Skip links

Keittiökalusteet Hyvinkää

Etusivu / Yhteystiedot / Keittiökalusteet Hyvinkää

AINA Hyvinkää

Aukioloajat

Myymälä avoinna sopimuksen mukaan

Yhteystiedot

Nieve Oy
Sillankorvakatu 15, 05810 Hyvinkää
eve.sinervo@ainakeittiot.fi
041 315 3612

Onko mielessäsi keittiön, kylpyhuoneen tai kodinhoitohuoneen remontti, tai kaipaatko lisää säilytystilaa? Toivoisitko ammattilaisen näkemystä alkuun pääsemiseksi tai koko projektin toteuttamiseen?

AINA-keittiöiltä löydät laadukkaat keittiökalusteet ja kylpyhuonekalusteet sekä muut kodin säilytysratkaisut yli 8000 sävyssä. Kodin kiintokalusteet aina mittatilaustyönä millimetrin välein, joustavasti jokaiseen kotiin ja jokaisen budjetille.

Tehdään unelmistasi totta, varaa suunnitteluaikasi!

Varaa maksuton suunnitteluaika

AINA-keittiöt Hyvinkää

AINA-keittiöt Hyvinkäällä sinua palvelee ammattitaitoinen henkilökunta. Meille tärkeää on tehdä keittiöstä mahdollisimman toimiva juuri sinun tarpeisiisi sekä kokonaisuudesta sinun näköisesi. Haluamme olla tukena ja apuna matkalla kohti unelmakeittiötäsi. Henkilökuntamme osaaminen sisustussuunnittelun ja remontin saralla, auttaa sinua tekemään materiaalivalintoja sekä saamaan tietoa myös käytännön toteutuksesta. Meille laatu on ykkösasia niin kalusteissa kuin asiakaspalvelussakin.

AINA Hyvinkää ei ole se perinteisin keittiöliike, vaan pieneen tilaan keskustassa on saatu mahtumaan uudenaikainen, persoonallinen showroom, jossa pääset tutustumaan laajaan materiaalivalikoimaan, mekanismeihin sekä mallikeittiöihin. Haluamme myymälämme kuvaavan sitä luovuutta ja tarkkuutta mitä arvostamme myös suunnittelussa.

Olemme auki sopimuksen mukaan, jotta voimme palvella jokaista asiakasta henkilökohtaisesti ja ajatuksella, sinua kuunnellen. Neuvomme ja opastamme sinua kaikissa kiintokalustehankinnoissa niin keittiössä, kylpyhuoneessa kuin vaatesäilytyksessäkin. Pyrimme huomioimaan jokaisen yksityiskohdan ja uskomme että resepti täydelliseen keittiöön piilee yhteistyössä asiakkaan ja ammattitaitoisen suunnittelijan kanssa. Ajanvaraus onnistuu kätevästi myös nettiajanvarauksen kautta, mutta jos sopivaa aikaa ei kalenterin kautta löydy, olethan meihin yhteydessä niin sovitaan yhdessä sopiva aika.

Kauttamme saat myös asennukset, remonttityöt ja sisustusuunnittelupalvelut. Palvelemme Hyvinkään alueella sekä laajasti lähikunnissa.

AINA – harmoniaa kotiisi

AINA-keittiöt valmistetaan Lapinlahdella Mellanon kalustetehtaalla. AINA-keittiöiltä löydät Suomen laajimman valikoiman kodinkalusteita keittiöön, kylpyhuoneeseen ja muuhun kodin säilytykseen. Yli 60 erilaista ovimallia, laaja vedin– ja tasovalikoima sekä 8000 eri värisävyä takaavat toiveidesi mukaisen ilmeen. Teemme kaiken aina mittatilaustyönä, joustavasti jokaiseen kotiin ja jokaisen budjetille. Tarjoamme kattavan takuun ja hyvät rahoitusvaihtoehdot.

