Skip links

Eteiskalusteet

Etusivu / Eteinen

Eteiskalusteet joiden ansiosta on kiva tulla kotiin aina

Yhdistä tyyli, kestävyys ja korkea laatu. AINAn eteiskaluste-mallistossa on ihanan valoisaa skandinaavista muotoilua ja moderneja uutuuksia, mutta myös ajattomia klassikoita.

Värivalikoimamme on laaja: useimmat kalusteovet ovat saatavina 8 000 eri sävyssä ja useissa eri Decor-kuoseissa. Jotta eteisestä tulee toimivampi ja tila saadaan hyödynnettyä mahdollisimman hyvin, kannattaa panostaa kalustesuunnitteluun. Suunnittelijan avulla löydät myös sisustukseesi sopivimmat materiaalivaihtoehdot helposti. Saat nähtäväksi 3D -kuvat sekä tarjouksen omien toiveidesi mukaisista eteiskalusteista.

Kotimaisen AINAn materiaalit ja mekanismit ovat laadukkaat, mutta hinta silti järkevä. Eteiskalusteet ja remontin saat myös AINA-rahoituksella – ja toimituksen jopa alle kolmessa viikossa. AINA-tuotteilla ja asennuksella on lisäksi kattava takuu. Inspiroidu alla olevista eteismalleista ja ole yhteydessä AINA-ammattilaisiin – tarjoamme maksuttoman suunnittelun. Kaikki mallistot saatavana yli 60 erilaisella kalusteovella.

Lisää eteiseen sopivia ratkaisuja löydät Liukuovikaapit ja säilytysjärjestelmät -mallistosta

Häivähdys-eteinen

Kaunis ja hehkeä

Pouta Eteinen

Toimiva ja kutsuva