Skip links
Published on: Sisustus ja trendit

Väriä elämään – trendivärit 2017

Vuosi 2017 alkaa jännittävissä merkeissä, sillä sekä kansainvälinen väritrendien ekspertti Pantone, että kotimainen Tikkurila ovat julkaisseet vuoden värinsä.

Pantone color of the year 2017 Greenery

Pantonen vuoden väriksi on valittu lehtivihreää hehkuva Greenery (PANTONE 15-0343). Väri on ”luonnon oma neutraali” ja se symboloikin luonnon tynnyttävää vaikutusta modernin maailman rauhattomuudessa. Väri on myös optimistinen, raikas ja huokuu uudistumisen voimaa.

Greenery on monipuolinen sävy, sillä sen kaveriksi sopivat niin neutraalit, kirkkaat, tummat, pastelliset kuin metallisetkin sävyt ja jopa viime vuoden trendisävyt Rose quartz ja Serenity. Kodeissa vihreitä sävyjä tullaan näkemään viherkasvien lisäksi erityisesti tekstiileissä.

Pantone color of the year 2017 Greenery themes

Pantone

Tikkurila color of the year 2017 Angora theme Hazy

Tikkurilan vuoden 2017 trendiväri on elegantti Angora H466. Tyylikäs nudesävy sopii monen kotiin, sillä se on neutraali, muttei tylsä. Angora on kelpo haastaja valkoisille pinnoille ja sopii upeasti vuoden muiden trendivärien, kuten murrettujen vihreiden ja punaruskeiden terracotta-sävyjen pariksi.

Teemu Muurimäen Hazy-värikokoelma huokuu menneen maailman hienostunutta tunnelmaa.

Tikkurila color of the year 2017 Angora

Tikkurila

Aina Torni-ovimalli, väreinä Kylmä valkoinen ja Mocca
Torni-ovimalli, värit Kylmä valkoinen ja Mocca

Mitä luulette, olisiko Angorasta tai muista hiekan sävyistä haastajaksi viime vuosien viileille valkoisille ja harmaille vai onko viileä vaaleus tullut jäädäkseen?

Entä uskaltautuisitteko kokeilemaan sisustuksessa lehtivihreää muutenkin, kuin huonekasvien muodossa? Ajatus alkaa varmasti houkuttaa viimeistään kevään korvalla, mutta hivuttautuukohan vihreä hiljalleen koteihin jo aikaisemmin (ja mitä se saa kaverikseen)?

Jännittävää nähdä, mitä vuosi 2017 tuo tullessaan. 🙂 Värikästä alkuvuotta!

Jaa