Keittiösuunnittelu Suonenjoki - Aina Keittiöt
Skip links

AINA Suonenjoki

Etusivu / Yhteystiedot / AINA Suonenjoki

Keittiösuunnittelu Suonenjoki

AINA Suonenjoki

Keittiön, kylpyhuoneen ja kodinhoitohuoneen suunnittelu, kalusteet ja remontointi sekä säilytysjärjestelmät koko kotiin. Aina Suonenjoki palvelee myös Leppävirralla, Pieksämäellä ja muualla Pohjois-Savossa. Saman katon alta saat kotimaiset kiintokalusteet järkevään hintaan, ammattitaitoisen asennuksen ja ekspertin näkemykset suunnitteluun!

Palvelemme sopimuksen mukaan aamusta iltaan. Tervetuloa piipahtamaan! Halutessasi suunnittelu voidaan myös tehdä kotonasi.

Yhteystiedot
RKL A.Kimonen Oy
Osoite: Yrittäjänkatu 5, 77600 Suonenjoki, Suomi

Risto Vehviläinen

0400171004
risto.vehvilainen@ainakeittiot.fi

Varaa maksuton suunnitteluaika!

Suunnitteluajan voit varata, vaikka keittiöremontti, kylpyhuoneen uudistus, toimivampi kodinhoitohuone tai uuden kodin rakentaminen olisivat vasta ajatuksen asteella.

Aina Suonenjoen maksuttomaan suunnitteluaikaan sisältyvät:

  • tarvekartoitus
  • selkeät mitat kohteesta
  • havainnekuvat asiantuntijan esitteleminä
  • budjettilaskelma eri osa-alueista ja tietenkin tarkka loppusumma.

Halutessasi voimme tehdä suunnitelman myös etänä tai tulla kotikäynnille.

Monta hyvää syytä valita Aina Suonenjoki

Meiltä saat käyttöösi pitkän kokemuksen ja tuoreita ideoita suunnitteluun.

Kalusteemme valmistetaan Suomessa tilaustyönä. Meillä on Avainlippu-merkki.

Toimitusaikamme on poikkeuksellisen nopea, usein vain kaksi viikkoa.

Hinnat pidetään kilpailukykyisinä fiksulla suunnittelulla, ja ne myös pitävät: odotettavissa ei ole yllätyskustannuksia tai tarjoushinnan kylkiäisenä ilmaantuvia piilokuluja.

Kattava takuu ja remontille joustava rahoitus.

Keittiön suunnittelu, kalusteet ja remontti Pohjois-Savossa

Oletko remontoimassa nykyistä keittiötä tai suunnittelemassa tulevaan kotiisi aivan uutta? Yhdistä valinnoissasi tyyli, kestävyys ja kotimainen huippulaatu ja käänny meidän puoleemme!

Mallistoomme saat yli 60 erilaista kalusteovea 8 000 sävyssä ja useissa eri Decor-kuoseissa. Niistä ja muista elementeistä yhdistellään yksilöllinen keittiö, halusit sitten pelkistetyn modernia tyyliä tai lämpöisen kodikasta tunnelmaa.

Maaliovet on suunniteltu Sherwin & Williamsin kanssa, joka toimittaa maalit esimerkiksi auto-, lento- ja avaruusteollisuuteen.

Makuuhuoneen kalusteet, vaatekaapit ja säilytysjärjestelmät

Hyvin suunniteltu makuuhuoneen kiintokalustus toimii kuin magneetti: kun säilytysjärjestelmä toimii, tekee vaatteet ja lakanat mieli järjestellä heti kaappiin. Kaikki löytää tiensä omalle paikalleen, ja koko makuuhuoneen tunnelma rauhoittuu unelle otolliseksi. Samalla ilmassa leijuvan huonepölyn määrä minimoituu.

Kiintokalusteiden ja vaatekaappien mallistomme sisältää sekä ultramoderneja uutuuksia että suomalaisten tuttuja suosikkeja. Tunnelman yhtenäisyys ei jää väreistä kiinni: saat useimmat kalusteovet 8 000 eri sävyssä ja useissa eri Decor-kuoseissa.

Tutustu makuuhuoneen kiintokalusteisiin

Kosteutta kestävä kaapisto kylpyhuoneeseen tai kodinhoitohuoneeseen

Ainan Suonenjoen myymälästä saat kylpyhuoneeseen ja kodinhoitohuoneeseen tilan tuntua, toiminnallisuutta ja viihtyisyyttä.

Kodinhoitohuoneessa käytännöllisyys ja kauneus eivät sulje toisiaan pois. Myös tässä tilassa on lupa viihtyä – ja nauttia siitä, miten kaikki tavarat löytävät säilytysjärjestelmistä paikkansa ja fiksut mekanismit jättävät enemmän tilaa puuhailulle.

  • Kosteisiin tiloihin voidaan tuoda suomalaisen luonnon elementtejä Decor-kuoseilla, ja tunnelmaan luo kodikkuutta esimerkiksi puuta muistuttava laminaattipinta.
  • Pelkistetyn tyylin ystäville tarjolla on skandinaavisen eleettömiä kaappipintoja.
  • Kuoseja, värejä ja vetimiä yhdistelemällä viedään tunnelma vaikkapa luksuskylpylän interiöörin tai maison chic -kartanoromantiikkaan..

Kylpy- ja kodinhoitohuoneisiin valmistamamme kalusteet ovat aina kestäviä ja helppohoitoisia. Ne sovitetaan yksilöllisesti pieniin, suuriin ja haastavankin muotoisiin tiloihin.

Toteutetaan yhdessä unelmiesi kylpyhuone! 

Liukuovikaappi jättää sisustukseen liikkumavaraa

Liukuovikaapilla saat lisää tilaa: ovien aukeamiselle ei tarvitse varata erikseen lattiapinta-alaa. Valitsemalla valoa heijastavat, kirkaspintaiset tai peilipintaiset ovet saadaan koko huone tuntumaan avarammalta.

Liukuovikaappiin kätketään näppärästi erilaisia hyllyjä, koreja, tankoja, solmiotelineitä tai ulos kääntyviä pukeutumispeilejä.

Suunnittelemme tiloihin sopivat ratkaisut yhdessä asiakkaan kanssa. Kaappien ovien ja runkojen värivalikoima on laaja: autamme sinua kokoamaan niistä oman näköisen ratkaisun.

Kodin säilytysjärjestelmien hankinta kannattaa aloittaa meiltä!

Tutustu käytännöllisiin säilytysjärjestelmiin