Skip links

AINA-keittiöt juuri teidän tarpeisiinne

Etusivu / Kampanjat / Valitse AINA

AINA-keittiöt on varma valinta

Minkälainen keittiö sopisi juuri teidän tarpeisiinne? AINA-keittiöiltä löydätte väri- ja materiaaliratkaisut kaikenlaisiin elämäntyyleihin ja -tilanteisiin. Arvostatteko helppohoitoisuutta ja kotimaisuutta vai yksilöllisyyttä ja ekologisuutta keittiössä? Me suunnittelemme teille keittiön, joka vastaa teidän arvojanne ja ovat sopivat elämäntilanteeseenne.

Katso lähin myymäläsi

Suunnitellaan juuri teille sopiva keittiö

AINA-keittiökalusteita yhdistää yksilöllisyys, kestävyys ja toimivuus. AINAn kotimaisesta keittiömallistosta löydät ihanan valoisaa skandinaavista muotoilua ja moderneja uutuuksia, mutta myös ajattomia klassikoita. AINA-keittiökalusteet tehdään mittatilaustyönä ja jokainen keittiö suunnitellaan asiakkaiden yksilöllisten toiveiden ja tarpeiden mukaisesti. 

Keittiökalusteiden värivalikoima on laaja: useimmat kalusteovet ovat saatavina 8 000 eri sävyssä ja useissa eri kuoseissa.

Inspiroidu keittiömalleista

AINA-keittiöt suunnitellaan aina mittatilaustyönä

Kahden aikuisen taloudessa tarpeet keittiössä ovat hyvin erilaiset kuin perheellisen. Siinä missä lapsiperheille tärkeää on käytännöllisyys ja helppohoitoisuus, näkyvät aikuisten keittiöratkaisuissa oma elämäntyyli ja korkeat vaatimustasot materiaalien suhteen. Myöskin pitkän tähtäimen tulevaisuudensuunnitelmat ovat monen aikuisen keittiötoivelistalla – miten suunnitella keittiö, joka kestää aikaa aina eläkeikään saakka?

AINA-keittiöiden kanssa voitte yhdessä kanssamme suunnitella keittiön, joka on juuri teille sopiva kokonaisuus tuote- ja materiaaliratkaisuiltaan – Aina mittatilaustyönä toteutettuna. Tutustu asiakaskokemuksiin kanssamme toimimisesta.

Lue AINAn tarina

12+1 upeaa syytä valita AINA

💎 Kotimainen
💎 Paikallinen
💎 Ekologinen ja vastuullinen
💎 Mittatilaustyö millimetrin välein
💎 Yli 8000 värisävyä
💎 Yksilöllinen
💎 Paras palvelu
💎 Läpinäkyvä hinnoittelu
💎 Laadukas
💎 Luotettava ja sujuva toimitus
💎 Huoleton asennuspalvelu
💎 Kattava takuu
💎 Hyvät yhteistyökumppanit

Lue miksi valita AINA

Varaa maksuton suunnitteluaika

Varaa nyt maksuton suunnitteluaika! Suunnitteluaika ei sido vielä mihinkään, mutta hyödyt varmasti.

Maksuton suunnittelu (arvo 245 €) sisältää:
💎 Tapaaminen myymälässä, kotonasi tai etänä
💎 Tarvekartoitus ja ideointi
💎 Mittaus
💎 Tarkka tarjous osa-alueittain
💎 3D-havainnekuva suunnitelmasta

Varaa suunnitteluaika