Skip links

Keittiöremontti AINAn tapaan

Etusivu / Palvelut / Keittiöremontti

 

AINA – harmoniaa kotiisi

Me AINA-keittiöillä haluamme luoda harmoniaa kaikessa mitä teemme. Taistelemme keittiöremontteihin perinteisesti liitettyä epätoivoa, pitkää odottelua ja tyytymistä vastaan. AINA-ammattilaiset tekevät alkukartoituksen jälkeen sinulle suunnitelman unelmiesi keittiöstä ja antavat aikataulun joka pitää. 

Keittiöremontin suunnittelu

Haluamme tarjota asiakkaillemme vain sellaista, jossa kaikki on tismalleen oman mielen mukaista, toimivaa ja mutkatonta. Jotta voimme taata tyytyväisyytesi remontin lopputulokseen, haluaisimme sinun miettivän mikä on sinulle tärkeää. Markkinoiden laajin valikoima mahdollistaa juuri sinulle räätälöidyn kokonaisuuden. 

Juuri sinulle tehty

Voit varata maksuttoman suunnitteluajan vaikka heti.

Keittiösuunnittelu -sivulta saat vinkkejä, joiden avulla pääset hyvin alkuun. Toki voit ottaa myös suoraan yhteyttä lähimpään AINA-myymälään ja saat ammattitaitoisen suunnittelijan avuksesi heti.

Voit tutusta AINA-keittiöiden ratkaisuihin Instagramissa, Facebookissa, Pinterestissä ja täällä nettisivuillamme.

Ekologinen keittiöremontti

Joskus keittiön saa remontoitua upeaksi vain ovia ja pintoja vaihtamalla. Voit päivittää keittiösi ilmeen olipa se millainen tahansa, AINAn ovet tehdään aina mittojen mukaan joten ne sopivat yhteen minkä tahansa rungon kanssa. Pintojen uudistaminen muuttaa keittiösi ilmeen vanhoja runkoja hyödyntäen. Pintojen vaihtamisen yhteydessä vaihdamme myös huonokuntoiset kaapit, ja niin halutessasi lisäämme keittiöön arkea helpottavia mekanismeja.

Ammattitaitoiset asentajat

Auktorisoidut AINA-asentajamme ovat alansa parhaita ammattilaisia ja pitävät huolen siitä, että lopputulos on suunnitelman mukainen.
Koska AINA-kalusteet tehdään aina mittatilauksena, suosittelemme käyttämään AINA-asentajaa laadun varmistamiseksi. Moni on asentanut kalusteet itse, mutta valitettavasti kalusteiden asennusohjeista on mahdotonta saada helposti luettavia, koska jokainen tuote on aina yksilöllinen.

AINA-keittiöremontti on huoleton ja turvallinen.