Keittiökalusteet Porvoo - Aina Keittiöt
Skip links

Keittiökalusteet Porvoo

Etusivu / Yhteystiedot / Keittiökalusteet Porvoo

AINA Porvoo

Simolin Oy Ab
Simolinintie 3 / Simolinsvägen 3, 06100 PORVOO / BORGÅ

Aukioloajat: ma-pe 7-18 ja la 8-14, kalustesuunnitelmat tehdään ajanvarauksella.

Keittiön, kylpyhuoneen ja kodinhoitohuoneen suunnittelu ja remontointi Porvoossa, yli kolmenkymmenen vuoden kokemuksella! Kutsuva myymälä kätkee sisäänsä upeita, ajattomia ratkaisuja ja alan uusimmat tuulet. Tule ihastelemaan myymälän monipuolista tarjontaa paikan päälle, meiltä löydät niin ajattomat klassikot kuin kiinnostavimmat uutuudet. Laajan valikoiman ansiosta sinun ei tarvitse tehdä kompromisseja, kalusteet valmistetaan sinulle mittojen mukaan. AINA keittiöillä on Avainlippu ja Design From Finland merkki.

Haaveiletko keittiön, kylpyhuoneen tai kodinhoitohuoneen uudistamisesta? Kaipaisiko remontointi ammattilaisen näkemystä onnistuakseen? AINA Porvoo on apunasi, tarvitset sitten keittiön suunnittelua, uudistusta kylpyhuoneeseen, mittatilaustyönä makuuhuoneeseen sopivan kaapiston tai toimivan kodinhoitohuoneen sekä säilytysratkaisut. Hoidamme projektin kanssasi alusta loppuun – suunnittelusta asennukseen saakka!

AINA Porvoossa sinua palvelee Diana Stenbäck, hänen ammattimainen palvelunsa saa koko ajan kiitosta tyytyväisiltä asiakkailta. Dianalla on pitkän kokemuksen lisäksi erittäin hyvä visuaalinen silmä, hän osaa toteuttaa juuri sinun unelmasi!

Saat kauttamme myös ammattitaitoisen asennuksen.

Myymälämme on auki ma-pe 7-18 ja la 8-14, kalustesuunnitelmat tehdään ajanvarauksella.

Diana Stenbäck

0405902747
diana.stenbäck@ainakeittiot.fi