Keittiökalusteet Kainuu - Aina Keittiöt
Skip links

Keittiökalusteet Kainuu

Etusivu / Yhteystiedot / Keittiökalusteet Kainuu

AINA Kainuu

Keittiöremontit, kylpyhuoneen ja kodinhoitohuoneen remontit Kajaanissa ja muualla Kainuussa. Ammattitaitoinen suunnittelu, asiakaslähtöinen palvelu, nopea toimitus ja kotimaisuus − järkevään hintaan!

Suunnitelmissa keittiön, kylpyhuoneen tai kodinhoitohuoneen remontoiminen? Toivoisitko ammattilaisen näkemystä suunnitteluun?

Olemme apunasi Kajaanissa ja muualla Kainuussa, kaipasit sitten keittiön suunnittelua, kylpyhuoneen uudistamista, makuuhuoneeseen toimivaa kaapistoa tai kodinhoitohuoneen kalusteiden järkevöittämistä. Koko projekti hoituu kanssamme ryhdikkäästi alusta loppuun.

Palvelemme sinut vaikka omassa kodissasi, ja saat kauttamme myös ammattitaitoisen asennuksen.

Yhteystiedot
Kainu Keittiöt Ky
Pohjajoentie 145, 87970 Jormua

Timo Niskanen
Asiakaspalvelussa paras!

0451976166
myynti.kainuu@ainakeittiot.fi

Varaa maksuton suunnitteluaika!

Ilmainen suunnittelu sisältää:

 • Mittauksen ja tarvekartoituksen
 • Havainnekuvat suunnittelijasi esittelemänä
 • Budjettilaskelman eri osa-alueista ja tarkan loppusumman
 • Inspiroivan kuvaston.

Suunnittelu onnistuu myös etänä tai kotikäynnillä.

Varaa aika heti!
Varaa aika maksuttomaan keittiösuunnitteluun

Miksi Aina Kainuu?

 • Sinua palvelee kokenut asiantuntija koko matkan suunnittelusta toteutukseen.
 • Kalusteet valmistetaan tilauksesta, joten ne istuvat kotiisi tismalleen.
 • Toimitusaika on vain 2–4 viikkoa.
 • Käytämme energiatehokasta kotimaista tuotantoa. Tuotteillamme on Avainlippu.
 • Hinnat pidetään kilpailukykyisinä fiksulla suunnittelulla.
 • Kattava takuu ja remontille joustava rahoitus.

Mitä et saa meiltä:

 • Alennusmyynteihin verhottuja piilokuluja.
 • Loputtomiksi venyviä tai kesken jääviä remontteja.
 • Puolivillaista laatua.

Inspiroidu keittiön suunnittelusta, nauti käytännöllisyydestä

Yhdistä keittiön suunnittelussa ja remontoinnissa tyyli, kestävyys ja korkea laatu! AINA Kainuusta löydät omalta tuntuvan keittiömallin, olivat toiveissasi valoisa, skandinaavinen muotoilu, moderneimmat uutuudet tai ajattomat klassikot.

Mallistoihin saat yli 60 erilaista kalusteovea 8 000 sävyssä ja useissa eri Decor-kuoseissa. Maaliovet on suunniteltu Sherwin & Williamsin kanssa, joka toimittaa maalit esimerkiksi auto-, lento- ja avaruusteollisuuteen.

Ihastu keittiömallistomme

Makuuhuoneen kalusteet, vaatekaapit ja hyllyt

Rauhoita makuuhuone unelle! Toimivat kalusteet suorastaan kutsuvat järjestelemään vaatteet kaappiin, eikä niitä enää tule jätettyä tuoleille. Hyvin suunnitellut kiintokalusteet myös auttavat vähentämään huoneilmassa leijuvaa pölyä.

Kiintokalusteiden ja vaatekaappien mallistomme sisältää sekä ultramoderneja uutuuksia että suomalaisten tuttuja suosikkeja. Tunnelman yhtenäisyys ei jää väreistä kiinni: saat useimmat kalusteovet  8 000 eri sävyssä ja useissa eri Decor-kuoseissa.

Uudista makuuhuoneesi

Kosteutta kestävä kaapisto kylpyhuoneeseen tai kodinhoitohuoneeseen

Kun kylpyhuone tai kodinhoitohuone on aika remontoida, kannattaa kääntyä meidän puoleemme. Tiedämme, miten kylpyhuonekalusteilla luodaan pieneenkin tilaan spa-tunnelma, ja miten kodinhoitohuoneen fiksut säilytysratkaisut helpottavat arkea.

Kokeile rohkeasti eri sävyjä ja kruunaa kokonaisuus näyttävillä vetimillä! Suomalaista luontoa tilaan kutsutaan Decor-kuoseilla. Puumainen laminaattipinta tuo tunnelmaanpehmeyttä. Pelkistetyn yksilöllistä tyyliä etsivälle tarjolla on lukuisia moderneja ovipintoja.

Kylpy- ja kodinhoitohuoneisiin valmistamamme kalusteet ovat aina kestäviä ja helppohoitoisia. Ne sovitetaan yksilöllisesti pieniin, suuriin ja haastavankin muotoisiin tiloihin.

Toteutetaan yhdessä unelmiesi kylpyhuone

Liukuovikaappi säästää tilaa

Liukuovikaappi jättää huoneeseen enemmän tilaa, kun oville ei tarvitse jättää avautumistilaa erikseen. Heijastavilla, kirkaspintaisilla ja peilipintaisilla ovilla tila avartuu myös visuaalisesti.

Liukuovikaappiin saadaan käytännöllisesti kätkettyä esimerkiksi erilaisia hyllyjä, koreja, tankoja, solmiotelineitä tai ulos kääntyviä pukeutumispeilejä. Se vastaa parhaimmillaan toiminnallisuudeltaan jopa pukeutumishuonetta.

Suunnittelemme tiloihin sopivat ratkaisut yhdessä asiakkaan kanssa. Kaappien ovien ja runkojen värivalikoima on laaja: autamme sinua kokoamaan niistä oman näköisen ratkaisun.

Liukuovikaappien hankinta Heinolassa ja muualla Päijät-Hämeessä kannattaa aloittaa meiltä!