Keittiösuunnittelu Tampere Eteläpuisto - Aina Keittiöt
Skip links

AINA Tampere

Etusivu / Yhteystiedot / AINA Tampere

Keittiösuunnittelu Tampere Eteläpuisto

AINA Tampere Kodin kalusteet asennettuna

Keittiöt, kylpyhuoneet ja kiinteät kaapistot – inspiroidu trendeistä ja tuhansista värivaihtoehdoista! Meiltä saat kaiken suunnittelusta asennukseen jopa 2 viikossa. Aina kalustaa kotisi Tampereen lisäksi myös Nokialla, Lempäälässä ja Kangasalla – koko Pirkanmaalla. Palvelemme ajanvarauksella!

Yhteystiedot
Via Design Oy
Osoite: Eteläpuisto 2 h, Tampere, Suomi

Kati Maajaakkola
0442857474
kati.maajaakkola@ainakeittiot.fi


Ensimmäinen askel kohti entistäkin kauniimpaa ja käytännöllisempää kotia: Varaa maksuton suunnitteluaika!

Harkitsetko keittiön, kylpyhuoneen tai kodinhoitohuoneen remontoimista? Toivoisitko ideoita suunnitteluun tai vaikka koko projektin toteutettuna ryhdikkäästi asennukseen asti? Varaa maksuton suunnitteluaika!

Ammattilaisen kokemuksesta ja näkemyksestä on iloa, vaikka vasta haaveilisit keittiöremontista, kylpyhuoneen uudistamisesta tai toimivammasta kodinhoitohuoneesta.

Asiantuntijan avulla:

  • kirkastat tarpeesi
  • saat selkeät mitat kohteesta
  • inspiroidut havainnekuvista
  • saat budjettilaskelman eri osa-alueista ja tarkan loppusumman.

Suunnittelu onnistuu myös etänä tai kotikäynnillä!

Miksi remontti kannattaa aloittaa meiltä?

Aina Tampereen Kodin Kalusteissa sinua palvelee ammattitaitoinen suunnittelija, joka kuuntelee toiveesi ja ideoi niiden perusteella sinulle yksilöllisen ratkaisun.

Varsinaiset kalusteet valmistetaan tilaustyönä, joten voit olla varma, että ne sopivat paitsi sisustukseen, myös asennettuina täydellisesti paikalleen.

Toimitusaikamme on poikkeuksellisen nopea, usein vain kaksi viikkoa!

Hinnat pidetään järkevinä fiksulla suunnittelulla ja logistiikalla.

Tuotantomme on energiatehokasta ja kotimaista. Meillä on myös Avainlippu.

Kattava takuu ja remontille joustava rahoitus.

Keittiön suunnittelu ja remontti

Aina Tampereen Kodin kalusteiden avulla saat keittiön, jossa tyyli, kestävyys ja kotimainen huippulaatu yhdistyvät! Lukuisista malleista ja väreistä loihditaan yksilöllinen keittiö, halusit sitten pelkistettyä muotoilua tai ajattomia klassikoita.

 

Mallistoihin saat yli 60 erilaista kalusteovea 8 000 sävyssä ja useissa eri Decor-kuoseissa. Maaliovet on suunniteltu Sherwin & Williamsin kanssa, joka toimittaa maalit esimerkiksi auto-, lento- ja avaruusteollisuuteen.

 

Kurkkaa mallistomme!

Makuuhuoneen kalusteet, vaatekaapit ja hyllyt

Makuuhuoneen toimivat kiintokalusteet:

  • kutsuvat järjestelmään kaiken kaappiin
  • rauhoittavat tilasta unelle suotuisan
  • vaikuttavat myös unihygieniaan vähentämällä ilmassa leijuva pölyä

Kiintokalusteiden ja vaatekaappien mallistomme sisältää sekä ultramoderneja uutuuksia että suomalaisten tuttuja suosikkeja. Tunnelman yhtenäisyys ei jää väreistä kiinni: saat useimmat kalusteovet  8 000 eri sävyssä ja useissa eri Decor-kuoseissa.

Tutustu makuuhuoneen kiintokalusteisiin

Kosteutta kestävä kaapisto kylpyhuoneeseen tai kodinhoitohuoneeseen

Aina Tampereen Kodin kalusteet loihtivat kylpyhuoneeseen ja kodinhoitohuoneeseen tilan tuntua, toiminnallisuutta ja viihtyisän tunnelman. Pieneenkin kylpyhuoneeseen voidaan luoda spa-interiööri, ja kodinhoitohuoneen fiksut säilytysratkaisut ilahduttavat jokaisena arkipäivänä.

Kokeile rohkeasti eri sävyjä ja kruunaa kokonaisuus näyttävillä vetimillä!

Suomalaista luontoa tilaan kutsutaan Decor-kuoseilla, ja puumainen laminaattipinta tuo tunnelmaan pehmeyttä. Pelkistetyn yksilöllistä tyyliä etsivälle tarjolla on lukuisia moderneja ovipintoja.

Kylpy- ja kodinhoitohuoneisiin valmistamamme kalusteet ovat aina kestäviä ja helppohoitoisia. Ne sovitetaan yksilöllisesti pieniin, suuriin ja haastavankin muotoisiin tiloihin.

Toteutetaan yhdessä unelmiesi kylpyhuone!

Liukuovikaappi on tyylikäs tilansäästäjä

Liukuovikaappi jättää huoneeseen enemmän tilaa, sillä ovien avaamiselle ei tarvitse jättää erillistä alaa. Heijastavilla, kirkaspintaisilla ja peilipintaisilla ovilla tila avartuu myös visuaalisesti.

Liukuovikaappiin saadaan käytännöllisesti kätkettyä esimerkiksi erilaisia hyllyjä, koreja, tankoja, solmiotelineitä tai ulos kääntyviä pukeutumispeilejä. Se vastaa parhaimmillaan toiminnallisuudeltaan jopa pukeutumishuonetta.

Suunnittelemme tiloihin sopivat ratkaisut yhdessä asiakkaan kanssa. Kaappien ovien ja runkojen värivalikoima on laaja: autamme sinua kokoamaan niistä oman näköisen ratkaisun.

Kodin säilytysjärjestelmien hankinta kannattaa aloittaa meiltä!

Tutustu käytännöllisiin säilytysjärjestelmiin