Keittiösuunnittelu Jyväskylä - Aina Keittiöt
Skip links

AINA Jyväskylä

Etusivu / Yhteystiedot / AINA Jyväskylä

AINA Jyväskylä Kodin remontit

Remister Takuuremontit
Vasarakatu 1, 40320 Jyväskylä, Suomi

Keittiöt, kylpyhuoneet ja kiinteät kaapistot – inspiroidu mallistosta ja tuhansista värivaihtoehdoista! AINA Jyväskylä palvelee myös Joutsan, Jämsän, Muuramen ja Laukaan seuduilla sekä muualla Keski-Suomessa.

Saat ammattitaitomme käyttöön materiaalien suunnittelusta aina remontin toteutukseen asti. Toimitusaika tavallisesti vain kaksi viikkoa! Palvelemme ajanvarauksella!

Keittiöt, kylpyhuoneet ja kodin remontit Jyväskylän seudulla

Harkitsetko keittiön, kylpyhuoneen tai kodinhoitohuoneen remontoimista? Toivoisitko ammattilaisen näkemystä alkuun pääsemiseksi tai vaikka koko projektin toteuttamiseen?

Aina Jyväskylä palvelee keskisuomalaisia kodin uudistajia, kaipasit sitten keittiösuunnitelmaa, kylpyhuoneen remonttia, makuuhuoneeseen toimivaa kaapistoa tai kodinhoitohuoneen kalusteiden järkevöittämistä. Koko projekti hoituu kanssamme ryhdikkäästi alusta loppuun.

Annika Asmundela

Työni on intohimoni; nautin uusista haasteista, joita sisustus- ja remonttisuunnittelijan työni minulle suo. Parasta on uusien ihmisten kohtaaminen sekä heidän unelmiensa toteuttaminen remonteissa. Remisterillä olen työskennellyt jo vuodesta 2006.

0408361200
annika.asmundela@ainakeittiot.fi

Teija Suomalainen

Toimin keittiö-, kylpyhuone- ja sisustusremonttisuunnittelijana. Remisterille tulin töihin 2016. Työni on palkitsevaa ja on mahtavaa nähdä upeat lopputulokset sekä onnelliset asiakkaat. Asiakaspalvelutyö on lähellä sydäntä, viihdynkin hyvin ihmisten parissa. Tavataan hymy huulilla!

0408303538
teija.suomalainen@ainakeittiot.fi

Antti Pirinen

Toimin remonttisuunnittelijana keittiö-, kylpyhuone-, sauna- ja sisustusremonttien suunnittelussa. Remisterillä olen työskennellyt vuodesta 2014. Työssäni minua motivoi asiakkaiden kanssa työskentely ja heille sopivimpien ratkaisujen löytäminen. Parhaana palkintona työstäni saan toisinaan onnellisen ilmeen asiakkaan kasvoille heidän nähdessään remontin lopputuloksen. Toiminkin suunnittelijana simppelillä filosofialla Ihmiseltä-Ihmiselle.

0408303787
antti.pirinen@ainakeittiot.fi

Lasse Asmundela

Olen nykyisenä Remister yrittäjänä pitkän linjan keittiöammattilainen, aloitin työt yrityksessä vuonna 1998. Suunnittelijana olen ollut vaikuttamassa yli 1000 keittiön remonttiin. Omat ydinarvoni toteutuvat tässä työssä – luottamus, yhdessä tekeminen, laadukas työ, kaikki samassa paketissa.

0405044999
lasse.asmundela@ainakeittiot.fi

Ensimmäinen askel kohti entistäkin kauniimpaa ja käytännöllisempää kotia: Varaa maksuton suunnitteluaika!

Suunnitteluajasta on iloa, vaikka vasta haaveilisit keittiöremontista, kylpyhuoneen uudistamisesta tai toimivammasta kodinhoitohuoneesta.

Asiantuntijan avulla:

  • kirkastat tarpeesi
  • saat selkeät mitat kohteesta
  • inspiroidut havainnekuvista
  • saat budjettilaskelman eri osa-alueista ja tarkan loppusumman.

Suunnittelu onnistuu myös etänä tai kotikäynnillä Länsi-Uudellamaalla!

Varaa aika tästä!
Varaa aika maksuttomaan keittiösuunnitteluun

Miksi Aina Jyväskylä?

