Keittiösuunnittelu Lahti - Aina Keittiöt
Skip links

AINA Lahti

Etusivu / Yhteystiedot / AINA Lahti

Keittiösuunnittelu Lahti

AINA Lahti
Keittiön, kylpyhuoneen ja kodinhoitohuoneen suunnittelu, kalusteet ja remontointi sekä säilytysjärjestelmät koko kotiin. Aina Lahti palvelee Hollolassa, Orimattilassa ja muualla Päijät-Hämeessä. Saman katon alta saat kokeneen suunnittelijan ammattitaidon, kotimaisen laadun ja järkevän hinnan!

Yhteystiedot

Sisustus-Eepos Oy
Vesijärvenkatu 12, 15110 Lahti, Sievitalo-myymälän yhteydessä.

Eeva Poskela
040 5376899
eeva.poskela@ainakeittiot.fi

Eeva on Huvilasta ja Huussistakin tuttu suunnittelijakonkari, jonka luokse tullaan hakemaan näkemystä myös kauempaa.

Sisustus-Eepos Oy

Suunnitteluajan voit varata, vaikka keittiöremontti, kylpyhuoneen uudistus, toimivampi kodinhoitohuone tai uuden kodin rakentaminen olisi vasta haaveen asteella.

Maksuttomaan suunnitteluun sisältyvät:

tarvekartoitus
selkeät mitat kohteesta
havainnekuvat asiantuntijan esitteleminä
budjettilaskelma eri osa-alueista ja tietenkin tarkka loppusumma.

Suunnittelu onnistuu myös etänä tai kotikäynnillä.

Varaa aika maksuttomaan keittiösuunnitteluun

Miksi Aina Lahti?

Aina Lahdesta saat samassa paketissa hyväntuulista palvelua, kokemusta ja tuoreita ideoita suunnitelmiesi tueksi.

Kalusteet valmistetaan Suomessa tilaustyönä, joten ne istuvat varmasti kotiisi. Aina Lahdella on myös Avainlippu-merkki.

Toimitusaikamme on poikkeuksellisen nopea, usein vain kaksi viikkoa.

Hinnat pidetään kilpailukykyisinä fiksulla suunnittelulla, ja ne myös pitävät: odotettavissa ei ole yllätyskustannuksia tai tarjoushinnan kylkiäisenä ilmaantuvia piilokuluja.

Kattava takuu ja remontille joustava rahoitus.

Keittiön suunnittelu ja remontti

Oletko remontoimassa keittiötä tai suunnittelemassa uuteen kotiin unelmiesi ruokailutilaa? Yhdistä valinnoissasi tyyli, kestävyys ja kotimainen huippulaatu: käänny Aina Lahden puoleen!

Mallistoihimme saat yli 60 erilaista kalusteovea 8 000 sävyssä ja useissa eri Decor-kuoseissa. Niistä ja muista elementeistä yhdistellään yksilöllinen keittiö, halusit sitten pelkistetyn modernia tyyliä tai lämpöisen kodikasta tunnelmaa.

Maaliovet on suunniteltu Sherwin & Williamsin kanssa, joka toimittaa maalit esimerkiksi auto-, lento- ja avaruusteollisuuteen.

Kurkkaa mallistomme!

Makuuhuoneen kalusteet, vaatekaapit ja hyllyt

Hyvin suunniteltu makuuhuoneen kiintokalustus toimii kuin magneetti: kun säilytysjärjestelmä toimii, tekee vaatteet ja lakanat mieli järjestellä heti kaappiin. Kaikki löytää tiensä omalle paikalleen, ja koko makuuhuoneen tunnelma rauhoittuu unelle otolliseksi. Samalla ilmassa leijuvan huonepölyn määrä minimoituu.

Kiintokalusteiden ja vaatekaappien mallistomme sisältää sekä ultramoderneja uutuuksia että suomalaisten tuttuja suosikkeja. Tunnelman yhtenäisyys ei jää väreistä kiinni: saat useimmat kalusteovet  8 000 eri sävyssä ja useissa eri Decor-kuoseissa.

Tutustu makuuhuoneen kiintokalusteisiin

Kosteutta kestävä kaapisto kylpyhuoneeseen tai kodinhoitohuoneeseen

Aina Lahdesta saat kylpyhuoneeseen ja kodinhoitohuoneeseen tilan tuntua, toiminnallisuutta ja viihtyisyyttä.

Pieneenkin kylpyhuoneeseen voidaan luoda spa-tunnelma, ja kodinhoitohuoneen fiksut säilytysratkaisut ilahduttavat jokaisena arkipäivänä. Käytännöllisyys ja kauneus eivät sulje toisiaan pois: kodinhoitohuoneessa on lupa myös viihtyä.

Kosteisiin tiloihin voidaan tuoda suomalaisen luonnon elementtejä Decor-kuoseilla, ja tunnelmaan luo kodikkuutta esimerkiksi puumainen laminaattipinta.
Pelkistetyn tyylin ystäville tarjolla on skandinaavista, modernia ilmettä.
Kuoseja, värejä ja vetimiä yhdistelemällä viedään tunnelma vaikkapa luksuskylpylän interiöörin tai maison chic -kartanoromantiikkaan..

Kylpy- ja kodinhoitohuoneisiin valmistamamme kalusteet ovat aina kestäviä ja helppohoitoisia. Ne sovitetaan yksilöllisesti pieniin, suuriin ja haastavankin muotoisiin tiloihin.

Toteutetaan yhdessä unelmiesi kylpyhuone!

Liukuovikaappi säästää tilaa

Liukuovikaappi jättää huoneeseen enemmän tilaa, kun oville ei tarvitse jättää avautumistilaa erikseen. Heijastavilla, kirkaspintaisilla ja peilipintaisilla ovilla tila avartuu myös visuaalisesti.

Liukuovikaappiin saadaan käytännöllisesti kätkettyä esimerkiksi erilaisia hyllyjä, koreja, tankoja, solmiotelineitä tai ulos kääntyviä pukeutumispeilejä. Se vastaa parhaimmillaan toiminnallisuudeltaan jopa pukeutumishuonetta.

Suunnittelemme tiloihin sopivat ratkaisut yhdessä asiakkaan kanssa. Kaappien ovien ja runkojen värivalikoima on laaja: autamme sinua kokoamaan niistä oman näköisen ratkaisun.

Liukuovikaappien hankinta Heinolassa ja muualla Päijät-Hämeessä kannattaa aloittaa meiltä!