Skip links

AINA Ekenäs

Etusivu / Yhteystiedot / AINA Ekenäs

AINA Ekenäs

Öppettider

Må stängd
Ti-fre kl. 10-16
Lö-Sö stängd

Kontakta oss

Melinda Kök Keittiöt Oy
Järnvägsgatan 25, 10600 Ekenäs
viveca.hindersson@ainakeittiot.fi
040 353 9090

Planerar du att renovera ditt kök, badrum eller hjälpkök eller behöver du mer plats för förvaring? Vill du ha hjälp av en expert för att komma i gång? Eller vill du få hjälp med att förverkliga hela ditt projekt?
Hos AINA-kök hittar du högklassiga köksinredningar, badrumsinredningar samt andra förvaringslösningar till hemmet i över 8000 färgnyanser.  All fast inredning till hemmet måttbeställs alltid, smidigt till varje hem och till varje budget.
Vi förverkligar dina köksdrömmar vare sig det är frågan om ett kök i gammaldags stil men med det moderna kökets funktioner eller ett kök byggt med liten budget. Tillsammans med kunden planerar vi ett kök, som motsvarar kraven i vardagen och som gör användandet av köket så smidigt, bekymmersfritt och säkert som möjligt.
BOKA KOSTNADSFRIA PLANERINGSMÖTE

AINA – harmoni till ditt hem

AINA-kök tillverkas i Lapinlahti i Mellanos möbelfabrik. AINA-kök har Finlands största urval på hemmets fastmöblering till kök, badrum och annan typ av förvaring. Över 60 olika dörrmodeller, ett stort sortiment på handtag och bänkskivor samt över 8000 kulörtoner garanterar att ditt hem har det uttryckt du vill.

Bekanta dig med AINAs berättelse

10 utmärkta grunder att välja AINA

💎 Beställt enligt mått
💎 Över 8000 kulörtoner
💎 Inhemsk
💎 Personlig
💎 Bäst kundservice
💎 Utmärkt pris-kvalitetsförhållande
💎 Ekologisk och ansvarig
💎 Pålitlig och fungerande leverans
💎 Sorgfri monteringstjänst
💎 Omfattande garanti

Boka ditt kostnadsfria planeringsmöte

Boka ett kostnadsfritt planeringsmöte och ta det första steget för att uppfylla din dröm! Det binder dig inte. Den kostnadsfria planeringstiden ger dig idéer, varken du är intresserad av att renovera ditt kök, badrum eller att hitta bättre förvarningssystemet till ditt hem.

Det lönar sig att boka en planeringstid även om du bara drömmer om att renovera ditt kök – eller om du endast vill få offert på olika alternativ och prisnivåer.

Det kostnadsfria planeringsmötet (värd 245 €) innehåller:

💎 Ett möte i butiken, ditt hem eller online
💎 En kartläggning av dina behov, idékläckning och mätning
💎 Köksexperten visar en planering som är gjord enligt dina önskemål
💎 En budgeträkning på olika delområden samt en detaljerad offert
💎 3D-bilder på ditt kök

Om du bokar ett online-möte, levererar vi klara anvisningar inför mötet som hjälper oss att lyckas tillsammans. Boka ett kostnadsfritt möte. ☺️

Längtar du efter nya idéer till ett nytt kök?

Harmaa keittiö, vihreitä sisustusjuttuja
Inspirera dig med hjälp av våra guider >
Harmaa-valkoinen keittiö
Testa vårt köksplaneringsprogram >
Anna Pastak keittiössään
Läs om andra kunders erfarenheter >

Kök

AINA-kök är alltid individuella, hållbara och fungerande. Från AINAs inhemska kökskollektion hittar du härlig, ljus skandinaviska design och moderna nyheter, men också tidlösa klassiker. AINA-köksmöbler tillverkas alltid måttbeställda och varje kök planeras enligt kundens individuella önskemål och behov.

AINA bildgalleriet ger dig inspiration och tips för att planera ditt eget kök, samt hittar du också exempel på olika prisnivåer.

Bekanta dig mer >

Badrum

AINAs hållbara, högklassiga och lättskötta badrums- och toalett-möbler planeras alltid enligt dina visioner och önskemål. Skapa stämning till badrummet och toaletten med toner, strukturer eller varför inte nyanser inspirerade av den finska naturen.

Färgsortimentet till toalett- och badrumsmöbler är brett: de flesta dörrar som passar till badrum kan målas i över 8000 kulörtoner. AINAs 100 % inhemska möbelmaterial och mekanismer är av hög kvalitet men ändå rimliga i pris.

Bekanta dig med badrumsskåp >

Hemmets förvarningssystem och garderober med skjutdörrar

Garderober med skjutdörrar kan utrustas med olika hyllor och mekanismer som till exempel korgar, klädstänger, byxhållare eller med en spegel som kan dras ut och svängas.  Skjutdörrar är en bra lösning till små utrymmen och rum där vanliga dörrar med gångjärn inte kan öppnas.

Tillsammans med kunden planerar vi de bästa lösningarna. AINA-produkter och montering har en fullständig garanti.

Bekanta dig med hemmets förvarningssystem >