Keittiösuunnittelu Vantaa - Aina Keittiöt
Skip links

Keittiökalusteet Vantaa

Etusivu / Yhteystiedot / Keittiökalusteet Vantaa

AINA Vantaa

Keittiön, kylpyhuoneen ja kodinhoitohuoneen suunnittelu, kalusteet ja remontointi sekä säilytysjärjestelmät koko kotiin. Aina palvelee Vantaan ja lähialueiden asiakkaita Petikossa. Saman katon alta kotimaiset kiintokalusteet järkevään hintaan ja ekspertin näkemykset suunnitteluun! Myymälämme on avoinna sopimuksen mukaan.

Yhteystiedot

Osoite: Petikontie 3, 01720 Vantaa

asiakaspalvelu@ainakeittiot.fi

Varaa maksuton suunnitteluaika!

Suunnitteluajan voit varata, vaikka keittiöremontti, kylpyhuoneen uudistus, toimivampi kodinhoitohuone tai uuden kodin rakentaminen olisi vasta haaveen asteella.

Maksuttomaan suunnitteluun sisältyvät:

  • tarvekartoitus
  • selkeät mitat kohteesta
  • havainnekuvat asiantuntijan esitteleminä
  • budjettilaskelma eri osa-alueista ja tietenkin tarkka loppusumma.

Halutessasi voimme tehdä suunnitelman myös etänä tai piipahtaa kotikäynnille.

Hyviä syitä valita Aina Vantaa

Meiltä saat samassa paketissa hyväntuulista palvelua, kokemusta ja tuoreita ideoita suunnitelmiesi tueksi.

Kalusteet valmistetaan Suomessa tilaustyönä, joten ne istuvat varmasti kotiisi. Meillä on Avainlippu-merkki.

Toimitusaikamme on poikkeuksellisen nopea, usein vain kaksi viikkoa.

Hinnat pidetään kilpailukykyisinä fiksulla suunnittelulla, ja ne myös pitävät: odotettavissa ei ole yllätyskustannuksia tai tarjoushinnan kylkiäisenä ilmaantuvia piilokuluja.

Kattava takuu ja remontille joustava rahoitus.

Keittiön suunnittelu, kalusteet ja remontti Vantaalla

Oletko remontoimassa keittiötä tai suunnittelemassa uuteen kotiin unelmiesi ruokailutilaa? Yhdistä valinnoissasi tyyli, kestävyys ja kotimainen huippulaatu ja käänny meidän puoleemme!

Mallistoomme saat yli 60 erilaista kalusteovea 8 000 sävyssä ja useissa eri Decor-kuoseissa. Niistä ja muista elementeistä yhdistellään yksilöllinen keittiö, halusit sitten pelkistetyn modernia tyyliä tai lämpöisen kodikasta tunnelmaa.

Maaliovet on suunniteltu Sherwin & Williamsin kanssa, joka toimittaa maalit esimerkiksi auto-, lento- ja avaruusteollisuuteen.

Kurkkaa mallistomme!

Makuuhuoneen kalusteet, vaatekaapit ja hyllyt

Hyvin suunniteltu makuuhuoneen kiintokalustus toimii kuin magneetti: kun säilytysjärjestelmä toimii, tekee vaatteet ja lakanat mieli järjestellä heti kaappiin. Kaikki löytää tiensä omalle paikalleen, ja koko makuuhuoneen tunnelma rauhoittuu unelle otolliseksi. Samalla ilmassa leijuvan huonepölyn määrä minimoituu.

Kiintokalusteiden ja vaatekaappien mallistomme sisältää sekä ultramoderneja uutuuksia että suomalaisten tuttuja suosikkeja. Tunnelman yhtenäisyys ei jää väreistä kiinni: saat useimmat kalusteovet  8 000 eri sävyssä ja useissa eri Decor-kuoseissa.

Tutustu makuuhuoneen kiintokalusteisiin

Kosteutta kestävä kaapisto kylpyhuoneeseen tai kodinhoitohuoneeseen

Aina Vantaasta saat kylpyhuoneeseen ja kodinhoitohuoneeseen tilan tuntua, toiminnallisuutta ja viihtyisyyttä: pienikokoiseenkin kylppäriin voidaan luoda esimerkiksi spa-tunnelma

Kodinhoitohuoneessa käytännöllisyys ja kauneus eivät sulje toisiaan pois. Myös tässä huoneessa on lupa viihtyä, tai ainakin nauttia siitä, miten kaikki tavarat löytävät säilytysjärjestelmistä paikkansa ja fiksut mekanismit jättävät enemmän tilaa puuhailulle.

  • Kosteisiin tiloihin voidaan tuoda suomalaisen luonnon elementtejä Decor-kuoseilla, ja tunnelmaan luo kodikkuutta esimerkiksi puuta muistuttava laminaattipinta.
  • Pelkistetyn tyylin ystäville tarjolla on skandinaavisen eleettömiä kaappipintoja.
  • Kuoseja, värejä ja vetimiä yhdistelemällä viedään tunnelma vaikkapa luksuskylpylän interiöörin tai maison chic -kartanoromantiikkaan..

Kylpy- ja kodinhoitohuoneisiin valmistamamme kalusteet ovat aina kestäviä ja helppohoitoisia. Ne sovitetaan yksilöllisesti pieniin, suuriin ja haastavankin muotoisiin tiloihin.

Toteutetaan yhdessä unelmiesi kylpyhuone! 

Liukuovikaappi jättää sisustukseen liikkumavaraa

Liukuovikaapilla saat lisää tilaa: ovien aukeamiselle ei tarvitse varata erikseen lattiapinta-alaa. Valitsemalla valoa heijastavat, kirkaspintaiset tai peilipintaiset ovet saadaan koko huone tuntumaan avarammalta.

Liukuovikaappiin saadaan käytännöllisesti kätkettyä erilaisia hyllyjä, koreja, tankoja, solmiotelineitä tai ulos kääntyviä pukeutumispeilejä. Se vastaa parhaimmillaan toiminnallisuudeltaan jopa pukeutumishuonetta.

Suunnittelemme tiloihin sopivat ratkaisut yhdessä asiakkaan kanssa. Kaappien ovien ja runkojen värivalikoima on laaja: autamme sinua kokoamaan niistä oman näköisen ratkaisun.

Kodin säilytysjärjestelmien hankinta kannattaa aloittaa meiltä!

Tutustu käytännöllisiin säilytysjärjestelmiin