Keittiökalusteet Hämeenlinna - Aina Keittiöt
Skip links

Keittiökalusteet Hämeenlinna

Etusivu / Yhteystiedot / Keittiökalusteet Hämeenlinna

AINA Hämeenlinna

Mietitkö keittiön remontoimista tai uutta kylpyhuonetta? Tarvitsetko ammattilaisen näkemystä suunnitteluun ja valintaan? Onko haussa sopiva säilytysjärjestelmä kodinhoitohuoneeseen tai liukuovikaappi, joka istuu makuuhuoneeseen?

AINA Hämeenlinna palvelee koko Kanta-Hämeen alueella: Hämeenlinnassa, Akaassa, Hattulassa, Hausjärvellä, Janakkalassa, Lopella, Pälkäneellä, Urjalassa ja Valkeakoskella. Tule hakemaan inspiraatiota kodin muutoksiin! Saat toimituksen meiltä nopeimmillaan vain kahdessa viikossa.

Yhteystiedot:
Turuntie 8, 13130 Hämeenlinna

Eino Kähkärö

0405149393
eino.kahkaro@ainakeittiot.fi

Yritys: Rakentajan Talocenter

Myymälästämme löydät uusimmat materiaalit ja toimivimmat mekanismit. Tutustu kodin kalusteratkaisuihin keittiöstä kodinhoitotilaan ja kylpyhuoneeseen. Saat kauttamme myös ammattitaitoisen asennuksen. Olemme avoinna sopimuksen mukaan.

Eino Kähkärö on kokenut projektiammattilainen, ja keittiökonkari, joka tunteen alan uusimmat tuulet. Einolta saat kokonaisvaltaisesti apua keittiöremonttiisi. Tule tutustumaan valikoimaamme ja kysymään tukea suunnitelmillesi – Eino osaa suunnitella Sinulle sopivan toteutuksen!

Varaa maksuton suunnitteluaika!

Varaa maksuton suunnitteluaika!

Tartu maksuttomaan suunnitteluaikaan, niin haaveesi voivat saada muodon! Sinun ei vielä tarvitse olla päättänyt, milloin ja miten haluaisit remontoida keittiön, kylpyhuoneen tai makuuhuoneesi – ideat syntyvät usein vasta ammattilaisen kanssa jutellessa. Varaa siis meiltä aika, vaikka remontointi olisi vasta haave!

Maksuttomaan suunnitteluun sisältyy:

  • tarvekartoitus
  • selkeät mitat kohteesta
  • havainnekuvat asiantuntijan esitteleminä
  • budjettilaskelma eri osa-alueista ja tietenkin tarkka loppusumma.

Suunnittelu onnistuu myös etänä tai kotikäynnillä.

Varaa aika heti!

Varaa aika maksuttomaan keittiösuunnitteluun

Miksi Aina Hämeenlinna?

Aina Hämeenlinnasta saat kokeneen suunnittelija- ja toteuttajakonkarin avuksesi, maksuttoman suunnittelun ja laajan valikoiman erilaisia vaihtoehtoja, joista voit valita Sinulle sopivat yhdistelmät!

Kalusteemme valmistetaan Suomessa tilaustyönä, joten ne sopivat kotiisi varmasti. Aina Hämeenlinnan tuotteilla on myös Avainlippu-merkki.

Toimitusaikamme on poikkeuksellisen nopea, usein vain kaksi viikkoa. Hinnat pidetään kilpailukykyisinä järkevällä suunnittelulla, eikä hinnoissa ole yllätyskustannuksia tai ikäviä piilokuluja.

Meidän tuotteillamme on kattava takuu ja remontille saat joustavan rahoituksen.

Keittiön suunnittelu, kalusteet ja remontti

Yhdistä keittiössä haluamasi tyyli, kestävyys ja kotimainen laadukkuus! Mallistoihimme saat yli 60 erilaista kalusteovea 8 000 sävyssä ja useissa eri Decor-kuoseissa. Yhdistelemällä saat yksilöllisen unelmien keittiösi, haluat sitten modernia virtaviivaisuutta tai aikaa kestävää kodikkuutta keittiöösi.

