Skip links

Aina teidän perheenne elämäntilanteeseen sopiva keittiö

Etusivu / Kampanjat / Valitse kotimaiset AINA-keittiöt

Juuri teidän perheenne näköinen keittiö

Jokaisen perheen tarpeet keittiön tila- ja materiaaliratkaisuissa ovat yksilöllisiä. Me AINA-keittiöillä haluamme auttaa sinua suunnittelemaan perheellenne juuri teidän näköisenne keittiökokonaisuuden – onko se hassu ja hullutteleva vai käytännöllinen ja harmoninen? Laajasta valikoimastamme saamme rakennettua varmasti toiveidenne mukaisen ilmeen keittiöllenne: meiltä löydät yli 60 erilaista ovimallia sekä 8000 eri värisävyä. Toteutamme kaiken aina mittatilaustyönä ja jokaiselle perheelle sopivalla budjetilla.

Katso lähin myymäläsi

Varaa maksuton suunnitteluaika nyt ja olet askeleen lähempänä unelmiesi keittiötä

AINA-keittiökalusteita yhdistää yksilöllisyys, kestävyys ja toimivuus. AINAn kotimaisesta keittiömallistosta löydätte ihanan valoisaa skandinaavista muotoilua ja moderneja uutuuksia, mutta myös ajattomia klassikoita. AINA-keittiökalusteet tehdään mittatilaustyönä ja jokainen keittiö suunnitellaan asiakkaiden yksilöllisten toiveiden ja tarpeiden mukaisesti.

Inspiroidu keittiömalleista

Aina teidän perheen elämäntilanteeseen sopiva keittiö

Kun perhe kasvaa tai lapset muuttavat pois kotoa, myös tarpeet keittiön tilatarpeissa ja materiaaliratkaisuissa muuttuvat. AINA-keittiöiltä saat aina oman perheesi elämäntilanteeseen sopivan keittiökokonaisuuden. Huomioimme suunnitteluvaiheessa kaikki toiveesi ja minkälaiset vaihtoehdot palvelisivat teidän perhettänne parhaiten juuri tällä hetkellä.

Lue AINAn tarina

10 upeaa syytä valita AINA

💎 Mittatilaustyö millimetrin välein
💎 Yli 8000 värisävyä
💎 Kotimainen
💎 Yksilöllinen
💎 Paras palvelu
💎 Erinomainen hinta-laatu-suhde
💎 Ekologinen ja vastuullinen
💎 Luotettava ja sujuva toimitus
💎 Huoleton asennuspalvelu
💎 Kattava takuu

Asiakaskokemuksia

Varaa maksuton suunnitteluaika

Kaipaisiko keittiösi päivittämistä? Tai kodinhoitohuoneesi paremmat säilytystilat tai kylpyhuone uudistusta? Varaa nyt maksuton suunnitteluaika. Suunnitteluaika ei sido vielä mihinkään.

Maksuton suunnittelu (arvo 245 €) sisältää:
💎 Tapaaminen myymälässä, kotonasi tai etänä
💎 Tarvekartoitus ja ideointi
💎 Mittaus
💎 Tarkka tarjous osa-alueittain
💎 3D-havainnekuva suunnitelmasta

Varaa suunnitteluaika