Keittiösuunnittelu Ylivieska - Aina Keittiöt
Skip links

AINA Ylivieska

Etusivu / Yhteystiedot / AINA Ylivieska

Keittiösuunnittelu Ylivieska

AINA Ylivieska

Keittiöt, kylpyhuoneet, kiinteät kaapistot, makuuhuoneet ja kodinhoitohuoneet– inspiroidu mallistosta ja tuhansista värivaihtoehdoista! AINA Ylivieska palvelee Pohjois-Pohjanmaan alueella myös esimerkiksi Alavieskan, Haapaveden, Kalajoen, Nivalan, Oulaisten, Merijärven ja Sievin asiakkaita.

Pyydä meiltä ammattilainen avuksesi suunnittelusta aina remontin toteutukseen asti. Toimitusaikamme on nopeimmillaan vain kaksi viikkoa!

Keittiöt, kylpyhuoneet ja kodin remontit Ylivieskassa ja Pohjois-Pohjanmaalla

Onko haaveissasi ollut keittiöremontti, kylpyhuoneen päivitys tai kodinhoitohuoneen uudistus? Ammattilaisen näkemys auttaa alkuun ja saattaa myös projektin loppuun saakka!

Aina Ylivieska on kodinrakentajan ja -remontoijan erikoisliike. Liikkeeseemme on helppo tulla ja saat asioida täyden palvelun myymälässä. Sinua palvelee Iida Nivala, keittiöammattilainen ja sisustusarkkitehti arkisin klo 9 – 17 ja muulloin sopimuksen mukaan. Jos haet sisustussilmää suuriinkin kokonaisuuksiin ja iloista palvelualttiutta, vieraile Aina Ylivieskan myymälässä!

Aina Ylivieska palvelee Ylivieskan ja Pohjois-Pohjanmaan kodin remontoijia ja kodin rakentajia, kaipasit sitten keittiösuunnitelmaa, kylpyhuoneen suunnittelua tai remonttia, makuuhuoneeseen toimivaa kaapistoa tai kodinhoitohuoneen sopivaa säilytysjärjestelmää. Hoidamme koko projektin suunnittelusta asennukseen saakka tehokkaasti.

Yhteystiedot

Palvelu Makasiini Oy
Osoite: Tulolantie 21, 84100 Ylivieska

Iida Nivala

044 705 1763
iida.nivala@ainakeittiot.fi

Varaa maksuton suunnitteluaika!

Suunnitteluaika kannattaa varata, vaikka vasta haaveilisit keittiöremontista, kylpyhuoneen uudistamisesta tai toimivammasta kodinhoitohuoneesta.

Maksuttomaan suunnitteluun sisältyy:

  • tarvekartoitus
  • selkeät mitat kohteesta
  • havainnekuvat asiantuntijan esitteleminä
  • budjettilaskelma eri osa-alueista ja tietenkin tarkka loppusumma.

Suunnittelu onnistuu myös etänä tai kotikäynnillä.

Miksi AINA Ylivieska?

AINA keittiöiden Ylivieskan myymälässä sinua palvelee kodin uudistamisen asiantuntija projektin kaikissa vaiheissa suunnittelusta toteutukseen. Varsinaiset kalusteet valmistetaan tilaustyönä, joten ne sopivat varmuudella kotiisi.

Toimitusaikamme on nopeimmillaan vain kaksi viikkoa, joten pääset nauttimaan remontin tuloksista nopeasti.

Remonttien hinnat pysyvät meillä järkevinä fiksulla suunnittelulla ja logistiikalla, eikä hintohin ilmesty piilokuluja.

Tuotantomme on energiatehokasta ja kotimaista. Meillä on myös Avainlippu.

Kattava takuu ja remontille joustava rahoitus.

Keittiön suunnittelu ja remontti

AINA Ylivieska rakentaa tai remontoi sinulle keittiön, jossa sinulle sopiva tyyli, kestävyys ja korkea, kotimainen laatu yhdistyvät! Lukuisista malleista ja väreistä kootaan makusi mukainen keittiö, halusit sitten pelkistetyn skandinaavisen muotoilun, ajattoman klassisuuden tai näyttävimmät uutuudet.

Mallistoihin saat yli 60 erilaista kalusteovea 8 000 sävyssä ja useissa eri Decor-kuoseissa. Maaliovet on suunniteltu Sherwin & Williamsin kanssa, joka toimittaa maalit esimerkiksi auto-, lento- ja avaruusteollisuuteen.

Ihastu keittiömallistoon!

Makuuhuoneen kalusteet, vaatekaapit ja hyllyt

Makuuhuoneen toimivat kiintokalusteet:

  • kutsuvat järjestelmään kaiken kaappiin
  • rauhoittavat tilasta unelle suotuisan
  • vaikuttavat myös unihygieniaan vähentämällä ilmassa leijuva pölyä

Kiintokalusteiden ja vaatekaappien mallistomme sisältää sekä kiinnostavimpia uutuuksia että suomalaisten tuttuja suosikkeja. Tunnelman yhtenäisyys ei jää väreistä kiinni: saat useimmat kalusteovet  8 000 eri sävyssä ja useissa eri Decor-kuoseissa.

Löytyisikö makuuhuoneesi uusi ilme täältä?

Kosteutta kestävä kaapisto kylpyhuoneeseen tai kodinhoitohuoneeseen

Aina Ylivieska uudistaa kylpyhuoneen ja kodinhoitohuoneen tuoden sinne tilavuutta ja käytännölliset ratkaisut sekä viihtyisyyden. Pieneenkiin kylpyhuoneseen voidaan luoda  spa-tunnelma erilaisilla Decor-elementeillä, ja kodinhoitohuoneen hyvin suunnitellut säilytysratkaisut saavat arjen sujumaan.

Kylpy- ja kodinhoitohuoneisiin valmistamamme kalusteet ovat aina niin aikaa kuin kosteutta kestäviä ja helppohoitoisia. Ne sovitetaan mittatilauksena pieniin, suuriin ja haastavankin muotoisiin tiloihin.

Toteutetaan yhdessä unelmiesi kylpyhuone! 

Liukuovikaappi säästää tilaa

Liukuovikaappi on tilansäästäjä, joka kätkee sisäänsä monipuoliset säilytysratkaisut. Tilaa jää muulle sisustukselle, kun oven avaussuunnalle ei tarvitse pyhittää tilaa. Valoa heijastavilla, kirkaspintaisilla ja peilipintaisilla ovilla tila avartuu myös visuaalisesti. Liukuoven takana voi olla käytännössä pukeutumishuonetta vastaavat toiminnallisuudet.

Suunnittelemme kotiisi sopivat ratkaisut yhdessä kanssasi. Kaappien ovien ja runkojen värivalikoima on laaja: autamme sinua valitsemaan sinun makuusi sopivan yhdistelmän!

Liukuovikaappien hankinta Ylivieskassa ja lähialueilla kannattaa aloittaa meiltä!

Tutustu säilytysjärjestelmiin