Keittiösuunnittelu Mikkeli - Aina Keittiöt
Skip links

AINA Mikkeli

Etusivu / Yhteystiedot / AINA Mikkeli

Keittiösuunnittelu Mikkeli

Suunnitteletko keittiön remontointia tai rakennatko uutta kotia? Etsitkö kalusteita kylpyhuoneeseen, säilytysjärjestelmää kodinhoitohuoneeseen tai vaikka liukuovikaappia makuuhuoneeseen? Inspiroidu kotimaisesta laadusta ja tuhansista värivaihtoehdoista! AINA Mikkeli taikoo haastavistakin kohteista unelmatilan. Palvelemme koko Etelä-Savossa.

Yhteystiedot
Puusepänliike KorpiSorvi Oy
Laiturikatu 4, 50100 Mikkeli. Myymälä Carlsonin rautakaupan yhteydessä.

Mika Kupari
050 555 4371
mika.kupari@ainakeittiot.fi


Varaa maksuton suunnitteluaika AINA Mikkelistä!

Suunnitteluaika on ensimmäinen askel kohti entistäkin kauniimpaa ja käytännöllisempää kotia. Ota yhteyttä, vaikka vasta haaveilisit keittiöremontista, kylpyhuoneen uudistamisesta tai toimivammasta kodinhoitohuoneesta – tuumaillaan jo ennakolta yhdessä, minkälainen ratkaisu palvelisi tarpeitasi parhaiten.

Maksuttomaan suunnitteluun sisältyvät

  • tarvekartoitus
  • selkeät mitat kohteesta
  • havainnekuvat asiantuntijan esitteleminä
  • budjettilaskelma eri osa-alueista ja tietenkin tarkka loppusumma.

Suunnittelu onnistuu myös etänä tai kotikäynnillä.


Monta hyvää syytä valita Aina Mikkeli

Saat palvelua kokeneelta puuseppäammattilaiselta, samassa paketissa alan tuoreimman näkemyksen sekä halutessasi myös vinkkejä kustannusten minimoimiseen.

Kalusteet valmistetaan Suomessa tilaustyönä, joten ne istuvat varmasti kotiisi.

Toimitusaika on poikkeuksellisen nopea, usein vain kaksi viikkoa!

Hinnat pidetään järkevinä fiksulla suunnittelulla ja logistiikalla.

Ainan koko tuotanto on energiatehokasta ja kotimaista. Meillä on myös Avainlippu.

Kattava takuu ja remontille joustava rahoitus.

Keittiön suunnittelu ja remontti

Aina Mikkelistä saat keittiön, jossa tyyli, kestävyys ja kotimainen huippulaatu yhdistyvät. Lukuisista malleista ja väreistä yhdistellään unelmiesi yksilöllinen keittiö, halusit sitten pelkistetyn modernia tyyliä tai lämpöisen kodikasta tunnelmaa.

 

Mallistoihimme saat yli 60 erilaista kalusteovea 8 000 sävyssä ja useissa eri Decor-kuoseissa. Maaliovet on suunniteltu Sherwin & Williamsin kanssa, joka toimittaa maalit esimerkiksi auto-, lento- ja avaruusteollisuuteen.

Kurkkaa mallistomme!

Makuuhuoneen kalusteet, vaatekaapit ja hyllyt

Kun vaatteet ja lakanat on miellyttävää järjestellä fiksusti toimivaan kaappiin, ne tulee laitettua sinne heti. Hyvän säilytysjärjestelmän ansiosta makuuhuoneen tunnelma rauhoittuu unta kutsuvaksi ja huonepölyn määräkin pysyy aisoissa.

Kiintokalusteiden ja vaatekaappien mallistomme sisältää sekä ultramoderneja uutuuksia että klassikoita. Tunnelman yhtenäisyys ei jää väreistä kiinni: saat useimmat kalusteovet  8 000 eri sävyssä ja useissa eri Decor-kuoseissa.

Tutustu makuuhuoneen kiintokalusteisiin

Kauniit, kosteutta hylkivät kaapistot kylpyhuoneeseen tai kodinhoitohuoneeseen

Aina Mikkeli loihtii kylpyhuoneeseen ja kodinhoitohuoneeseen tilan tuntua, toiminnallisuutta ja viihtyisyyttä.

  • Kosteisiin tiloihin voidaan tuoda suomalaisen luonnon elementtejä Decor-kuoseilla, ja tunnelmaan luo kodikkuutta esimerkiksi puumainen laminaattipinta.
  • Pelkistetyn tyylin ystäville tarjolla on skandinaavista, modernia ilmettä.
  • Kuoseja, värejä ja vetimiä yhdistelemällä viedään tunnelma vaikkapa luksuskylpylän interiöörin tai kartanoromantiikkaan..

Kylpy- ja kodinhoitohuoneeseen saat Aina Mikkelistä vain kestäviä ja helppohoitoisia kalusteita. Puuseppä sovittaa ne yksilöllisesti pieniin, suuriin ja haastavankin muotoisiin tiloihin.

Toteutetaan yhdessä unelmiesi kylpyhuone!

Tilan tuntua liukuovikaapilla

Liukuovikaappi antaa enemmän mahdollisuuksia sisustamiselle: lattiapinta-alaa jää vapaaksi, kun oven aukeamiselle ei tarvitse varata erikseen tilaa. Valitsemalla valoa heijastavat, kirkaspintaiset tai peilipintaiset ovet saadaan koko huone tuntumaan avarammalta ja valoisammalta.

Liukuovikaappiin saadaan näppärästi sijoitettua erilaisia hyllyjä, koreja, tankoja, solmiotelineitä tai ulos kääntyviä pukeutumispeilejä. Se vastaa parhaimmillaan toiminnallisuudeltaan jopa pukeutumishuonetta.

Puuseppä suunnittelee sopivat ratkaisut yhdessä kanssasi.  Kaappien ovien ja runkojen värivalikoima on laaja: löydät niistä varmasti oman näköisesi kokonaisuuden.

Kodin säilytysjärjestelmien hankinta kannattaa aloittaa meiltä!

Tutustu käytännöllisiin säilytysjärjestelmiin