Keittiösuunnittelu Pori - Aina Keittiöt
Skip links

AINA Pori

Etusivu / Yhteystiedot / AINA Pori

Keittiösuunnittelu Pori

AINA Pori

Keittiön, kylpyhuoneen ja kodinhoitohuoneen suunnittelu, kalusteet ja remontointi sekä säilytysjärjestelmät koko kotiin. Aina Pori palvelee koko Satakunnan alueella, Porin lisäksi myös esim. Eurajoella, Kokemäellä, Merikarvialla, Nakkilassa ja Pomarkussa.

Etsitpä uusimpia toiminnallisuuksia kiintokalusteisiin, täyttä remonttia tai pientä päivitystä, löydät kaiken saman katon alta!

Tervetuloa AINA Pori -myymälään! Aina Porin myymälässä silmä lepää! Kaipaat sitten täyttä keittiöremonttia, päivitystä kodinhoitohuoneen säilytysjärjestelmiin tai kylpyhuoneen muuttamista spa-henkiseksi keitaaksi, Aina Porin asiantuntijta auttavat sinua suunnittelusta toteutukseen saakkka. Etsitpä uusimpia toiminnallisuuksia tai vain pientä päivitystä, löydät yhden katon alta kaikki.

Jos luulit, että olet jo nähnyt kaikki mahdollisuudet keittiössäsi, olit väärässä. Rautainen ammattilainen Pilvi Holm tekee tarvittaessa suunnitelman, joka muuttaa käsityksesi hyvästä keittiösuunnittelusta.

Yhteystiedot

Kaluste Aida Oy
Eteläpuisto 17 D 3, 28100 Pori

Pilvi Holm
0442418003
pilvi.holm@ainakeittiot.fi

Varaa rohkeasti maksuton suunnitteluaika!

Sinulla ei tarvitse olla valmista budjettia tai varmaa suunnitelmaa keittiöremontista tai päivityksistä, joita haluaisit kotiisi tehdä – maksuton suunnitteluaika voi olla ensi askel tutkailemaan mahdollisuuksia, mitä sinulla olisi haaveiden toteutukseen.

Suunnitteluajan voit varata, vaikka keittiöremontti, kylpyhuoneen uudistus, toimivampi kodinhoitohuone tai uuden kodin rakentaminen olisivat vasta ajatuksen asteella. Usein ammattilaisen kanssa tehty suunnittelu sekä vaihtoehtojen näkeminen selkiyttää vasta unelmien tarkemman muodon.

Maksuttomaan suunnitteluun sisältyvät:

  • tarvekartoitus
  • selkeät mitat kohteesta
  • havainnekuvat asiantuntijan esitteleminä
  • budjettilaskelma eri osa-alueista ja tietenkin tarkka loppusumma.

Halutessasi voimme tehdä suunnitelman myös etänä tai piipahtaa kotikäynnille.

Hyviä syitä valita Aina Pori

Meiltä saat käyttöösi ammattitaidon ja tuoreita ideoita suunnitteluun.

Kalusteemme valmistetaan Suomessa tilaustyönä. Meillä on Avainlippu-merkki.

Toimitusaikamme on poikkeuksellisen nopea, usein vain kaksi viikkoa.

Hinnat pidetään kilpailukykyisinä fiksulla suunnittelulla, ja ne myös pitävät: odotettavissa ei ole yllätyskustannuksia tai tarjoushinnan kylkiäisenä ilmaantuvia piilokuluja.

Kattava takuu ja remontille joustava rahoitus.

Keittiön suunnittelu, kalusteet ja remontti Satakunnassa

Jos mielessäsi on remontti nykyiseen keittiöön tai suunnitteilla aivan uusi keittiö tulevaan kotiin, meiltä saa samassa paketissa tyylin, kestävyyden sekä kotimaisen laadun.

Mallistoomme saat yli 60 erilaista kalusteovea 8 000 sävyssä ja useissa eri Decor-kuoseissa. Niistä ja muista elementeistä yhdistellään yksilöllinen keittiö, halusit sitten pelkistetyn modernia tyyliä tai lämpöisen kodikasta tunnelmaa.

Maaliovet on suunniteltu Sherwin & Williamsin kanssa, joka toimittaa maalit esimerkiksi auto-, lento- ja avaruusteollisuuteen.

Kurkkaa mallistomme!

Makuuhuoneen kalusteet, vaatekaapit ja hyllyt

Makuuhuone kuuluu levolle. Hyvin suunniteltu makuuhuoneen kiintokalustus toimii kuin magneetti: kun säilytysjärjestelmä toimii, vaatteet ja lakanat löytävät nopeasti kaappiin. Tunnelma pysyy harmonisena, kun kaikella on paikkansa. Samalla ilmassa leijuvan huonepölyn määrä minimoituu.

Kiintokalusteiden ja vaatekaappien mallistomme sisältää sekä ultramoderneja uutuuksia että suomalaisten tuttuja suosikkeja. Tunnelman yhtenäisyys ei jää väreistä kiinni: saat useimmat kalusteovet  8 000 eri sävyssä ja useissa eri Decor-kuoseissa.

Tutustu makuuhuoneen kiintokalusteisiin

Kosteutta kestävät kaapistot kylpyhuoneeseen tai kodinhoitohuoneeseen

Aina Porin myymälästä saat kylpyhuoneeseen ja kodinhoitohuoneeseen tilan tuntua, toiminnallisuutta ja viihtyisyyttä.

Kodinhoitohuone voi olla yhtä aikaa käytännöllinen ja kaunis! Myös tässä tilassa on lupa viihtyä – ja iloita siitä, miten kaikki tavarat löytävät säilytysjärjestelmistä paikkansa ja fiksut mekanismit jättävät enemmän tilaa puuhailulle.

  • Kosteisiin tiloihin voidaan tuoda suomalaisen luonnon elementtejä Decor-kuoseilla, ja tunnelmaan luo kodikkuutta esimerkiksi puuta muistuttava laminaattipinta.
  • Pelkistetyn tyylin ystäville tarjolla on skandinaavisen minimalistisia kaappipintoja.
  • Kuoseja, värejä ja vetimiä yhdistelemällä viedään tunnelma vaikkapa luksuskylpylän interiöörin tai maison chic -kartanoromantiikkaan..

Kylpy- ja kodinhoitohuoneisiin valmistamamme kalusteet ovat aina kestäviä ja helppohoitoisia. Ne sovitetaan yksilöllisesti pieniin, suuriin ja haastavankin muotoisiin tiloihin.

Toteutetaan yhdessä unelmiesi kylpyhuone! 

Liukuovikaappi jättää sisustukseen liikkumavaraa

Liukuovikaapilla saat lisää tilaa: ovien aukeamiselle ei tarvitse varata erikseen lattiapinta-alaa. Valitsemalla valoa heijastavat, kirkaspintaiset tai peilipintaiset ovet saadaan koko huone tuntumaan avarammalta.

Liukuovikaappiin saadaan helposti kätkettyä erilaisia hyllyjä, koreja, tankoja, solmiotelineitä tai ulos kääntyviä pukeutumispeilejä. Se vastaa parhaimmillaan toiminnallisuudeltaan jopa pukeutumishuonetta.

Suunnittelemme tiloihin sopivat ratkaisut yhdessä asiakkaan kanssa. Kaappien ovien ja runkojen värivalikoima on laaja: autamme sinua kokoamaan niistä oman näköisen ratkaisun.

Kodin säilytysjärjestelmien hankinta kannattaa aloittaa meiltä!

Tutustu käytännöllisiin säilytysjärjestelmiin