Keittiösuunnittelu Helsinki - Aina Keittiöt
Skip links

AINA Helsinki

Etusivu / Yhteystiedot / AINA Helsinki

AINA-keittiöt Helsinki Kotisuunnittelu

Keittiöt, kylpyhuoneet, kiinteät kaapistot ja säilytysratkaisut – inspiroidu mallistosta ja tuhansista värivaihtoehdoista! Meiltä saat kaiken suunnittelusta remontin toteutukseen asti, jopa 2 viikossa! Tarjoamme myös puusepän palvelut. AINA Helsinki Kotisuunnittelu palvelee kotikäynnein koko Helsingin alueella.
Yhteystiedot

Henrik Rytinki

044 9792817
henrik.rytinki@ainakeittiot.fi

Hanna Verronen

044 9853628
hanna.verronen@ainakeittiot.fi

Onko mielessä keittiön, kylpyhuoneen tai kodinhoitohuoneen remontointi? Toivoisitko ammattilaisen näkemystä alkuun pääsemiseksi tai vaikka koko projektin toteuttamiseen? Etsitkö myös puusepän palveluita?

AINA Helsinki Kotisuunnittelu palvelee keittiösuunnittelun lisäksi myös muissa sisustussuunnittelua koskevissa toiveissa – kaipasit sitten kylpyhuoneen uudistamista, makuuhuoneeseen toimivaa kaapistoa tai kodinhoitohuoneen kalusteiden järkevöittämistä. Meiltä saat myös puusepän palvelut! Kun etsit yksilöllistä ratkaisua, tilasi on haasteellinen tai haluat aitoa puun lämpöä kotiisi, ota yhteyttä.

Anna haasteesi Henrikille ratkaistavaksi. Henrik Rytinki ja Hanna Verronen tarjoavat uuden ajan puusepäntaitoa. Iloinen ja ystävällinen tiimi ratkaisee haastavatkin puusepäntyöt keittiösuunnittelun lisäksi. Saat kauttamme myös ammattitaitoisen asennuksen. Koko projekti hoituu kanssamme kevyesti alusta loppuun!

Ensimmäinen askel kohti entistäkin kauniimpaa ja käytännöllisempää kotia: Varaa maksuton suunnitteluaika!

Suunnitteluaika kannattaa hyödyntää, vaikka vasta haaveilisit keittiöremontista, kylpyhuoneen uudistamisesta, toimivammasta kodinhoitohuoneesta tai kätevimmistä säilytysratkaisuista.

Asiantuntijan avulla:

  • kirkastat tarpeesi
  • saat selkeät mitat kohteesta
  • inspiroidut havainnekuvista
  • saat budjettilaskelman eri osa-alueista ja tarkan loppusumman.

Miksi AINA Helsinki Kotisuunnittelu?

Aina Helsinki Kotisuunnittelussa sinua palvelevat kokeneet asiantuntijat koko matkan suunnittelusta toteutukseen. Varsinaiset kalusteet valmistetaan tilaustyönä, joten ne istuvat kotiisi. Me toteutamme myös puusepän työt keittiösuunnittelun lisäksi.

Toimitusaikamme on poikkeuksellisen nopea, usein vain kaksi viikkoa! Hinnat pidetään järkevinä fiksulla suunnittelulla ja logistiikalla.

Tuotantomme on energiatehokasta ja kotimaista. Meillä on myös Avainlippu.

Kattava takuu ja remontille joustava rahoitus.

Keittiön suunnittelu ja remontti

Aina Heinolan avulla saat keittiön, jossa tyyli, kestävyys ja korkea, kotimainen laatu yhdistyvät! Lukuisista malleista ja väreistä loihditaan yksilöllinen keittiö, halusit sitten pelkistettyä muotoilua tai ajattomia klassikoita.

Mallistoihin saat yli 60 erilaista kalusteovea 8 000 sävyssä ja useissa eri Decor-kuoseissa. Maaliovet on suunniteltu Sherwin & Williamsin kanssa, joka toimittaa maalit esimerkiksi auto-, lento- ja avaruusteollisuuteen.

Kurkkaa mallistomme!

Makuuhuoneen kalusteet, vaatekaapit ja hyllyt

Makuuhuoneen toimivat kiintokalusteet:

  • kutsuvat järjestelmään kaiken kaappiin
  • rauhoittavat tilasta unelle suotuisan
  • vaikuttavat myös unihygieniaan vähentämällä ilmassa leijuva pölyä

Kiintokalusteiden ja vaatekaappien mallistomme sisältää sekä ultramoderneja uutuuksia että suomalaisten tuttuja suosikkeja. Tunnelman yhtenäisyys ei jää väreistä kiinni: saat useimmat kalusteovet 8 000 eri sävyssä ja useissa eri Decor-kuoseissa.

Kosteutta kestävä kaapisto kylpyhuoneeseen tai kodinhoitohuoneeseen

Aina Heinolasta saat kylpyhuoneeseen ja kodinhoitohuoneeseen tilan tuntua, toiminnallisuutta ja viihtyisän tunnelman. Esimerkiksi pieneenkin kylpyhuoneeseen voidaan luoda spa-tunnelma, ja kodinhoitohuoneen kätevät säilytysratkaisut ilahduttavat jokaisena arkipäivänä.

Kokeile rohkeasti eri sävyjä ja kruunaa kokonaisuus näyttävillä vetimillä!

Suomalaista luontoa tilaan kutsutaan Decor-kuoseilla, ja puumainen laminaattipinta tuo tunnelmaan pehmeyttä. Pelkistetyn yksilöllistä tyyliä etsivälle tarjolla on lukuisia moderneja ovipintoja.

Kylpy- ja kodinhoitohuoneisiin valmistamamme kalusteet ovat aina kestäviä ja helppohoitoisia. Ne sovitetaan yksilöllisesti pieniin, suuriin ja haastavankin muotoisiin tiloihin.

Toteutetaan yhdessä unelmiesi kylpyhuone!

Liukuovikaappi säästää tilaa

Liukuovikaappi jättää huoneeseen enemmän tilaa, kun oville ei tarvitse jättää avautumistilaa erikseen. Heijastavilla, kirkaspintaisilla ja peilipintaisilla ovilla tila avartuu myös visuaalisesti.

Liukuovikaappiin saadaan käytännöllisesti kätkettyä esimerkiksi erilaisia hyllyjä, koreja, tankoja, solmiotelineitä tai ulos kääntyviä pukeutumispeilejä. Se vastaa parhaimmillaan toiminnallisuudeltaan jopa pukeutumishuonetta.

Suunnittelemme tiloihin sopivat ratkaisut yhdessä asiakkaan kanssa. Kaappien ovien ja runkojen värivalikoima on laaja: autamme sinua kokoamaan niistä oman näköisen ratkaisun.

Liukuovikaappien hankinta Heinolassa ja muualla Päijät-Hämeessä kannattaa aloittaa meiltä!