 Meidän kanssa asiakas voi aloittaa suunnittelun puhtaalta pöydältä. AINA-keittiö on aina yksilöllisesti toteutettu. Ja tuotevalikoima on todella laaja.

💎 Selkeä ja läpinäkyvä hinnoittelu. Hintamme ovat kohdallaan, mikä takaa korkean laadun jokaisessa toimitetussa tuotteessamme.

💎 Luotamme omaan tuotteeseemme. Annamme tuotteillemme jopa 25 vuoden takuun.

💎 Teemme yhteistyötä alan parhaiden valmistajien kanssa. Kauttamme saat laadukkaat kodinkoneet, hanat, valaisimet, liesituulettimet ja monipuoliset tasomateriaalit onnistuneen kokonaisuuden luomiseksi.

💎 Suunnitteluvaihe on yhteinen. 3D-suunnitelmat ja 360-panoramakuvat auttavat hahmottamaan suunnitellun kokonaisuuden.

💎 Kotimaiset AINA-keittiöt tulevat Pohjois-Savosta Lapinlahdelta ja niille on myönnetty avainlippu.

💎 Kaikki kalusteet valmistetaan Suomessa, mikä vähentää kuljetuksista aiheutuneita päästöjä. Olemme myös itse varmistaneet kaikkien materiaaliemme alkuperän vastuullisuuden.

💎 Luotettava ja sujuva toimitus. AINA-keittiöt kohteeseen toimittaa DB Schenker. Alan nopeimpana toimijana toimitamme kalusteet jopa 4-6 viikossa.

💎 Asennukseen voi palkata auktorisoidun AINA-asentajan, joka pitää huolen että lopputulos on suunnitelman mukainen.

Lue 12+1 syytä miksi AINA-keittiöt

Lataa oppaamme ja inspiroidu materiaaleistamme

Lataa Sisustajan Inspis

Sisustajan inspis

Sisustajan Inspiksestä saat inspiraatiota, rakensitpa sitten kokonaan uutta tai remontoit vanhaa.

Lataa opas
Sisustajan inspis – Tasot ja välitilat kansi

Maalisävyt ja väliovet

Tutustu levyoviemme kattavaan valikoimaan sekä valloittaviin maalisävyihimme.

Lataa opas
Sisustajan inspis – Levyovet ja maalisävyt -kansi

Tasot ja välitilat

Tutustu kattavaan valikoimaamme tasoja ja välitilavaihtoehtoja. Meillä on mistä valita!

Lataa opas

Inspiroidu blogipostauksistamme

Naava-keittiö AINA-keittiöt

12+1 syytä valita AINA-keittiöt

AINA-keittiöt mahdollistavat yksilölliset koko kodin kalusteratkaisut asiakkaidesi tarpeisiin ja monipuolisuus antaa sinulle mahdollisuuden suunnitella mitä vain! Lue, miksi valita AINA-keittiöt.

Lue lisää
26

AINA-keittiöiden ensisijainen hinta-laatusuhde

Toimitusjohtaja Janne Lehtonen avaa, miten AINA-keittiöt pystyy pitämään hinta-laatusuhteen erinomaisena.

Lue lisää
Sarastus-keittiö lumoaa

Hyvän keittiön kymmenen tärkeintä ominaisuutta

Mistä syntyy täydellinen keittiö? Nämä asiat huomioimalla suunnittelet tai remontoit keittiön, joka on täydellinen vielä vuosienkin päästä.

Lue lisää

Ota yhteyttä, niin voimme aloittaa yhteistyön!

Ota yhteyttä AINA-ammattilaisiimme, niin mietitään kuinka voisimme auttaa. Voit myös pyytää alustavan tarjouksen. Maksuttoman suunnitteluajan varaus ei sido sinua mihinkään.