Keittiösuunnittelu Espoo - Aina Keittiöt
Skip links

Keittiökalusteet Espoo

Etusivu / Yhteystiedot / Keittiökalusteet Espoo

AINA Espoo ja Länsi-Uusimaa

Yhteystiedot:

Lautamiehentie 1, 02770 Espoo

Myymälä avoinna

Ma-Pe 10-18
La sopimuksen mukaan.

Harkitsetko keittiön, kylpyhuoneen tai kodinhoitohuoneen remontoimista? Toivoisitko ammattilaisen näkemystä alkuun pääsemiseksi tai vaikka koko projektin toteuttamiseen?

Aina Espoo palvelee Länsi-Uudellamaalla, kaipasit sitten keittiösuunnitelmaa, kylpyhuoneen uudistamista, makuuhuoneeseen toimivaa kaapistoa tai kodinhoitohuoneen kalusteiden järkevöittämistä. Koko projekti hoituu kanssamme ryhdikkäästi alusta loppuun.

Sanja Lenardic
0400306576
sanja.lenardic@ainakeittiot.fi

Kari Enholm
0400 813320
kari.enholm@ainakeittiot.fi

Ida Kaarkoski
045 3142606
ida.kaarkoski@ainakeittiot.fi

Merele Soolo
0440 919698
merle.soolo@ainakeittiot.fi

Ensimmäinen askel kohti entistäkin kauniimpaa ja käytännöllisempää kotia: Varaa maksuton suunnitteluaika!

Suunnitteluajasta on iloa, vaikka vasta haaveilisit keittiöremontista, kylpyhuoneen uudistamisesta tai toimivammasta kodinhoitohuoneesta.

Asiantuntijan avulla:

  • kirkastat tarpeesi
  • saat selkeät mitat kohteesta
  • inspiroidut havainnekuvista
  • saat budjettilaskelman eri osa-alueista ja tarkan loppusumman.

Suunnittelu onnistuu myös etänä tai kotikäynnillä!

Miksi Aina Espoo?

AINA Espoossa sinua palvelevat kokeneet asiantuntijat koko matkan suunnittelusta toteutukseen. Varsinaiset kalusteet valmistetaan tilaustyönä, joten ne istuvat kotiisi.

Toimitusaikamme on poikkeuksellisen nopea, usein vain 3 viikkoa. Hinnat pidetään järkevinä fiksulla suunnittelulla ja logistiikalla.

Tuotantomme on energiatehokasta ja kotimaista. Meillä on myös Avainlippu.

Kattava takuu ja remontille joustava rahoitus.

Keittiön suunnittelu ja remontti

AINA Espoon avulla saat keittiön, jossa tyyli, kestävyys ja kotimainen huippulaatu yhdistyvät! Lukuisista malleista ja väreistä loihditaan yksilöllinen keittiö, halusit sitten pelkistettyä muotoilua tai ajattomia klassikoita.

Mallistoihin saat yli 60 erilaista kalusteovea 8 000 sävyssä ja useissa eri Decor-kuoseissa. Maaliovet on suunniteltu Sherwin & Williamsin kanssa, joka toimittaa maalit esimerkiksi auto-, lento- ja avaruusteollisuuteen.

Ihastu keittiömallistoomme!

Makuuhuoneen kalusteet, vaatekaapit ja hyllyt

Hyvin suunniteltu makuuhuoneen kiintokalustus toimii kuin magneetti: kun säilytysjärjestelmä toimii, tekee vaatteet ja lakanat mieli järjestellä heti kaappiin. Kaikki löytää tiensä omalle paikalleen, ja koko makuuhuoneen tunnelma rauhoittuu unelle otolliseksi. Samalla ilmassa leijuvan huonepölyn määrä minimoituu.

Kiintokalusteiden ja vaatekaappien mallistomme sisältää sekä ultramoderneja uutuuksia että suomalaisten tuttuja suosikkeja. Tunnelman yhtenäisyys ei jää väreistä kiinni: saat useimmat kalusteovet 8 000 eri sävyssä ja useissa eri Decor-kuoseissa.

Tutustu Liukuovikaappeihin ja säilytysjärjestelmiin

Kosteutta kestävät kaapistot kylpyhuoneeseen tai kodinhoitohuoneeseen

AINA Espoosta saat kylpyhuoneeseen ja kodinhoitohuoneeseen tilan tuntua, toiminnallisuutta ja viihtyisän tunnelman. Esimerkiksi pieneenkin kylpyhuoneeseen voidaan luoda spa-tunnelma, ja kodinhoitohuoneen fiksut säilytysratkaisut ilahduttavat jokaisena arkipäivänä.

Kokeile rohkeasti eri sävyjä ja kruunaa kokonaisuus näyttävillä vetimillä!

Suomalaista luontoa tilaan kutsutaan Decor-kuoseilla, ja puumainen laminaattipinta tuo tunnelmaan pehmeyttä. Pelkistetyn yksilöllistä tyyliä etsivälle tarjolla on lukuisia moderneja ovipintoja.

Kylpy- ja kodinhoitohuoneisiin valmistamamme kalusteet ovat aina kestäviä ja helppohoitoisia. Ne sovitetaan yksilöllisesti pieniin, suuriin ja haastavankin muotoisiin tiloihin.

Toteutetaan yhdessä unelmiesi kylpyhuone! 

Liukuovikaappi säästää tilaa

Liukuovikaappi jättää huoneeseen enemmän tilaa, sillä ovien avaamiselle ei tarvitse jättää erillistä alaa. Heijastavilla, kirkaspintaisilla ja peilipintaisilla ovilla tila avartuu myös visuaalisesti.

Liukuovikaappiin saadaan käytännöllisesti kätkettyä esimerkiksi erilaisia hyllyjä, koreja, tankoja, solmiotelineitä tai ulos kääntyviä pukeutumispeilejä. Se vastaa parhaimmillaan toiminnallisuudeltaan jopa pukeutumishuonetta.

Suunnittelemme tiloihin sopivat ratkaisut yhdessä asiakkaan kanssa. Kaappien ovien ja runkojen värivalikoima on laaja: autamme sinua kokoamaan niistä oman näköisen ratkaisun.

Kodin säilytysjärjestelmien hankinta kannattaa aloittaa meiltä.

Tutustu käytännöllisiin säilytysjärjestelmiin

Soita tai lähetä viesti – katsotaan yhdessä, minkälaisia taikoja voisimme kotonasi tehdä!