Skip links

AINA-keittiöiden metrimallisto

Etusivu / Palvelut / AINA-keittiöiden metrimallisto

UUTTA! Nyt keittiöt metrihinnoittelulla

Keittiön ostaminen ei ole koskaan ollut näin helppoa, kerrot meille keittiösi mitat ja saat tarjouksen muutamassa minuutissa!

AINA-keittiöiden metrimallisto sisältää kaiken kalusteisiin tarvittavan, kaapit ja/tai laatikostot, tason, välitilan, sokkelit ja vetimet. Laatikot ja saranat tulevat luonnollisesti hidastimilla.

Laadun kanssa emme tee kompromisseja, tarjoamme sinulle vain parasta. Metrimallisto on tuttua, kotimaista AINA-laatua. Kestävät keittiökalusteet valmistetaan Mellanon tehtaalla Lapinlahdella. AINA-takuu on kattava, jopa 25 vuotta. AINA-keittiöt on ekologinen ja vastuullinen valinta.

AINA-keittiöiden metrimallistosta saat tarjouksen muutamassa minuutissa keittiösi mitan perusteella

Kotimaiset, kestävät ja korkealaatuiset tuotteemme takaavat sen, että voit nauttia kalusteistasi vielä vuosienkin päästä. Kalusteet valmistetaan Mellanon Lapinlahden tehtaalla yli 30 vuoden kokemuksella.

AINA-keittiöiden metrimallisto sisältää suosituimmat ovimallimme viidessä eri värissä. Taso- ja välitilasävyn voi valita neljästä upeasta sävystä. Vedinvaihtoehtoja on kaksi erilaista kolmessa eri värissä.

Metrimalliston keittiön hinta alkaen 886 € / metri (sis. alv 24 %). Keittiön lopullinen hinta muodostuu, kun valitset mieleisesi altaat, hanat ja kodinkoneet. Toimituskulut lisätään tilauksen koon mukaan. Tarjoamme myös asennuspalvelua.

Pyydä tarjous
AINA-keittiöt metrimallisto - keittiöt metrihinnoittelulla

Esimerkkikeittiö 1

2838 € (sis. alv 24 %)
Hinta ei sisällä kodinkoneita, allasta, hanaa eikä valaistusta

Materiaalit:

Ovet: Simple puhdas valkoinen ja Mermel Saarni
Vetimet: Taika profiilivedin musta
Taso ja välitila: Valkea Väre

Pyydä tarjous
AINA-keittiöt metrimallisto - keittiöt metrihinnoittelulla

Esimerkkikeittiö 2

3964 € (sis. alv 24 %)
Hinta ei sisällä kodinkoneita, allasta, hanaa eikä valaistusta

Materiaalit:

Ovet: Simple Vaalea usva
Vetimet: Vanamo rosteri
Taso ja välitila: Valkea väre

Pyydä tarjous

AINA-keittiöt on kotimainen, huoleton ja turvallinen valinta

01

Saat tarjouksen muutamassa minuutissa

Nopeus on valttia, myös tarjouksenanto hetkellä. Saat meiltä tarjouksen muutamassa minuutissa, kun kerrot meille keittiösi mitat. AINA-asiantuntija auttaa mielellään myös kokonaisvaltaisen 3D-suunnitelman teossa. Pyydä tarjous tai varaa maksuton suunnitteluaika!

Pyydä tarjous

02

Voit luottaa kotimaiseen AINA-laatuun

Kotimaiset, kestävät ja korkealaatuiset tuotteemme takaavat sen, että voit nauttia kalusteistasi vielä vuosienkin päästä. Kalusteet valmistetaan Mellanon Lapinlahden tehtaalla yli 30 vuoden kokemuksella.

Lue lisää

03

Rahoituksella 6 kuukautta kulutonta ja korotonta maksuaikaa

Rahoituksella toteutat suuretkin keittiöunelmat pienellä kuukausimaksulla. Voit määrittää itsellesi sopivan kuukausierän. Saat 6 kuukautta kulutonta ja korotonta maksuaikaa. Rahoituksen avulla maksat remonttisi sinulle sopivissa kuukausierissä ja rahaa jää muuhunkin.

Lue lisää

04

AINA-keittiöiden kattava takuu

Jotta sinä voit tehdä ostopäätöksen turvallisin mielin, annamme tuotteillemme kattavan takuun, jopa 25 vuotta. Miksipä emme luottaisi omaamme – AINA-kalusteet valmistetaan yli 30 vuoden kokemuksella.