Maaliovet on suunniteltu Sherwin & Williamsin kanssa, joka toimittaa maalit esimerkiksi auto-, lento- ja avaruusteollisuuteen.

Ihastu keittiömallistoomme!

Makuuhuoneen kalusteet, vaatekaapit ja hyllyt

Hyvin suunniteltu makuuhuoneen kiintokalustus toimii kuin magneetti: kun säilytysjärjestelmä toimii, tekee vaatteet ja lakanat mieli järjestellä heti kaappiin. Kaikki löytää tiensä omalle paikalleen, ja koko makuuhuoneen tunnelma rauhoittuu unelle otolliseksi. Samalla ilmassa leijuvan huonepölyn määrä minimoituu.

Kiintokalusteiden ja vaatekaappien mallistomme sisältää sekä ultramoderneja uutuuksia että suomalaisten tuttuja suosikkeja. Tunnelman yhtenäisyys ei jää väreistä kiinni: saat useimmat kalusteovet 8 000 eri sävyssä ja useissa eri Decor-kuoseissa.

Tutustu makuuhuoneen kiintokalusteisiin!

Kosteutta kestävät kaapistot kylpyhuoneeseen tai kodinhoitohuoneeseen

Aina Hämeenlinnasta saat kylpyhuoneeseen ja kodinhoitohuoneeseen lisää tilaa säilytysratkaisuilla, toiminnallisuutta ja viihtyisyyttä.

Kylpyhuoneen ei tarvitse olla suuri, jotta sinne voidaan luoda rentouttava spa-tunnelma, ja kodinhoitohuoneen kätevät säilytysratkaisut tekevät arjesta helpompaa. Käytännöllisyys ja estetiikka sopivat hyvin samaan pakettiin: kodinhoitohuoneessakin on lupa myös viihtyä.

  • Kosteisiin tiloihin voidaan tuoda suomalaisen luonnon elementtejä pehmentämään tunnelmaa Decor-kuoseilla, esimerkiksi puumaisella laminaattipinnalla.
  • Pelkistetyn tyyliä kaipaaville tarjolla on skandinaavisen modernia ilmettä.
  • Kuoseja, värejä ja vetimiä yhdistelemällä viedään tunnelma vaikkapa maison chic -kartanoromantiikkaan tai balilaiseen kylpylän trooppisuuteen…

Kylpy- ja kodinhoitohuoneiden kalusteemme ovat aina niin aikaa kuin kosteutta kestäviä ja helppohoitoisia. Ne sovitetaan yksilöllisesti pieniin, suuriin ja haastavankin muotoisiin tiloihin.

Toteutetaan yhdessä unelmiesi kylpyhuone!

Liukuovikaappi säästää tilaa

Liukuovikaappi jättää tilaa muulle sisustukselle: ovien aukeamiselle ei tarvitse varata niin paljon pinta-alaa. Kun valitset esimerkiksi valoa heijastavat, kirkaspintaiset tai peilipintaiset ovet, muuttuu myös koko huone avarammaksi.

Liukuovikaappiin saadaan sujuvasti kätkettyä erilaisia hyllyjä, koreja, tankoja, solmiotelineitä tai ulos kääntyviä pukeutumispeilejä. Pieneenkin tilaan saadaan näin jopa pukeutumishuoneen toiminnallisuudet.

Suunnittelemme tiloihisi sopivat ratkaisut yhdessä kanssasi. Kaappien ovien ja runkojen värivalikoima on laaja: autamme sinua kokoamaan niistä Sinun kotiisi ja makuusi sopivan ratkaisun.

Kodin säilytysjärjestelmien hankinta kannattaa aloittaa meiltä!

Tutustu tilaa säästäviin säilytysjärjestelmiin