Skip links

Keittiöremontti AINA-keittiöiden tapaan on huoleton

Etusivu / Palvelut / Keittiöremontti

AINA-keittiöremontti on huoleton ja turvallinen

Me AINA-keittiöillä haluamme luoda harmoniaa kaikessa mitä teemme. Taistelemme keittiöremontteihin perinteisesti liitettyä epätoivoa, pitkää odottelua ja tyytymistä vastaan.

AINA-ammattilaiset tekevät alkukartoituksen jälkeen sinulle 3D-suunnitelman unelmiesi keittiöstä ja antavat aikataulun, joka pitää. Suunnitteluaika on asiakkaalle maksuton ja sitoumukseton.

Haluamme tarjota asiakkaillemme vain sellaista, jossa kaikki on tismalleen oman mielen mukaista, toimivaa ja mutkatonta. Markkinoiden laajin valikoima mahdollistaa juuri sinulle räätälöidyn kokonaisuuden.

Vastuullisuus kulkee mukana kaikissa valinnoissamme. Työskentelemme kestävän tulevaisuuden hyväksi ja minimoimme hiilijalanjäljen kaikissa keittiöremontin vaiheissa.

Autamme myös keittiön asennuksessa. Auktorisoidut AINA-asentajamme ovat alansa parhaita ammattilaisia ja pitävät huolen siitä, että lopputulos on suunnitelman mukainen.

AINA – harmoniaa kotiisi

Me AINA-keittiöillä haluamme luoda harmoniaa kaikessa mitä teemme. Taistelemme keittiöremontteihin perinteisesti liitettyä epätoivoa, pitkää odottelua ja tyytymistä vastaan. AINA-ammattilaiset tekevät alkukartoituksen jälkeen sinulle suunnitelman unelmiesi keittiöstä ja antavat aikataulun joka pitää. Keittiöremontti voi onnistua nopeallakin aikataululla.

Varaa maksuton suunnittelu

Keittiöremontin suunnittelu

Haluamme tarjota asiakkaillemme vain ratkaisuja, joissa kaikki on tismalleen oman mielen mukaista, toimivaa ja mutkatonta. Jotta voimme taata tyytyväisyytesi remontin lopputulokseen, haluaisimme sinun miettivän mikä on sinulle tärkeää toimivassa keittiössä. Markkinoiden laajin valikoima mahdollistaa juuri sinulle räätälöidyn kokonaisuuden, joka on varmasti myös uniikki, kotimainen ja kestävä. 

12+1 syytä valita AINA

Juuri sinulle tehty

AINAn kokeneet asiantuntijat auttavat suunnittelemaan unelmiesi keittiön. Yhteistyötä kanssamme kehutaan mutkattomaksi ja asiakaslähtöiseksi. Voit varata maksuttoman suunnitteluajan vaikka heti.

Keittiösuunnittelu -sivulta saat vinkkejä, joiden avulla pääset hyvin alkuun unelmiesi keittiön suunnittelussa. Voit myös ottaa suoraan yhteyttä lähimpään AINA-myymälään, jolloin saat ammattitaitoisen suunnittelijan avuksesi heti. Tarvittaessa voimme myös hoitaa kaiken suunnittelun puolestasi.

Voit tutusta AINA-keittiöiden mallistoihin ja ratkaisuihin Instagramissa, Facebookissa, Pinterestissä ja täällä nettisivuillamme.

Varaa maksuton suunnittelu

Ekologinen keittiöremontti

Vanhasta keittiöstä saa remontoitua upean vain ovia ja pintoja päivittämällä ja vanhan keittiön kalusteiden hyväkuntoiset rungot voidaan hyödyntää uutta rakentaessa. Voit päivittää keittiösi ilmeen uuteen olipa toivottu ilme millainen tahansa, sillä AINAn ovet tehdään aina mittojen mukaan ja ne sopivat yhteen minkä tahansa rungon kanssa.

Pintojen vaihtamisen yhteydessä vaihdamme myös huonokuntoiset kaapit, ja halutessasi voimme suunnitella ja lisätä keittiöön myös arkea helpottavia mekanismeja, kuten aamiaiskaapin, roskakorimekanismeja ja muita keittiön tilaoptimointiin liittyviä ratkaisuja.

