Keittiösuunnittelu Pohjois-karjala - Aina Keittiöt
Skip links

AINA Pohjois-karjala

Etusivu / Yhteystiedot / AINA Pohjois-karjala

Keittiösuunnittelu Pohjois-Karjala

AINA Pohjois-Karjala Kotisuunnittelu

Suunnitteletko keittiön remontointia tai rakennatko uutta kotia? Etsitkö kalusteita kylpyhuoneeseen, säilytysjärjestelmää kodinhoitohuoneeseen tai vaikka liukuovikaappia makuuhuoneeseen? Inspiroidu kotimaisesta laadusta ja tuhansista värivaihtoehdoista! AINA suunnittelee ja kalustaa tilat koko Pohjois-Karjalassa: myös Joensuussa, Ilomantsissa, Lieksassa ja Outokummussa.

Yhteystiedot
Puusepänliike KorpiSorvi Oy
Osoite: Papusenaho 3, Liperi

Peter Asikainen

Puuseppätaituri, jolla on raikkaita näkemyksiä myös suunnitteluun.

045 8787778
peter.asikainen@ainakeittiot.fi

Varaa maksuton suunnitteluaika AINA Pohjois-Karjalasta!

Saat palvelua kokeneelta puuseppäammattilaiselta, samassa paketissa alan tuoreimman näkemyksen sekä halutessasi myös vinkkejä kustannusten minimoimiseen.

Kalusteet valmistetaan Suomessa tilaustyönä, joten ne istuvat varmasti kotiisi.

Toimitusaika on poikkeuksellisen nopea, usein vain kaksi viikkoa!

Hinnat pidetään järkevinä fiksulla suunnittelulla ja logistiikalla.

Ainan koko tuotanto on energiatehokasta ja kotimaista. Meillä on myös Avainlippu.

Kattava takuu ja remontille joustava rahoitus.


Monta hyvää syytä valita Aina Pohjois-Karjala

Aina Heinolassa sinua palvelevat kokeneet asiantuntijat koko matkan suunnittelusta toteutukseen. Varsinaiset kalusteet valmistetaan tilaustyönä, joten ne sopivat kotiisi.

Toimitusaikamme on harvinaisen nopea, usein vain kaksi viikkoa! Hinnat pidetään järkevinä fiksulla suunnittelulla ja logistiikalla.

Tuotantomme on energiatehokasta ja kotimaista. Meillä on myös Avainlippu.

Kattava takuu ja remontille joustava rahoitus.

Keittiön suunnittelu ja remontti

Aina Pohjois-Karjalasta saat keittiön, jossa tyyli, kestävyys ja kotimainen huippulaatu yhdistyvät. Lukuisista malleista ja väreistä yhdistellään unelmiesi yksilöllinen keittiö, halusit sitten pelkistetyn modernia tyyliä tai lämpöisen kodikasta tunnelmaa.

Mallistoihimme saat yli 60 erilaista kalusteovea 8 000 sävyssä ja useissa eri Decor-kuoseissa. Maaliovet on suunniteltu Sherwin & Williamsin kanssa, joka toimittaa maalit esimerkiksi auto-, lento- ja avaruusteollisuuteen.

Ihastu keittiömallistoomme!

Makuuhuoneen kalusteet, vaatekaapit ja hyllyt

Kun vaatteet ja lakanat on miellyttävää järjestellä fiksusti toimivaan kaappiin, ne tulee laitettua sinne heti. Hyvän säilytysjärjestelmän ansiosta makuuhuoneen tunnelma rauhoittuu unta kutsuvaksi ja huonepölyn määräkin pysyy aisoissa.

Kiintokalusteiden ja vaatekaappien mallistomme sisältää sekä ultramoderneja uutuuksia että klassikoita. Tunnelman yhtenäisyys ei jää väreistä kiinni: saat useimmat kalusteovet 8 000 eri sävyssä ja useissa eri Decor-kuoseissa.

Tutustu makuuhuoneen kiintokalusteisiin


Kauniit, kosteutta hylkivät kaapistot kylpyhuoneeseen tai kodinhoitohuoneeseen

Aina Pohjois-Karjala loihtii kylpyhuoneeseen ja kodinhoitohuoneeseen tilan tuntua, toiminnallisuutta ja viihtyisyyttä.

Kosteisiin tiloihin voidaan tuoda suomalaisen luonnon elementtejä Decor-kuoseilla, ja tunnelmaan luo kodikkuutta esimerkiksi puumainen laminaattipinta.
Pelkistetyn tyylin ystäville tarjolla on skandinaavista, modernia ilmettä.
Kuoseja, värejä ja vetimiä yhdistelemällä viedään tunnelma vaikkapa luksuskylpylän interiöörin tai kartanoromantiikkaan..

Kylpy- ja kodinhoitohuoneeseen saat Aina Pohjois-Karjalasta vain kestäviä ja helppohoitoisia kalusteita. Puuseppä sovittaa ne yksilöllisesti pieniin, suuriin ja haastavankin muotoisiin tiloihin.

Toteutetaan yhdessä unelmiesi kylpyhuone!

Tilan tuntua liukuovikaapilla

Liukuovikaappi antaa enemmän mahdollisuuksia sisustamiselle: lattiapinta-alaa jää vapaaksi, kun oven aukeamiselle ei tarvitse varata erikseen tilaa. Valitsemalla valoa heijastavat, kirkaspintaiset tai peilipintaiset ovet saadaan koko huone tuntumaan avarammalta ja valoisammalta.

Liukuovikaappiin saadaan näppärästi sijoitettua erilaisia hyllyjä, koreja, tankoja, solmiotelineitä tai ulos kääntyviä pukeutumispeilejä. Se vastaa parhaimmillaan toiminnallisuudeltaan jopa pukeutumishuonetta.

Puuseppä suunnittelee sopivat ratkaisut yhdessä kanssasi. Kaappien ovien ja runkojen värivalikoima on laaja: löydät niistä varmasti oman näköisesi kokonaisuuden.

Kodin säilytysjärjestelmien hankinta kannattaa aloittaa meiltä!

Tutustu käytännöllisiin säilytysjärjestelmiin