Skip links

Euronics-lahjakortti kaupan päälle

Etusivu / Kampanjat / Euronics ja AINA-keittiöt

Kalusteostoista nyt lahjakortti kaupan päälle

Ostamalla AINA-keittiöiden kalusteita, saat nyt kaupan päälle 200 € arvoisen lahjakortin Euronics-verkkokauppaan. Lahjakortin saat ostamalla 5000 € (sis. alv 24 %) arvosta kalusteita. Huomaa, että lahjakorttia ei voi yhdistää muihin tarjouksiin tai kampanjoihin, eikä etu koske aiemmin tehtyjä tilauksia.

  • Tarjous on voimassa 31.12.2022 mennessä tehtyihin tilauksiin.
  • Kalustetoimitus tammikuun loppuun mennessä.
Varaa suunnitteluaika

AINA-keittiöt ja Euronics tekevät yhteistyötä

Euronics on kotimaisten kauppiaiden omistama kodinkoneketju, joka tarjoaa parasta paikallista palvelua ympäri Suomen. Euronics palvelee sekä verkossa että 42 myymälässä ympäri Suomen. Euronics tarjoaa kodintekniikan johtavat brändit kilpailukykyiseen hintaan.

Euronicsia ja AINA-keittiöitä yhdistää kotimaisuuden lisäksi se, että molempien tuotteet ja palvelu on tehty juuri suomalaisten tarpeisiin sopivaksi. Me toimitamme. Me asennamme. Me välitämme.

Tutustu Euronics-verkkokauppaan

AINA-keittiöiltä saat kalusteet keittiöön ja koko kotiin

Olitpa remontoimassa vanhaa tai rakentamassa uutta, AINA-keittiöiltä saat aina tarpeisiisi sopivan kokonaisuuden. Me huomioimme suunnitteluvaiheessa kaikki tekijät, jotta lopputulos on juuri täydellinen ja teidän tarpeisiinne sopiva. Koska standardimittaisilla kalusteilla ei usein päästä toimivaan lopputulokseen, meiltä saat kalusteet millin tarkkuudella tilojesi mittojen mukaan. Värikartan yli 8000:sta sävystä löydät taatusti juuri teille sopivat värit.

Kalusteiden korkea laatu ja kestävyys nostaa myös niiden käyttöikää. Erikoismittaisten kalusteiden valmistus on meille arkea, sillä teemme kalusteet aina asiakaslähtöisesti. Laadukkaat kalusteet AINA-keittiöiltä ja kodinkoneiden laaja valikoima Euronicsilta luovat kombon, johon voit luottaa.

Lue erikoismittaisista kalusteistamme

10 upeaa syytä valita AINA

💎 Mittatilaustyö millimetrin välein
💎 Yli 8000 värisävyä
💎 Kotimainen
💎 Yksilöllinen
💎 Paras palvelu
💎 Erinomainen hinta-laatu-suhde
💎 Ekologinen ja vastuullinen
💎 Luotettava ja sujuva toimitus
💎 Huoleton asennuspalvelu
💎 Kattava takuu

Tutustu asiakaskokemuksiin

Varaa maksuton suunnitteluaika

Kaipaisiko keittiösi tai muut kotisi tilat päivittämistä? Varaa maksuton suunnitteluaika nyt. Suunnitteluaika ei sido vielä mihinkään.

Maksuton suunnittelu (arvo 245 €) sisältää:
💎 Tapaaminen myymälässä, kotonasi tai etänä
💎 Tarvekartoitus ja ideointi
💎 Mittaus
💎 Tarkka tarjous osa-alueittain
💎 3D-havainnekuva suunnitelmasta

Varaa suunnitteluaika