Skip links

Keittiökalusteet Hyvinkää

Etusivu / Yhteystiedot / Keittiökalusteet Hyvinkää

AINA Hyvinkää

Aukioloajat

Myymälä avautuu pian
Ma-to klo 10-17
Pe 10-15
Muina aikoina sopimuksen mukaan

Yhteystiedot

Dreams Design Oy
Torikatu 6-8
05800 Hyvinkää
[email protected]
050 394 7554

Tule tutustumaan  AINA-myymäläämme ja palveluihimme. Myymälässä on monipuolisesti esillä erilaisia kalustekokonaisuuksia ja materiaalivaihtoehtoja.  AINA-keittiöt Hyvinkäällä sinua palvelee ammattitaitoinen henkilökunta vahvalla kokemuksella. Neuvomme ja opastamme sinua kaikissa kiintokalustehankinnoissa niin keittiössä, kylpyhuoneessa kuin kodin säilytyksessäkin. Pyrimme huomioimaan jokaisen yksityiskohdan ja uskomme, että resepti täydelliseen keittiöön piilee yhteistyössä asiakkaan ja ammattitaitoisen suunnittelijan kanssa.

AINA-keittiöiden poikkeuksellisen laaja materiaalivalikoima on tehnyt ison vaikutuksen kauppias Tanja Spönlaan, joka on tehnyt alalla töitä jo yli kaksikymmentä vuotta. ”Kalusteiden mittamuuntuvuus on täysin omaa luokkaansa. Toisinaan on haastavia kohteita, joissa tarvitaan erilaista mitoitusta ja AINA-keittiöiden tuotteilla se onnistuu helposti. Ja se on mahtavaa, että voidaan tehdä keittiöistä himmeäpintaisia, puolikiiltäviä tai kiiltäviä, ihan asiakkaan maun mukaan”, iloitsee Tanja.

Todellakin AINA-keittiöiltä löydät laadukkaat keittiökalusteet ja kylpyhuonekalusteet sekä muut kodin säilytysratkaisut yli 8000 sävyssä. Kodin kiintokalusteet aina mittatilaustyönä millimetrin välein, joustavasti jokaiseen kotiin ja jokaisen budjetille. Meille kotimainen laatu on ykkösasia. Kalusteemme valmistuvat Lapinlahden tehtaallamme huolellisen työn tuloksena. Tehtaamme on tunnettu myös korkeasta toimitusvarmuudesta.

AINA-keittiöt Hyvinkää tarjoaa kokonaisvaltaisia ”avaimet käteen” -remontteja pitkällä paikallisella kokemuksella. Myös kevyemmät ovien vaihdot mittatilauksena onnistuvat. Koko laaja ovivalikoimamme on käytettävissä myös ovivaihdoissa. Lisäksi samalla voidaan uusia tasot, allas, kenties laatikostoja kaappien sijaan ja valot asiakkaan niin halutessa.

Suunnittelemme ja toimitamme kokonaisuuksia myös ammattiasiakkaille ja uudisrakentajille vahvalla osaamisella.

Palvelemme Hyvinkään ja Riihimäen alueen asiakkaita sekä laajasti lähikunnissa. Teemme myös tapaamisia asiakkaan kotona. Myymälämme sijaitsee kauppakeskus Willaa vastapäätä Torikadun mäessä. Käynti myymälään on esteetön.

Tehdään unelmistasi totta, varaa suunnitteluaikasi!

Varaa maksuton suunnitteluaika
AINA-keittiöt Hyvinkää Tanja Spönla
VARAA AIKA KALENTERISTA

AINA – harmoniaa kotiisi

AINA-keittiöt valmistetaan Lapinlahdella Mellanon kalustetehtaalla. AINA-keittiöiltä löydät Suomen laajimman valikoiman kodinkalusteita keittiöön, kylpyhuoneeseen ja muuhun kodin säilytykseen. Yli 60 erilaista ovimallia, laaja vedin– ja tasovalikoima sekä 8000 eri värisävyä takaavat toiveidesi mukaisen ilmeen. Teemme kaiken aina mittatilaustyönä, joustavasti jokaiseen kotiin ja jokaisen budjetille. Tarjoamme kattavan takuun ja hyvät rahoitusvaihtoehdot.