Lue lisää

05

AINA-keittiöt on vastuullinen valinta kotiisi

Kotimainen tuotanto on sekä energiatehokasta että ekologista. Työskentelemme kestävän tulevaisuuden hyväksi ja minimoimme hiilijalanjäljen kaikissa toimintamme vaiheissa. Valmistamme kaiken itse, joten voimme taata, että kaikki tuotteet ovat vastuullisesti valmistettuja.

Lue lisää

06

AINA-keittiöiltä myös huoleton asennuspalvelu

Tuotteidemme asentaminen itse on mahdollista, mutta tarjoamme mielellämme myös apua asennukseen. Asennuksen hinta riippuu itse kohteesta ja toteutuksesta, joten sen suhteen toimimme tarjouspyyntöperiaatteella.

Lue lisää

AINA-keittiöt tuo harmoniaa kotiisi

Me AINA-keittiöillä haluamme luoda harmoniaa kaikessa mitä teemme. Taistelemme keittiöremontteihin perinteisesti liitettyä epätoivoa, pitkää odottelua ja tyytymistä vastaan.

Arvostamme yksilöllisyyttä ja uskomme, että aina mittatilaustyönä tehdyt tuotteemme takaavat asiakkailemme mahdollisuuden rakentaa kodistaan juuri omien toiveidensa mukaisen. Haluamme tarjota asiakkaillemme vain sellaista, jossa kaikki on tismalleen oman mielen mukaista, toimivaa ja mutkatonta.

Me uskomme suomalaiseen ammattitaitoon ja laadukkaaseen kädenjälkeen. Kotimainen tuotanto on myös energia- ja kustannustehokasta, mikä pitää hinta-laatusuhteen poikkeuksellisen korkeana.

Tiedämme, että laatua voi tarjota kohtuulliseen hintaan hyvällä suunnittelulla.

Pyydä tarjous

AINA-metrimalliston ovimallit ja runkoväri

AINA-keittiöiden metrimallisto sisältää Suomen suosituimman ovimallin Simplen viidessä eri värissä. Valittavia maalisävyjä ovat kylmä valkoinen, puhdas valkoinen, kitti, savi ja vaalea usva.
Toinen metrimalliston levyovimalli on Mermel. Mermel-levyoven sävyn voi valita viidestä vaihtoehdosta: lumme, vaalea pihlaja, saarni, venetsian tammi ja tumma harmaa. Metrimalliston runkoväri on aina valkoinen.

AINA-metrimalliston tasokuosit ja välitilat

AINA-keittiöiden metrimallisto sisältää neljä upeaa taso- ja välitilavaihtoehtoa. Valittavia taso- ja välitilavaihtoehtoja ovat valkea väre, betoni, vaalea tammi ja Windsorin liuske.

AINA-metrimalliston vetimet

AINA-keittiöiden metrimalliston Taika-vedin on saatavana kolmessa värissä: valkoinen, musta ja alumiini. Vanamo-lankavedin on saatavissa valkoisena, mustana tai rosterisena.

Metrimalliston keittiön hinta alkaen 886 € / metri (sis. alv 24 %)

Pyydä tarjous

Varaa maksuton suunnitteluaika tai pyydä tarjous

Ota yhteyttä ja varaa maksuton suunnitteluaika. Yhdessä suunnittelijamme kanssa saat vahvistusta visiollesi ja uutta inspiraatiota.

Maksuton suunnitteluaika (arvo 245 €) pitää sisällään seuraavat asiat:

💎 Tapaaminen myymälässä, kotonasi tai etänä
💎 Tarvekartoitus, ideointi ja mittaus
💎 Suunnittelijasi esittelee havainnekuvat toiveidesi mukaan
💎 Budjettilaskelma eri osa-alueista ja tarkka tarjouslaskelma
💎 3D-havainnekuva suunnitelmasta

Jos varaat ajan etäsuunnitteluun, toimitamme ohjeistuksen, jonka avulla onnistumme yhdessä. Saat tarkan hinnan unelmiesi ratkaisuille ja tarvittaessa fiksun rahoituksen.

Jos varaat ajan etäsuunnitteluun, toimitamme ohjeistuksen, jonka avulla onnistumme yhdessä pitämään palaverin verkon yli vaikka olisit ensikertalainen. Tarvitset vain tietokoneen, älypuhelimen tai tabletin ja nettiyhteyden.