Skip links

Valitse kotimaiset, tyylikkäät ja laadukkaat AINA-kalusteet

Etusivu / Kampanjat / Valitse AINA-kalusteet

Haaveissa uniikki keittiö, jossa kaikki on kohdallaan?

Kaikkien tarpeet ja toiveet keittiön tila- ja materiaaliratkaisuissa ovat yksilöllisiä. Meille AINA-keittiöillä yksilöllisyys on tärkeää ja siksi haluammekin auttaa suunnittelemaan juuri sinun visiosi mukaisen keittiökokonaisuuden, jossa kaikki on kohdallaan. Meiltä saat keittiön aina mittojen mukaan – jopa millimetrin välein ja erilaisiin värimieltymyksiin vastaamme laajan värikarttamme avulla. Uskomme, että aina mittatilaustyönä tehdyt tuotteemme ja värikarttamme yli 8000 sävyä takaavat harmonian, josta voi nauttia arjessa joka ikinen päivä. Toteutamme kaiken aina mittatilaustyönä ja jokaiselle sopivalla budjetilla. Tuloksena on persoonallinen, laadukas ja uniikki keittiö.

Katso lähin myymäläsi

AINA-keittiöt suunnitellaan aina mittatilaustyönä

AINA-keittiökalusteet ovat yksilöllisiä, kestäviä ja toimivia. AINAn kotimaisesta keittiömallistosta löydät ihanan valoisaa skandinaavista muotoilua ja moderneja uutuuksia, mutta myös ajattomia klassikoita. AINA-keittiökalusteet tehdään mittatilaustyönä ja jokainen keittiö suunnitellaan asiakkaiden yksilöllisten toiveiden ja tarpeiden mukaisesti, joten uniikki keittiö on taattu. Laajasta valikoimastamme rakennamme juuri sinun toiveidesi mukaisen ilmeen: meiltä löydät yli 60 erilaista ovimallia sekä 8000 eri värisävyä.

Lue asiakaskokemuksia

Aina teidän perheen elämäntilanteeseen sopiva keittiö

Kahden aikuisen taloudessa tarpeet keittiössä ovat hyvin erilaiset kuin vaikkapa perheellisen. Siinä missä lapsiperheille tärkeää on käytännöllisyys ja helppohoitoisuus, näkyvät aikuisten keittiöratkaisuissa oma elämäntyyli ja korkeat vaatimustasot materiaalien suhteen. Myös pitkän tähtäimen tulevaisuudensuunnitelmat ovat monen aikuisen keittiötoivelistalla – miten suunnitella uniikki keittiö, joka kestää aikaa? AINA-keittiöiden kanssa saat keittiön, joka on juuri teille sopiva kokonaisuus tuote- ja materiaaliratkaisuiltaan – Aina mittatilaustyönä toteutettuna.

Lue AINAn tarina

12+1 upeaa syytä valita AINA

💎 Kotimainen
💎 Paikallinen
💎 Ekologinen ja vastuullinen
💎 Mittatilaustyö millimetrin välein
💎 Yli 8000 värisävyä
💎 Yksilöllinen
💎 Paras palvelu
💎 Läpinäkyvä hinnoittelu
💎 Laadukas
💎 Luotettava ja sujuva toimitus
💎 Huoleton asennuspalvelu
💎 Kattava takuu
💎 Hyvät yhteistyökumppanit

Lue miksi valita AINA

Varaa maksuton suunnitteluaika

Kaipaisiko keittiösi päivittämistä? Tai kodinhoitohuoneesi paremmat säilytystilat tai kylpyhuone uudistusta? Varaa nyt maksuton suunnitteluaika. Suunnitteluaika ei sido vielä mihinkään.

Maksuton suunnittelu (arvo 245 €) sisältää:
💎 Tapaaminen myymälässä, kotonasi tai etänä
💎 Tarvekartoitus ja ideointi
💎 Mittaus
💎 Tarkka tarjous osa-alueittain
💎 3D-havainnekuva suunnitelmasta

Varaa suunnitteluaika