Keittiösuunnittelu Kuusamo - Aina Keittiöt
Skip links

Keittiökalusteet Kuusamo

Etusivu / Yhteystiedot / Keittiösuunnittelu Kuusamo

AINA Kuusamo

Keittiöt, kylpyhuoneet, kiinteät kaapistot, makuuhuoneet ja kodinhoitohuoneet– inspiroidu mallistosta ja tuhansista värivaihtoehdoista! AINA Kuusamo palvelee Posion, Sallan, sekä Taivalkosken alueella ja koko Koillismaalla.

Saat ammattilaisen avuksesi materiaalien suunnittelusta aina remontin toteutukseen asti. Palveluksessasi on täydellinen sisustusmyymälä Kuusamossa. Toimitusaikamme on nopeimmillaan vain kaksi viikkoa! Palvelemme ajanvarauksella!

Yhteystiedot

Koillismaan Osuuskauppa S rauta Kuusamo
Huoparintie 10, 93600 Kuusamo, Suomi

Petra Mustonen

0503117872
petra.mustonen@ainakeittiot.fi

Upeasta myymälästämme löydät uusimmat materiaalit ja mekanismit. Tutustu trendikkäisiin kodin kalusteratkaisuihin. Saat kauttamme myös ammattitaitoisen asennuksen. Täydellinen sisustusmyymälä palveluksessasi arkisin 7 – 18 ja lauantaisin 9 – 14.

Petra Mustonen on asiakaspalvelun ammattilainen isolla A:lla. Hänellä on laaja osaaminen kalusteiden lisäksi myös rakentamisesta, ja osaaminen on käytössäsi yhden soiton päässä.

Ota ensimmäinen askel unelmaasi kohti: Varaa maksuton suunnitteluaika!

Suunnitteluaika kannattaa varata, vaikka keittiön remontointi olisi vasta haaveissa, tai haluaisit vasta tiedustella, millaisia vaihtoehtoja voisi löytyä uudistamaan kylpyhuonetta tai selkeyttämään kodinhoitohuonetta.

Asiantuntijamme avulla:

kirkastat tarpeesi
saat selkeät mitat kohteesta
inspiroidut havainnekuvista
saat budjettilaskelman eri osa-alueista ja tarkan loppusumman.

Suunnittelu onnistuu myös etänä tai kotikäynnillä Koillismaalla!

Miksi AINA Kuusamo?

AINA keittiöiden Kuusamon myymälässä sinua palvelevat kodin uudistamisen asiantuntijat visioiden kirkastamisesta toteutukseen saakka. Varsinaiset kalusteet valmistetaan tilaustyönä, joten ne sopivat varmuudella kotiisi.

Toimitusaikamme on useimmiten vain kaksi viikkoa, joten pääset nauttimaan tuloksista ja uudesta sisustusilmeestä nopeasti.

Remonttien hinnat pysyvät meillä järkevinä fiksulla suunnittelulla ja logistiikalla, eivätkä piilokulut yllätä.

Tuotantomme on energiatehokasta ja kotimaista. Meillä on myös Avainlippu.

Kattava takuu ja remontille joustava rahoitus.

Keittiön suunnittelu ja remontti

AINA Kuusamon tiimi luo sinulle keittiön, jossa valitsemasi tyyli, kestävyys ja korkea, kotimainen laatu yhdistyvät! Lukuisista malleista ja väreistä yhdistellään sinun näköisesi keittiö, halusit sitten skandinaavisen pelkistettyä tyyliä tai klassikoiden ajattomuutta.

 

Mallistoihin saat yli 60 erilaista kalusteovea 8 000 sävyssä ja useissa eri Decor-kuoseissa. Maaliovet on suunniteltu Sherwin & Williamsin kanssa, joka toimittaa maalit esimerkiksi auto-, lento- ja avaruusteollisuuteen.

Ihastu keittiömallistoon!

Makuuhuoneen kalusteet, vaatekaapit ja hyllyt

Makuuhuoneen toimivat kiintokalusteet:

  • kutsuvat järjestelmään kaiken kaappiin
  • rauhoittavat tilasta unelle suotuisan
  • vaikuttavat myös unihygieniaan vähentämällä ilmassa leijuva pölyä

Kiintokalusteiden ja vaatekaappien mallistomme sisältää sekä ultramoderneja uutuuksia että suomalaisten tuttuja suosikkeja. Tunnelman yhtenäisyys ei jää väreistä kiinni: saat useimmat kalusteovet 8 000 eri sävyssä ja useissa eri Decor-kuoseissa.

Kosteutta kestävä kaapisto kylpyhuoneeseen tai kodinhoitohuoneeseen

Aina Kuusamosta saat kylpyhuoneeseen ja kodinhoitohuoneeseen tilan tuntua, toiminnallisuutta ja viihtyisän tunnelman. Esimerkiksi pieneenkin kylpyhuoneeseen voidaan luoda spa-tunnelma, ja kodinhoitohuoneen kätevät säilytysratkaisut ilahduttavat jokaisena arkipäivänä.

Kokeile rohkeasti eri sävyjä ja kruunaa kokonaisuus näyttävillä vetimillä!

Suomalaista luontoa tilaan kutsutaan Decor-kuoseilla, ja puumainen laminaattipinta tuo tunnelmaan pehmeyttä. Pelkistetyn yksilöllistä tyyliä etsivälle tarjolla on lukuisia moderneja ovipintoja.

Kylpy- ja kodinhoitohuoneisiin valmistamamme kalusteet ovat aina kestäviä ja helppohoitoisia. Ne sovitetaan yksilöllisesti pieniin, suuriin ja haastavankin muotoisiin tiloihin.

Toteutetaan yhdessä unelmiesi kylpyhuone!

Liukuovikaappi säästää tilaa

Liukuovikaappi jättää huoneeseen enemmän tilaa, kun oville ei tarvitse jättää avautumistilaa erikseen. Heijastavilla, kirkaspintaisilla ja peilipintaisilla ovilla tila avartuu myös visuaalisesti.

Liukuovikaappiin saadaan käytännöllisesti kätkettyä esimerkiksi erilaisia hyllyjä, koreja, tankoja, solmiotelineitä tai ulos kääntyviä pukeutumispeilejä. Se vastaa parhaimmillaan toiminnallisuudeltaan jopa pukeutumishuonetta.

Suunnittelemme tiloihin sopivat ratkaisut yhdessä asiakkaan kanssa. Kaappien ovien ja runkojen värivalikoima on laaja: autamme sinua kokoamaan niistä oman näköisen ratkaisun.

Liukuovikaappien hankinta Kuusamossa kannattaa aloittaa meiltä!