Skip links

Ovien vaihto on helppo, edullinen ja nopea tapa päivittää keittiön ilmettä

Etusivu / Palvelut / Ovien vaihto on helppo, edullinen ja nopea tapa päivittää keittiön ilmettä 

Ovien vaihto on helppo, edullinen ja nopea tapa päivittää keittiön ilmettä

Jos keittiön rungot ovat edelleen hyväkuntoiset ja vain kaapistojen pinnat vaativat päivitystä, voit helposti ja nopeasti uudistaa kodin ilmettä vaihtamalla vain ovet. Valikoimastamme löydät kotimaiset, kestävät ja tyylikkäät kalusteovet keittiöön, kylpyhuoneeseen, kodinhoitohuoneeseen, eteiseen tai kodin säilytysjärjestelmiin.

Laadukkaat ovimallimme tarjoavat tavan uudistaa keittiön ilmettä nopeasti, helposti ja edullisesti. Kalusteovimallistomme sisältää lähes 40 erilaista ovimallia, joista jokainen löytää mieluisan. Kaikki ovimallimme ovat saatavana yli 8000 eri sävyssä ja ne tuotetaan mittatilaustyönä millimetrin tarkkuudella. Maalioviin voit valita mieleisesi kiiltoasteen kolmesta vaihtoehdosta: himmeä, puolikiiltävä ja kiiltävä.

Vastuullisuus kulkee mukana kaikissa valinnoissamme. Pintaremontissa kaikkia materiaaleja ei tarvitse laittaa uusiksi, ja vanhaa voidaan hyödyntää tehokkaasti. Haluamme auttaa asiakkaitamme säästämään sekä rahaa että luontoa. Keittiön kasvojenkohotus keittiön kaappien ovia vaihtamalla on ekologinen teko jo itsessään, kun vältetään hyväkuntoisten runkojen uusiminen.

Tutustu ovimalleihin

Ovien vaihto on ekoteko

Keittiöön ei aina tarvita kokonaisvaltaista ja kallista remonttia, vaan myös pelkkä keittiön ovien vaihto riittää keittiön ilmeen uudistamiseksi. Laajasta kalusteovien valikoimasta löydät lähes 40 ovimallia jopa 8000 eri sävyssä.

Pieni pintaremontti keittiöön on myös ekologinen teko, kun kaikkia materiaaleja ei tarvitse laittaa uusiksi ja vanhaa voidaan hyödyntää. Edistät keittiösi käyttöikää pintaremontin avulla. Lue lisää ekologisesta pintaremontista alta.

Lue lisää

Pienellä pintaremontilla moderni keittiö

AINA-keittiöt toi suunnittelija Pia Wartiaisen vanhan keittiön tähän päivään pienellä pintaremontilla. Uusiksi keittiössä laitettiin aikaa nähneet pintamateriaalit sekä osa kodinkoneista.

Wartiaisella oli selkeä ajatus toivotusta muutoksesta keittiöönsä ja AINA-keittiöiden näkemykset sekä materiaalivaihtoehdot vastasivat näitä vaatimuksia. Wartiaiselle kotimaisten materiaalien lisäksi AINA-keittiöiltä saatavat erikoismittaiset ovet, etusarjat ja värivaihtoehdot olivat avainasemassa koko keittiön muutoksessa.

Lue lisää

Ovien vaihdolla kevyt keittiön ilmeen uudistus

Keittiön ilmeen uudistamiseen riittää myös pelkästään ovien vaihto. Sen lisäksi, että kevyt keittiöremontti on aikataulullisesti helpompi ja nopea toteuttaa, se säästää rahaa ja on myös ekologisempi vaihtoehto, sillä hyödynnät vanhaa ja pidennät keittiösi käyttöikää.

Käy lukemassa blogistamme, milloin ovien vaihto kannattaa ja minkälaisia monipuolisia tuote- ja materiaalivaihtoehtoja AINA-keittiöt tarjoaa kevyemmän pintaremontin toteuttajalle!

Lue lisää

12+1 upeaa syytä valita AINA

💎 Kotimainen
💎 Paikallinen
💎 Ekologinen ja vastuullinen
💎 Mittatilaustyö millimetrin välein
💎 Yli 8000 värisävyä
💎 Yksilöllinen
💎 Paras palvelu
💎 Läpinäkyvä hinnoittelu
💎 Laadukas
💎 Luotettava ja sujuva toimitus
💎 Huoleton asennuspalvelu
💎 Kattava takuu
💎 Hyvät yhteistyökumppanit

Lue 12+1 syytä

Varaa maksuton suunnitteluaika

Varaa nyt maksuton suunnitteluaika keittiösi ilmeen päivitykseen! Suunnitteluaika ei sido vielä mihinkään, mutta pääset näkemään, mille keittiösi voisi näyttää. Halutessasi mietimme myös uusia säilytysratkaisuja ja toiminnallisuutta lisääviä mekanismeja.

Maksuton suunnittelu (arvo 245 €) sisältää:
💎 Tapaaminen myymälässä, kotonasi tai etänä
💎 Tarvekartoitus ja ideointi
💎 Mittaus
💎 Tarkka tarjous osa-alueittain
💎 3D-havainnekuva suunnitelmasta

Varaa suunnitteluaika