Aina-keittiöiden Jyväskylän toimipisteessä sinua palvelevat kodin uudistamisen asiantuntijat koko matkan suunnittelusta toteutukseen. Varsinaiset kalusteet valmistetaan tilaustyönä, joten ne istuvat kotiisi.

Toimitusaikamme on useimmiten vain kaksi viikkoa, joten pääset nauttimaan työn tuloksista nopeasti.

Remonttien hinnat pidetään järkevinä fiksulla suunnittelulla ja logistiikalla.

Tuotantomme on energiatehokasta ja kotimaista. Meillä on myös Avainlippu.

Kattava takuu ja remontille joustava rahoitus.

Keittiön suunnittelu ja remontti

Aina Jyväskylän tiimi loihtii sinulle keittiön, jossa tyyli, kestävyys ja korkea, kotimainen laatu yhdistyvät! Lukuisista malleista ja väreistä rakentuu sinun näköisesi keittiö, halusit sitten pelkistettyä muotoilua tai ajattomia klassikoita.

Mallistoihin saat yli 60 erilaista kalusteovea 8 000 sävyssä ja useissa eri Decor-kuoseissa. Maaliovet on suunniteltu Sherwin & Williamsin kanssa, joka toimittaa maalit esimerkiksi auto-, lento- ja avaruusteollisuuteen.

Ihastu keittiömallistoon!

Makuuhuoneen kalusteet, vaatekaapit ja hyllyt

Makuuhuoneen toimivat kiintokalusteet:

  • kutsuvat järjestelmään kaiken kaappiin
  • rauhoittavat tilasta unelle suotuisan
  • vaikuttavat myös unihygieniaan vähentämällä ilmassa leijuva pölyä

Kiintokalusteiden ja vaatekaappien mallistomme sisältää sekä ultramoderneja uutuuksia että suomalaisten tuttuja suosikkeja. Tunnelman yhtenäisyys ei jää väreistä kiinni: saat useimmat kalusteovet 8 000 eri sävyssä ja useissa eri Decor-kuoseissa.

Kosteutta kestävä kaapisto kylpyhuoneeseen tai kodinhoitohuoneeseen

Aina Heinolasta saat kylpyhuoneeseen ja kodinhoitohuoneeseen tilan tuntua, toiminnallisuutta ja viihtyisän tunnelman. Esimerkiksi pieneenkin kylpyhuoneeseen voidaan luoda spa-tunnelma, ja kodinhoitohuoneen kätevät säilytysratkaisut ilahduttavat jokaisena arkipäivänä.

Kokeile rohkeasti eri sävyjä ja kruunaa kokonaisuus näyttävillä vetimillä!

Suomalaista luontoa tilaan kutsutaan Decor-kuoseilla, ja puumainen laminaattipinta tuo tunnelmaan pehmeyttä. Pelkistetyn yksilöllistä tyyliä etsivälle tarjolla on lukuisia moderneja ovipintoja.

Kylpy- ja kodinhoitohuoneisiin valmistamamme kalusteet ovat aina kestäviä ja helppohoitoisia. Ne sovitetaan yksilöllisesti pieniin, suuriin ja haastavankin muotoisiin tiloihin.

Toteutetaan yhdessä unelmiesi kylpyhuone!

Liukuovikaappi säästää tilaa

Liukuovikaappi jättää huoneeseen enemmän tilaa, kun oville ei tarvitse jättää avautumistilaa erikseen. Heijastavilla, kirkaspintaisilla ja peilipintaisilla ovilla tila avartuu myös visuaalisesti.

Liukuovikaappiin saadaan käytännöllisesti kätkettyä esimerkiksi erilaisia hyllyjä, koreja, tankoja, solmiotelineitä tai ulos kääntyviä pukeutumispeilejä. Se vastaa parhaimmillaan toiminnallisuudeltaan jopa pukeutumishuonetta.

Suunnittelemme tiloihin sopivat ratkaisut yhdessä asiakkaan kanssa. Kaappien ovien ja runkojen värivalikoima on laaja: autamme sinua kokoamaan niistä oman näköisen ratkaisun.

Liukuovikaappien hankinta Heinolassa ja muualla Päijät-Hämeessä kannattaa aloittaa meiltä!