Lue lisää

Ammattitaitoiset AINA-asentajat

Auktorisoidut AINA-asentajamme ovat alansa parhaita ammattilaisia ja pitävät huolen siitä, että lopputulos on suunnitelman mukainen ja laadukas. Koska AINA-kalusteet tehdään aina mittatilauksena, suosittelemme käyttämään AINA-asentajaa apuna keittiön asennuksessa laadun varmistamiseksi. Keittiön asennus käy myös huomattavasti mukavammin asennuspalvelumme avulla.

Lue lisää asennuspalvelustamme

12+1 syytä, miksi valita AINA-keittiöt kalustetoimittajaksi

AINA-keittiöiltä löydät yksilölliset koko kodin kalusteratkaisut juuri sinun tarpeisiisi. Lue 12+1 syytä miksi valita juuri AINA-keittiöt kalustetoimittajaksi.

1. Kotimaisuus

AINA-keittiöt luottaa kotimaiseen ammattitaitoon ja laatuun

AINA-keittiöt sai alkunsa vuonna 2016 Mellanon tehtaalla Lapinlahdella. Me uskomme suomalaiseen ammattitaitoon ja laadukkaaseen kädenjälkeen, joka maailman muuttuessa erottuu edukseen. Vielä tänäkin päivänä AINAn kalusteet valmistetaan yli 30 vuoden kokemuksella Lapinlahdella Pohjois-Savossa ja niille on myönnetty avainlippu.

Tutustu AINAn tarinaan

2. Lähes 40 myymälää

AINA-myymälät palvelevat laajasti ympäri Suomea

Meillä on myymälä lähes 40 eri paikkakunnalla, jotta asiantunteva palvelu olisi mahdollisimman lähellä sinua, missä päin Suomea asutkaan. Voit siis käydä myymälässä paikan päällä inspiroitumassa ja keskustelemassa asiantuntijoidemme kanssa sisustushaaveistasi. Olipa kyseessä keittiön, kylpyhuoneen tai kodinhoitohuoneen remontti tai etsit sopivaa säilytysratkaisua, voit kääntyä asiantuntijoidemme puoleen.

Katso lähin myymäläsi

3. Yli 8000 sävyvaihtoehtoa

AINA-keittiöiden värivalikoima kattaa yli 8000 eri sävyä

Jokaisella asiakkaallamme on omat mieltymyksensä ja haluamme vastata siihen laajan värikarttamme avulla. Uskomme, että aina mittatilaustyönä tehdyt tuotteemme ja värikarttamme yli 8000 sävyä takaavat harmonian, josta voi nauttia arjessa joka ikinen päivä.

Tutustu AINAn missioon

4. Millimetrin välein

Kaikki kodin kalusteet millimetrin välein juuri sinun yksilöllisiin tarpeisiisi

Jokainen koti on erilainen. Siksi standardi-mittaiset kalusteet eivät aina välttämättä toimi, ja tilaa saattaa jäädä tästä syystä hyödyntämättä. Haluamme, että koko käytettävissä oleva tila tulee käyttöön, joten siksi kalusteemme suunnitellaan ja valmistetaan millimetrin välein juuri sinun tarpeisiisi.

Varaa maksuton suunnitteluaika

5. Yksilölliset ratkaisut

AINA-keittiöt – yksilöllistä harmoniaa kotiisi

Jokaisella asiakkaallamme on omat mieltymyksensä ja yksilölliset oman kotinsa asettamat vaatimukset. Uskomme, että aina mittatilaustyönä tehdyt tuotteemme ja värikarttamme yli 8000 sävyä takaavat harmonian, josta voi nauttia arjessa joka ikinen päivä. Siksi teemme kaiken aina yksilöllisyys edellä asiakkaidemme toiveiden ja tarpeiden mukaisesti.

Inspiroidu kuvagalleriasta

6. Paras palvelukokemus

AINA – paras palvelukokemus

Taistelemme perinteisesti remontteihin liitettyä epätoivoa, pitkää odottelua ja tyytymistä vastaan. Haluamme tarjota asiakkaillemme vain sellaista, jossa kaikki on tismalleen oman mielen mukaista, toimivaa ja mutkatonta. Kalusteiden asennus käy myös vaivatta kauttamme. Olemme paikallinen toimija ja meillä on myymälä 40 eri paikkakunnalla, jotta asiantunteva palvelu olisi mahdollisimman lähellä sinua, missä päin Suomea asutkaan.

