Keittiösuunnittelu Turku - Aina Keittiöt
Skip links

AINA Turku

Etusivu / Yhteystiedot / AINA Turku


Keittiösuunnittelu Turku

AINA Turku

Keittiöt, kylpyhuoneet ja kiinteät kaapistot – saa uusia ideoita laajasta mallistosta, kotimaisesta laadusta ja tuhansista värivaihtoehdoista! Meiltä saat kaiken suunnittelusta asennukseen.

AINA Turku palvelee kaikkia Varsinais-Suomen remontoijia ja sisustajia myös Aurassa, Kaarinassa, Liedossa, Maskussa, Mynämäessä, Naantalissa, Nousiaisissa, Paraisissa, Pöytyällä, Raisiossa ja Ruskossa.

Ammattitaitomme ja suunnitteluapumme on käytössäsi vain yhden soiton päässä!

Aina Turku on studio-henkinen myymälä, joka sijaitsee helposti saavutettavassa paikassa aseman läheisyydessä. Myymälän lähellä on myös hyvin pysäköintipaikkoja. Aina Turku on avoinna sopimuksen mukaan. Jos luulit, että olet jo nähnyt kaikki mahdollisuudet keittiössäsi, saat mahdollisuuden yllättyä! Pilvi tekee tarvittaessa suunnitelman, joka muuttaa käsityksesi hyvästä keittiösuunnittelusta.

Yhteystiedot

Puutarhakatu 15, 20100 Turku
Myymälämme on avoinna ajanvarauksella Lappli-Talojen yhteydessä.

Pilvi Holm

0442418003
pilvi.holm@ainakeittiot.fi

Varaa maksuton suunnitteluaika!

Keittiöremonttisi, makuuhuoneen uudistus tai kylpyhuoneen päivitys voi hyvin olla vasta ideatasolla – voit silti varata meiltä maksuttoman suunnitteluajan! Usein vaihtoehtojen näkeminen sekä ammattilaisen visiot auttavat antamaan omille sisustushaaveille muodon. Kun näet, mitä mahdollisuuksia voisi käytössäsi olla, on helpompi jatkaa konkreettiseen suunnitteluvaiheeseen.

Maksuttomaan suunnitteluun sisältyy:

 • tarvekartoitus
 • selkeät mitat kohteesta
 • havainnekuvat asiantuntijan esitteleminä
 • budjettilaskelma eri osa-alueista ja tietenkin tarkka loppusumma.

Suunnittelu onnistuu myös etänä tai kotikäynnillä.

Miksi valita Aina Turku?

 • Saat käyttöösi kokeneiden asiantuntijoiden näkemykset suunnittelusta toteutukseen.
 • Kalusteet ovat kotimaista tilaustyötä, joten ne istuvat varmasti kotiisi sekä teknisesti että ilmeeltään.
 • Toimitusaikamme on usein vain kaksi viikkoa! 
 • Hinnat pidetään järkevinä fiksulla suunnittelulla ja logistiikalla.
 • Ainan koko tuotanto on energiatehokasta ja kotimaista. Meillä on myös Avainlippu.
 • Kattava takuu ja remontille joustava rahoitus.

Keittiön suunnittelu ja remontti Varsinais-Suomessa

Aina Turku suunnittelee ja asentaa sinulle keittiön, jossa tyyli, kestävyys ja kotimainen huippulaatu yhdistyvät. Lukuisista malleista ja väreistä saadaan yhdisteltyä juuri sinulle sopivan keittiön, halusit sitten pelkistetyn modernia tyyliä tai lämpöisen kodikasta tunnelmaa.

Mallistoihimme saat yli 60 erilaista kalusteovea 8 000 sävyssä ja useissa eri Decor-kuoseissa. Maaliovet on suunniteltu Sherwin & Williamsin kanssa, joka toimittaa maalit esimerkiksi auto-, lento- ja avaruusteollisuuteen.

Ihastu keittiömallistoomme!

Makuuhuoneen kalusteet, vaatekaapit ja hyllyt

Hyvän säilytysjärjestelmän ansiosta makuuhuoneen tunnelma rauhoittuu unta kutsuvaksi ja järjestyksessä oleva huone ei myöskään kerää huonepölyä yhtä paljon. Fiksusti suunnitellut kiintokalusteet houkuttelevat viikkaamaan lakanat ja vaatteet kaappiin.

Kiintokalusteiden ja vaatekaappien mallistomme sisältää sekä ultramoderneja uutuuksia että tunnelmallisia klassikoita. Sisustuksen yhtenäisyys ei jää väreistä kiinni: saat useimmat kalusteovet  8 000 eri sävyssä ja useissa eri Decor-kuoseissa.

Tutustu makuuhuoneen kiintokalusteisiin

Kauniit, kosteutta hylkivät kaapistot kylpyhuoneeseen tai kodinhoitohuoneeseen

Aina Turku loihtii sekä kylpyhuoneeseen että kodinhoitohuoneeseen tilan tuntua, toiminnallisuutta ja viihtyisyyttä. Käytännöllisyys ja kauneus yhdistyvät meillä kitkattomasti.

 • Kosteisiin tiloihin voidaan tuoda suomalaisen luonnon elementtejä Decor-kuoseilla, ja tunnelmaan luo kodikkuutta esimerkiksi puumainen laminaattipinta.
 • Pelkistetyn tyylin ystäville tarjolla on skandinaavista, modernia ilmettä.
 • Kuoseja, värejä ja vetimiä yhdistelemällä viedään tunnelma vaikkapa luksuskylpylän interiöörin tai kartanoromantiikkaan..

Kylpy- ja kodinhoitohuoneisiin saat Aina Turun myymälästä vain kestäviä ja helppohoitoisia kalusteita. Ne sovitetaan yksilöllisesti pieniin, suuriin ja haastavankin muotoisiin tiloihin.

Toteutetaan yhdessä unelmiesi kylpyhuone!

Lisää tilaa liukuovikaapilla

Liukuovi kätkee taaksensa runsaasti säilytystilaa ja jättää etupuolelleen vapaan tilan muulle Valitsemalla valoa heijastavat, kirkaspintaiset tai peilipintaiset ovet saat koko huoneen tunnelman avartumaan ja valaistumaan.

Liukuovikaappiin saadaan käytännöllisesti luotua monenlaisia säilytysjärjestelmiä; erilaisia hyllyjä, koreja, tankoja, solmiotelineitä tai ulos kääntyviä pukeutumispeilejä.

Suunnittelemme tiloihin sopivat ratkaisut yhdessä asiakkaan kanssa. Värivalikoimasta ja erilaisista rungoista kootaan kaapisto, josta on iloa joka päivä. Kodin säilytysjärjestelmien hankinta kannattaa aloittaa meiltä!

Tutustu käytännöllisiin säilytysjärjestelmiin