Tutustu AINAn tarinaan >

10 upeaa syytä valita AINA

💎 Mittatilaustyönä millimetrin välein
💎 Yli 8000 värisävyä
💎 Kotimainen
💎 Yksilöllinen
💎 Paras palvelu
💎 Erinomainen hinta-laatu-suhde
💎 Ekologinen ja vastuullinen
💎 Luotettava ja sujuva toimitus
💎 Huoleton asennuspalvelu
💎 Kattava takuu

Varaa maksuton suunnitteluaika

Varaa maksuton suunnitteluaika ja ota ensimmäinen askel kohti unelmaasi! Se ei sido sinua vielä mihinkään. Maksuton suunnitteluaika antaa ideoita, oli mielessäsi sitten keittiöremontti, kylpyhuoneen uudistaminen tai parempien säilytysjärjestelmien löytäminen kotiisi.

Suunnitteluaika kannattaa varata, vaikka keittiön remontointi olisi vasta haaveissa – tai haluaisit vasta tiedustella vaihtoehdoista tai hintahaarukasta.

Maksuton suunnitteluaika (arvo 245 €) sisältää:

💎 Tapaaminen myymälässä, kotonasi tai etänä
💎 Tarvekartoitus, ideointi ja mittaus
💎 Suunnittelijasi esittelee havainnekuvat toiveidesi mukaan
💎 Budjettilaskelma eri osa-alueista ja tarkka tarjouslaskelma
💎 3D-havainnekuva suunnitelmasta

Jos varaat ajan etäsuunnitteluun, toimitamme selkeän ohjeistuksen, jonka avulla onnistumme yhdessä. 😊

Kaipaatko ideoita uuteen keittiöön?

Harmaa keittiö, vihreitä sisustusjuttuja
Inspiroidu oppaistamme >
Harmaa-valkoinen keittiö
Kokeile keittiösuunnitteluohjelmaa >
Anna Pastak keittiössään
Lue asiakkaidemme kokemuksia >

Keittiökalusteet

AINA keittiökalusteita yhdistää yksilöllisyys, kestävyys ja toimivuus. AINAn kotimaisesta keittiömallistosta löydät ihanan valoisaa skandinaavista muotoilua ja moderneja uutuuksia, mutta myös ajattomia klassikoita. AINA keittiökalusteet tehdään mittatilaustyönä ja jokainen keittiö suunnitellaan asiakkaiden yksilöllisten toiveiden ja tarpeiden mukaisesti.

AINA-keittiöiden kuvagalleriasta saat inspiraatiota ja vinkkejä oman keittiön suunnitteluun ja sivuiltamme löydät esimerkkejä keittiön hinnan muodostumiseen.

Tutustu keittiökalusteisiin >

Kylpyhuonekalusteet

AINAn kestävät, korkealaatuiset ja helppohoitoiset kylpyhuone- ja WC-kalusteet ovat aina toivomasi näköiset. Luo tunnelmaa kylpyhuoneeseen ja WC-tiloihin väreillä, pinnoilla tai vaikka vivahteilla suomalaisesta luonnosta.

WC- ja kylpyhuonekalusteiden värivalikoimamme on laaja: useimmat märkätiloihin soveltuvat kalusteovet ovat saatavina 8 000 eri sävyssä ja useissa eri kuoseissa. 100 % kotimaisen AINAn kalusteiden materiaalit ja mekanismit ovat laadukkaita, mutta silti kohtuuhintaisia.

Tutustu kylpyhuonekalusteisiin >

Kodin säilytysjärjestelmät ja liukuovikaapit

Liukuovikaapit voidaan tarpeen mukaan varustella erilaisilla hyllyillä sekä mekanismeilla kuten koreilla, tangoilla, housutelineellä tai liukuovikaapista tarvittaessa ulos kääntyvällä peilillä. Liukuovikaapit ovat täydellisiä ratkaisuja varsinkin pieniin tiloihin ja kohteisiin, joissa saranaovet eivät mahtuisi aukeamaan.

Suunnittelemme tiloihin sopivat ratkaisut yhdessä asiakkaan kanssa. AINA-tuotteilla ja asennuksella on lisäksi kattava takuu.

Tutustu kodin säilytysjärjestelmiin >