» Lue asiakaskokemuksia

7. Hinnat aina kohdillaan

Aina hinnat kohdillaan, alemyyntejä ei tarvita

Me toimimme hintojen kanssa aina reilusti. Pidämme ne aina kohdallaan, eikä toistuvia alennusmyyntejä siksi tarvita. Hinnat ovat myös täysin läpinäkyviä, eikä piilokuluja tule. Meiltä löydät kalusteet jokaiselle budjetille, sillä haluamme, että kaikilla olisi mahdollisuus hankkia kotimaista laatua ja varmistua keittiöremontin sujuvuudesta. Teemme kaiken tarpeidesi mukaan tilaustyönä, joten emme maksa myöskään turhaan isoista varastotiloista.

Tarvittaessa tarjoamme myös OP-rahoitusta asiakkaillemme. Tutustu tarjoamiimme rahoitusvaihtoehtoihin.

Lue: Hinnat aina kohdillaan

8. Korkea laatu

Kotimaiset, kestävät ja korkealaatuiset kodinkalusteet

Kotimaiset, kestävät ja korkealaatuiset tuotteemme takaavat sen, että voit nauttia kalusteistasi vielä vuosienkin päästä. Kalusteet valmistetaan Mellanon Lapinlahden tehtaalla yli 30 vuoden kokemuksella.

Tutustu mallistoihin

9. Vastuullinen valinta

AINA-keittiöiden kotimainen tuotanto on sekä energiatehokasta että ekologista

Hyvä suunnittelu ja asiantuntijuus eivät nosta kuluja, vaan laskevat niitä. AINA-keittiö on paitsi energia-, myös kustannustehokas valinta kotiisi. Tuotantomme on aina tilaustyötä ja kaikki kalusteemme valmistetaan Suomessa. Kotimainen kaluste valmistetaan lähellä ja kuljetusmatkat ovat huomattavasti tuontituotteita lyhyempiä. Käytämme vain vastuullisesti tuotettuja raaka-aineita, joiden alkuperän olemme itse varmistaneet. Näin varmistamme mahdollisimman pienen hiilijalanjäljen.

Lue vastuullisuudesta

10. Sujuva toimitus

AINA-keittiöiden luotettava ja sujuva toimitus

Luotettava ja sujuva toimituksemme takaa sen, että saat tilaamasi tuotteet sovitun aikataulun mukaisesti kotiisi. Alan nopeimpana toimijana toimitamme uudet kalusteesi jopa 4-6 viikossa, joten pääset nauttimaan kodin uudistuneesta ilmeestä pian tilauksesi jälkeen. Sovimme sinulle sopivan ajankohdan toimitukselle ja toimitamme tuotteet suoraan kotiisi. Kuljetuksistamme huolehtii DB Schenker.

Tutustu palveluihimme

11. Huoleton asennuspalvelu

AINA-keittiöiden huoleton asennuspalvelu

Auktorisoidut AINA-asentajamme ovat alansa parhaita ammattilaisia ja pitävät huolen siitä, että lopputulos on suunnitelman mukainen ja laadukas.

Tuotteidemme asentaminen itse on mahdollista, mutta tarjoamme mielellämme myös apua asennukseen. Asennuksen hinta riippuu itse kohteesta ja toteutuksesta, joten sen suhteen toimimme tarjouspyyntöperiaatteella.

Muistathan, että asunnon tai vapaa-ajan asunnon remontin työn osuudesta voit saada kotitalousvähennystä. Lue lisää kotitalousvähennyksestä.

Lue asennuspalvelusta

12. Kattava takuu

AINA-keittiöiden kattava takuu

Jotta sinä voit tehdä ostopäätöksen turvallisin mielin, annamme tuotteillemme kattavan takuun, jopa 25 vuotta. Miksipä emme luottaisi omaamme – AINA-kalusteet valmistetaan yli 30 vuoden kokemuksella.

Tutustu takuuseen

+1. Hyvät yhteistyökumppanit

Teemme yhteistyötä alan parhaiden valmistajien kanssa

Kauttamme saat laadukkaat kodinkoneet, hanat, valaisimet, liesituulettimet ja monipuoliset tasomateriaalit onnistuneen kokonaisuuden luomiseksi.

Tutustu yhteistyökumppaneihimme