Keittiösuunnittelu vaasa - Aina Keittiöt
Skip links

AINA Vaasa

Etusivu / Yhteystiedot / AINA Vaasa

Keittiösuunnittelu Vaasa

AINA Vaasa

Keittiöt, kylpyhuoneet ja kiinteät kaapistot – inspiroidu monipuolisesta mallistosta, kotimaisesta laadusta ja tuhansista värivaihtoehdoista! Me hoidamme projektin suunnittelusta asennukseen.

AINA Vaasa palvelee kaikkia kodin remontoijia ja sisustajia Pohjanmaalla molemmilla kotimaisilla kielillä myös Kokkolassa, Pietarsaaressa, Isokyrössä, Laihialla, Maalahdessa, Mustasaaressa ja Vöyrissä.

Aina Vaasa on moderni keittiömyymälä näppärällä sijainnilla aivan Vaasan keskustan tuntumassa. Tämän myymälän luona myös parkkiin pääsee AINA. Vaasan parasta palvelua, – också på svenska. Tarjoamme myös asennuspalvelua. Myymälä palvelee arkisin klo 10 – 17.

Maria Määttä-Sillanpäällä on kokemusta rakentamisesta ja kalusteista myös pintaa syvemmältä – kalusteratkaisu löytyy varmasti jokaiseen tarpeeseen, erilaisiin koteihin. Och på båda språken!

Yhteystiedot

Osoite: Opistokatu 11, 65100 Vaasa

Maria Määttä-Sillanpää

050 5337090
maria.maatta-sillanpaa@ainakeittiot.fi

Varaa meiltä maksuton suunnitteluaika!

Vaikka vasta pohtisit keittiön, kylpyhuoneen tai kodinhoitohuoneen remonttia – voit varata meiltä maksuttoman suunnitteluajan! Kun saat käyttöösi ammattilaisen näkemyksen sekä pääset tutustumaan erilaisiin vaihtoehtoihin, saavat sisustushaaveet usein selkeämmän suunnan.

Maksuttomaan suunnitteluun sisältyy:

  • tarvekartoitus
  • selkeät mitat kohteesta
  • havainnekuvat asiantuntijan esitteleminä
  • budjettilaskelma eri osa-alueista ja tietenkin tarkka loppusumma.

Suunnittelu onnistuu myös etänä tai kotikäynnillä.

Miksi valita Aina Vaasa?

Saat käyttöösi kokeneiden asiantuntijoiden näkemykset suunnittelusta toteutukseen.

Kalusteet ovat kotimaista tilaustyötä, joten ne istuvat varmasti kotiisi sekä teknisesti että ilmeeltään.

Toimitusaikamme on usein vain kaksi viikkoa!

Hinnat pidetään järkevinä fiksulla suunnittelulla ja logistiikalla.

AINANn koko tuotanto on energiatehokasta ja kotimaista. Meillä on myös Avainlippu.

  • Kattava takuu ja remontille joustava rahoitus.

Keittiön suunnittelu ja remontti Pohjanmaalla

Aina Vaasa suunnittelee ja asentaa sinulle keittiön, jossa tyyli, kestävyys ja kotimainen laadukkuus yhdistyvät. Lukuisista malleista ja väreistä saadaan koottua sinun makuasi ja tarpeitasi palvelevan keittiön, on toiveissasi sitten pelkistetyn moderni skandinaavinen tyyli tai ajaton klassisuus.

Mallistoihimme saat yli 60 erilaista kalusteovea 8 000 sävyssä ja useissa eri Decor-kuoseissa. Maaliovet on suunniteltu Sherwin & Williamsin kanssa, joka toimittaa maalit esimerkiksi auto-, lento- ja avaruusteollisuuteen.

Ihastu keittiömallistoomme!

Kaikki makuuhuoneen kalusteet, vaatekaapit ja hyllyt meiltä

Makuuhuone rauhoittuu unelle, kun se on suunniteltu hyvin ja tavaroille ja vaatteille on paikkansa. Järjestyksessä oleva huone ei myöskään kerää huonepölyä yhtä paljon. Fiksusti suunnitellut makuuhuoneen kiintokalusteet houkuttelevat viikkaamaan lakanat ja vaatteet kaappiin.

Kiintokalusteiden ja vaatekaappien mallistomme sisältää sekä ultramoderneja uutuuksia että ajattomia klassikoita. Sisustuksen yhtenäisyys ei jää värivaihtoehdoista kiinni: saat useimmat kalusteovet  8 000 eri sävyssä ja useissa eri Decor-kuoseissa.

Tutustu makuuhuoneen kiintokalusteisiin

Kauniit, kosteutta hylkivät kaapistot kylpyhuoneeseen tai kodinhoitohuoneeseen

Aina Vaasa luo sekä kylpyhuoneeseen että  kodinhoitohuoneeseen tilan tuntua, toiminnallisuutta ja viihtyisyyttä. Kauneus ja käytännöllisyys on meidän kanssamme helposti yhdistettävissä.

  • Kosteisiin tiloihin voidaan tuoda suomalaisen luonnon elementtejä Decor-kuoseilla, ja tunnelmaan luo kodikkuutta esimerkiksi puumainen laminaattipinta.
  • Pelkistetyn tyylin ystäville tarjolla on skandinaavista, modernia ilmettä.
  • Kuoseja, värejä ja vetimiä yhdistelemällä viedään tunnelma vaikkapa luksuskylpylän tunnelmaan tai kartanoromantiikkaan.

Aina Vaasan myymälästä saat kestäviä ja helppohoitoisia kalusteita kylpyhuoneisiin sekä kodinhoitohuoneisiin. Kalusteemme sovitetaan yksilöllisesti pieniin, suuriin ja haastavankin muotoisiin tiloihin.

Toteutetaan yhdessä unelmiesi kylpyhuone!

Luo lisää tilaa liukuovikaapilla

Liukuovikaappi jättää huoneessa tilaa muulle sisustukselle, kun ovien avautumissuuntaa ei tarvitse huomioida. Valitsemalla valoa heijastavat, kirkaspintaiset tai peilipintaiset ovet koko huone avartuu ja valaistuu entisestään.

Liukuovikaappiin saadaan piilotettua monenlaisia säilytysjärjestelmiä; erilaisia hyllyjä, koreja, tankoja, solmiotelineitä tai ulos kääntyviä pukeutumispeilejä.

Suunnittelemme kotisi tiloihin sopivat ratkaisut yhdessä kanssasi. Värivalikoimasta ja erilaisista rungoista kootaan kaapisto, joka ihastuttaa päivittäin. Kodin säilytysjärjestelmien hankinta kannattaa aloittaa meiltä!

Tutustu käytännöllisiin säilytysjärjestelmiin