Keittiösuunnittelu Järvenpää - Aina Keittiöt
Skip links

AINA Järvenpää

Etusivu / Yhteystiedot / AINA Järvenpää

Keittiösuunnittelu Järvenpää

Keittiön, kylpyhuoneen ja kodinhoitohuoneen suunnittelu ja remontointi Järvenpäässä, Keravalla, Tuusulassa ja muualla Keski-Uudellamaalla. Ammattitaito, nopea toimitus ja kotimaisuus järkevään hintaan!

Suunnitelmissa keittiön, kylpyhuoneen tai kodinhoitohuoneen remontoiminen? Toivoisitko ammattilaisen näkemystä suunnitteluun?

Aina Keittiöt Järvenpää on apunasi Keski-Uudellamaalla, kaipasit sitten keittiön suunnittelua, kylpyhuoneen uudistamista, makuuhuoneeseen toimivaa kaapistoa tai kodinhoitohuoneen kalusteiden järkevöittämistä. Koko projekti hoituu kanssamme ryhdikkäästi alusta loppuun.

Palvelemme ajanvarauksella!

Yhteystiedot:
PDS-Suunnittelu Oy
Mannilantie 10, 04400 Järvenpää
Avoinna sopimuksen mukaan

Katja Laanti

0415376734
katja.laanti@ainakeittiot.fi

Jaana Yli-Hakala

0505603223
jaana.yli-hakala@ainakeittiot.fi

Varaa maksuton suunnitteluaika Aina Järvenpäästä!

Ilmainen suunnittelu sisältää:

 • Mittauksen ja tarvekartoituksen
 • Havainnekuvat suunnittelijasi esittelemänä
 • Budjettilaskelman eri osa-alueista ja tarkan loppusumman
 • Inspiroivan kuvaston.

Suunnittelu onnistuu myös etänä tai kotikäynnillä.

Varaa aika heti!
Varaa aika maksuttomaan keittiösuunnitteluun

Miksi Aina Järvenpää?

 • Sinua palvelevat kokeneet asiantuntijat koko matkan suunnittelusta toteutukseen.
 • Kalusteet valmistetaan tilauksesta, joten ne istuvat kotiisi tismalleen.
 • Toimitusaika on vain 2–4 viikkoa.
 • Käytämme energiatehokasta kotimaista tuotantoa. Tuotteillamme on Avainlippu.
 • Hinnat pidetään kilpailukykyisinä fiksulla suunnittelulla.
 • Kattava takuu ja remontille joustava rahoitus.

Mitä et saa meiltä:

 • Alennusmyynteihin verhottuja piilokuluja.
 • Loputtomiksi venyviä tai kesken jääviä remontteja.
 • Puolivillaista laatua.

Inspiroidu keittiön suunnittelusta, nauti toimivista tiloista joka päivä

Yhdistä keittiön suunnittelussa ja remontoinnissa tyyli, kestävyys ja korkea laatu! AINA Järvenpäästä löydät omalta tuntuvan keittiömallin, olivat toiveissasi valoisa, skandinaavinen muotoilu, moderneimmat uutuudet tai ajattomat klassikot. Järvenpään myymälässämme pääset näkemään monet näistä lähisetäisyydeltä.

Mallistoihin saat yli 60 erilaista kalusteovea 8 000 sävyssä ja useissa eri Decor-kuoseissa. Maaliovet on suunniteltu Sherwin & Williamsin kanssa, joka toimittaa maalit esimerkiksi auto-, lento- ja avaruusteollisuuteen.

Kurkkaa mallistomme!

Makuuhuoneen kalusteet, vaatekaapit ja hyllyt

Rauhoita makuuhuone unelle! Toimivat kalusteet suorastaan kutsuvat järjestelemään vaatteet kaappiin, eikä niitä enää tule jätettyä tuoleille. Hyvin suunnitellut kiintokalusteet myös auttavat vähentämään huoneilmassa leijuvaa pölyä.

Kiintokalusteiden ja vaatekaappien mallistomme sisältää sekä ultramoderneja uutuuksia että suomalaisten tuttuja suosikkeja. Tunnelman yhtenäisyys ei jää väreistä kiinni: saat useimmat kalusteovet 8 000 eri sävyssä ja useissa eri Decor-kuoseissa.

Tutustu makuuhuoneen kiintokalusteisiin!

Kosteutta kestävä kaapisto kylpyhuoneeseen tai kodinhoitohuoneeseen

Kun kylpyhuone tai kodinhoitohuone on aika remontoida, kannattaa kääntyä Aina Järvenpään puoleen. Kylpyhuonekalusteilla voidaan pieneenkin tilaan luoda spa-tunnelma, ja kodinhoitohuoneen fiksut säilytysratkaisut helpottavat arkea.

Kokeile rohkeasti eri sävyjä ja kruunaa kokonaisuus näyttävillä vetimillä! Suomalaista luontoa tilaan kutsutaan Decor-kuoseilla. Puumainen laminaattipinta tuo tunnelmaan pehmeyttä. Pelkistetyn yksilöllistä tyyliä etsivälle tarjolla on lukuisia moderneja ovipintoja.

Kylpy- ja kodinhoitohuoneisiin valmistamamme kalusteet ovat aina kestäviä ja helppohoitoisia. Ne sovitetaan yksilöllisesti pieniin, suuriin ja haastavankin muotoisiin tiloihin.

Toteutetaan yhdessä unelmiesi kylpyhuone!

Liukuovikaappi säästää tilaa

Liukuovikaappi ratkaisee pienen tilan haasteita: ovien avautumiselle ei tarvitse jättää tilaa, ja huone myös tuntuu avarammalta. Esimerkiksi mallistoomme kuuluvassa Magia-liukuovikaapissa on elegantisti valoa heijastavat liukuovet, jonka ohella mm. lasipinta tai kirkas peili avartavat interiööriä.

Liukuoven taakse saadaan loihdittua hyvin monipuolisesti erilaisia säilytysjärjestelmiä. Esimerkiksi makuuhuoneen tai vaatehuoneen liukuovikaappi voi kätkeä sisäänsä esimerkiksi erilaisia hyllyjä, koreja, tankoja, solmiotelineitä tai ulos kääntyviä pukeutumispeilejä.

Suunnittelemme tiloihin sopivat ratkaisut yhdessä asiakkaan kanssa. Kaappien ovien ja runkojen värivalikoima on laaja: autamme sinua kokoamaan niistä oman näköisen ratkaisun.

Liukuovikaappien hankinta Järvenpäässä, Keravalla ja Tuusulassa kannattaa aloittaa meiltä!