Keittiökalusteet Helsinki - AINA Runeberginkatu
Skip links

AINA Runeberginkatu

Etusivu / Yhteystiedot / AINA Helsinki Runeberginkatu

AINA Helsinki Runeberginkatu

Keittiöremontit, kylpyhuoneen ja kodinhoitohuoneen remontit Helsingin Töölöstä. Ammattitaitoinen suunnittelu, nopea toimitus ja kotimaisuus, järkevään hintaan! Palvelemme ajanvarauksella!

Yhteystiedot:

Runeberginkatu 38, 00260 Helsinki, Suomi

Tarja Ryynänen

0400 452 323
tarja.ryynanen@ainakeittiot.fi

Yritys: PDS-Suunnittelu Oy

Suunnitelmissa keittiön, kylpyhuoneen tai kodinhoitohuoneen remontoiminen? Toivoisitko ammattilaisen näkemystä suunnitteluun?

AINA Helsinki Runeberginkatu on upea myymälä paraatipaikalla. Hurista vaikka ratikalla ihan nurkalle ja astu sisään ammattitaitoisen kalustesuunnittelijan palveltavaksi! Saat meiltä myös asennuksen.

AINA Helsinki Runeberginkatu on apunasi, kaipasit sitten keittiön suunnittelua, kylpyhuoneen uudistamista, uusi säilytysjärjestelmiä, makuuhuoneeseen toimivaa kaapistoa tai kodinhoitohuoneen kalusteiden järkevöittämistä. Koko projekti hoituu kanssamme ryhdikkäästi alusta loppuun. Asiantuntijamme palvelee pitkällä keittiöiden suunnittelukokemuksella suunnitellen toivomasi kokonaisuuden.

Varaa maksuton suunnitteluaika Aina Helsinki Runeberginkatu -myymälästä!

Ilmainen suunnittelu sisältää:

 • Mittauksen ja tarvekartoituksen
 • Havainnekuvat suunnittelijasi esittelemänä
 • Budjettilaskelman eri osa-alueista ja tarkan loppusumman
 • Inspiroivan kuvaston.

Suunnittelu onnistuu myös etänä tai kotikäynnillä.

Miksi Aina Helsinki Runeberginkatu?

 • Sinua palvelevat kokeneet asiantuntijat koko matkan suunnittelusta toteutukseen.
 • Kalusteet valmistetaan tilauksesta, joten ne istuvat kotiisi tismalleen.
 • Toimitusaika on vain 2–4 viikkoa.
 • Käytämme energiatehokasta kotimaista tuotantoa. Tuotteillamme on Avainlippu.
 • Hinnat pidetään kilpailukykyisinä fiksulla suunnittelulla.
 • Kattava takuu ja remontille joustava rahoitus.

Mitä et saa meiltä:

 • Alennusmyynteihin verhottuja piilokuluja.
 • Loputtomiksi venyviä tai kesken jääviä remontteja.
 • Puolivillaista laatua.

Inspiroidu keittiön suunnittelusta, nauti toimivista tiloista joka päivä

Yhdistä keittiön suunnittelussa ja remontoinnissa tyyli, kestävyys ja korkea laatu! AINA Helsinki Runeberginkatu tarjoaa kattavat vaihtoehdot, joista löydät omalta tuntuvan keittiömallin, olivat toiveissasi valoisa, skandinaavinen tyyli, moderneimmat uutuudet tai ajattomat klassikot. Helsingin Runeberginkadun myymälässämme pääset näkemään monet näistä paikan päällä.

Mallistoihin saat yli 60 erilaista kalusteovea 8 000 sävyssä ja useissa eri Decor-kuoseissa. Maaliovet on suunniteltu Sherwin & Williamsin kanssa, joka toimittaa maalit esimerkiksi auto-, lento- ja avaruusteollisuuteen.

Makuuhuoneen kalusteet, vaatekaapit ja hyllyt

Rauhoita makuuhuone unelle! Toimivat kalusteet suorastaan kutsuvat järjestelemään vaatteet kaappiin, eikä niitä enää tule jätettyä sinne tänne. Hyvin suunnitellut kiintokalusteet myös auttavat parantamaan huoneilmaa, kun järjestys vähentää ilmassa leijuvaa pölyä.

Kiintokalusteiden ja vaatekaappien mallistomme sisältää sekä virtaviivaisimpia uutuuksia että suomalaisten tuttuja suosikkeja. Tunnelman yhtenäisyys ei jää väreistä kiinni: saat useimmat kalusteovet 8 000 eri sävyssä ja useissa eri Decor-kuoseissa.

Tutustu liukuovikaappeihin ja säilytysjärjestelmiin >>


Kosteutta kestävä kaapisto kylpyhuoneeseen tai kodinhoitohuoneeseen

Kun kylpyhuone tai kodinhoitohuone on aika remontoida, kannattaa kääntyä AINA Helsinki Runeberginkadun puoleen. Kylpyhuonekalusteilla voidaan pieneenkin tilaan luoda spa-tunnelma, ja kodinhoitohuoneen fiksut säilytysratkaisut helpottavat arkea.

Kokeile rohkeasti eri sävyjä ja kruunaa kokonaisuus näyttävillä vetimillä! Suomalaista luontoa tilaan kutsutaan Decor-kuoseilla. Puulta tuntuva laminaattipinta tuo tunnelmaan pehmeyttä. Pelkistetyn yksilöllistä tyyliä etsivälle tarjolla on lukuisia moderneja ovipintoja.

Kylpy- ja kodinhoitohuoneisiin valmistamamme kalusteet ovat aina kestäviä ja helppohoitoisia. Ne sovitetaan yksilöllisesti pieniin, suuriin ja haastavankin muotoisiin tiloihin.

Liukuovikaappi säästää tilaa

Liukuovikaappi ratkaisee pienen tilan haasteita: ovien avautumiselle ei tarvitse jättää tilaa, ja huone myös tuntuu avarammalta. Esimerkiksi mallistoomme kuuluvassa Magia-liukuovikaapissa on elegantisti valoa heijastavat liukuovet, jonka ohella mm. lasipinta tai kirkas peili avartavat tilaa.

Liukuoven taakse saadaan rakennettua hyvin monipuolisesti erilaisia säilytysjärjestelmiä. Esimerkiksi makuuhuoneen tai vaatehuoneen liukuovikaappi voi kätkeä sisäänsä esimerkiksi erilaisia hyllyjä, koreja, tankoja, solmiotelineitä tai ulos kääntyviä pukeutumispeilejä.

Suunnittelemme tiloihin sopivat ratkaisut yhdessä asiakkaan kanssa. Kaappien ovien ja runkojen värivalikoima on laaja: autamme sinua kokoamaan niistä oman näköisen ratkaisun.

Liukuovikaappien hankinta Helsingin keskustassa kannattaa aloittaa meiltä!