Tutustu AINAn tarinaan >

10 upeaa syytä valita AINA

💎 Mittatilaustyönä millimetrin välein
💎 Yli 8000 värisävyä
💎 Kotimainen
💎 Yksilöllinen
💎 Paras palvelu
💎 Erinomainen hinta-laatu-suhde
💎 Ekologinen ja vastuullinen
💎 Luotettava ja sujuva toimitus
💎 Huoleton asennuspalvelu
💎 Kattava takuu

Varaa maksuton suunnitteluaika

Varaa maksuton suunnitteluaika ja ota ensimmäinen askel kohti unelmaasi! Se ei sido sinua vielä mihinkään. Maksuton suunnitteluaika antaa ideoita, oli mielessäsi sitten keittiöremontti, kylpyhuoneen uudistaminen tai parempien säilytysjärjestelmien löytäminen kotiisi.

Suunnitteluaika kannattaa varata, vaikka keittiön remontointi olisi vasta haaveissa – tai haluaisit vasta tiedustella vaihtoehdoista tai hintahaarukasta.

Maksuton suunnitteluaika (arvo 245 €) sisältää:

💎 Tapaaminen myymälässä, kotonasi tai etänä
💎 Tarvekartoitus, ideointi ja mittaus
💎 Suunnittelijasi esittelee havainnekuvat toiveidesi mukaan
💎 Budjettilaskelma eri osa-alueista ja tarkka tarjouslaskelma
💎 3D-havainnekuva suunnitelmasta

Jos varaat ajan etäsuunnitteluun, toimitamme selkeän ohjeistuksen, jonka avulla onnistumme yhdessä. 😊

Kaipaatko ideoita uuteen keittiöön?

Harmaa keittiö, vihreitä sisustusjuttuja
Inspiroidu oppaistamme >
Harmaa-valkoinen keittiö
Kokeile keittiösuunnitteluohjelmaa >
Anna Pastak keittiössään
Lue asiakkaidemme kokemuksia >

Keittiökalusteet

AINA keittiökalusteita yhdistää yksilöllisyys, kestävyys ja toimivuus. AINAn kotimaisesta keittiömallistosta löydät ihanan valoisaa skandinaavista muotoilua ja moderneja uutuuksia, mutta myös ajattomia klassikoita. AINA keittiökalusteet tehdään mittatilaustyönä ja jokainen keittiö suunnitellaan asiakkaiden yksilöllisten toiveiden ja tarpeiden mukaisesti.

AINA-keittiöiden kuvagalleriasta saat inspiraatiota ja vinkkejä oman keittiön suunnitteluun ja sivuiltamme löydät esimerkkejä keittiön hinnan muodostumiseen.

Tutustu keittiökalusteisiin >

Kylpyhuonekalusteet

AINAn kestävät, korkealaatuiset ja helppohoitoiset kylpyhuone- ja WC-kalusteet ovat aina toivomasi näköiset. Luo tunnelmaa kylpyhuoneeseen ja WC-tiloihin väreillä, pinnoilla tai vaikka vivahteilla suomalaisesta luonnosta.

WC- ja kylpyhuonekalusteiden värivalikoimamme on laaja: useimmat märkätiloihin soveltuvat kalusteovet ovat saatavina 8 000 eri sävyssä ja useissa eri kuoseissa. 100 % kotimaisen AINAn kalusteiden materiaalit ja mekanismit ovat laadukkaita, mutta silti kohtuuhintaisia.

Tutustu kylpyhuonekalusteisiin >

Kodin säilytysjärjestelmät ja liukuovikaapit

Liukuovikaapit voidaan tarpeen mukaan varustella erilaisilla hyllyillä sekä mekanismeilla kuten koreilla, tangoilla, housutelineellä tai liukuovikaapista tarvittaessa ulos kääntyvällä peilillä. Liukuovikaapit ovat täydellisiä ratkaisuja varsinkin pieniin tiloihin ja kohteisiin, joissa saranaovet eivät mahtuisi aukeamaan.

Suunnittelemme tiloihin sopivat ratkaisut yhdessä asiakkaan kanssa. AINA-tuotteilla ja asennuksella on lisäksi kattava takuu.

Tutustu kodin säilytysjärjestelmiin >