Skip links

Lataa Keittiötrendit 2021 -opas

Mitkä ovat tämän hetken kuumimmat trendit keittiön suunnittelussa? Kokosimme trendioppaan, josta löydät:

inspiraatiota uuden keittiön suunnitteluun
konkreettisia vinkkejä eri materiaalien yhdistelemiseen
Lataa maksuton oppaasi viereisellä lomakkeella.

Keittiötrendit – 5 kestovinkkiä

Moni keittiöremonttia suunnitteleva hakee inspiraatiota oman keittiön suunnitteluun keittiötrendeistä. Keräsimme yhteen muutamia vinkkejä, jotka helpottavat sinua löytämään juuri sinulle sopivan tyylin uuteen keittiöösi.

Keittiötrendit1. Persoonallisuutta peliin

Omaa persoonaa heijastava sisustaminen on aina muodissa. Keittiötrendejä on toki hyvä seurata, mutta älä anna trendien liikaa ohjata päätöksentekoa. Tärkeintä on se, että keittiö näyttää ja tuntuu juuri siltä kuin itse haluat.

2. Huomioi muunneltavuus

On selvää, että omat mieltymykset ja käyttötarpeet voivat muuttua ajan mittaan. Siksi onkin järkevää huomioida muunneltavuus jo keittiön suunnitteluvaiheessa. AINAn keittiökalusteissa voit esimerkiksi vaihtaa helposti vaihtaa kaapistojen ovet. Valittavanasi on 8000 eri sävyä, joilla voit muuttaa keittiösi ilmettä vaivattomasti.

3. Klassikkomateriaalit kestävät aikaa

Keittiön materiaalivalinnoilla on suuri merkitys lopputulokseen. Puu ja kivi ovat materiaaleina ajattomia kestosuosikkeja. Luonnon omat materiaalit tuovat kotiin maanläheistä ja arvokasta tunnelmaa.

4. Panosta suunnitteluun

Sanotaan, että hyvin suunniteltu on puoliksi tehty. Tämä pätee myös keittiön suunnitteluun. Hyvin laaditulla keittiösuunnitelmalla varmistat, että saat juuri sinun näköisen keittiön, joka toimii. AINAn ammattitaitoiset suunnittelijat auttavat sinua mielellään keittiösuunnitelman laatimisessa. Voit varata maksuttoman suunnitteluajan helposti verkkosivustoltamme.

5. Lataa Keittiötrendit-oppaamme

AINA-Keittiöt julkaisee säännöllisesti Keittiötrendit-oppaan, josta löydät inspiraatiota ja  vinkkejä keittiön materiaalivalintoihin ja toimiviin ratkaisuihin.  Lataa maksuton opas tämän sivun ylälaidassa olevalla lomakkeella.