Skip links
Published on: Sisustus ja trendit

Uusi keittiö kotisohvalta unelmoituna

Miltä näyttää sinun uusi keittiösi kotisohvalta unelmoituna? Anna AINA-keittiöitä auttaa sinua toteuttamaan kaikki toiveesi koskien täydellistä keittiötäsi! Sinä teet kaikki valinnat koskien keittiöratkaisuja – ja me toteutamme ne!

AINA-keittiöiden kanssa uusi keittiö kotisohvalta unelmoituna on täysin mahdollista. Sinun ei tarvitse kierrellä eri liikkeitä tai valmistajia, vaan lupaamme hoitaa kaiken alusta loppuun.

Lupaamme, että kun otat meihin yhteyttä, niin olemme sinuun yhteydessä 24 tunnin sisällä ja keittiöunelmasi alkaa hahmottua. Sinun ei välttämättä tarvitse edes poistua kotoasi, vaan tulemme luoksesi ja lähdemme toteuttamaan ideasi. Toimituksemme on nopea ja siksi monelle erittäin sopiva vaihtoehto. Toteutamme keittiöunelmasi jopa kolmessa viikossa tilauksestasi.

Mistä ideat keittiöön?

Osa keittiöremonttia miettivistä googlettaa ja käyttää Pinterestiä sekä Instagramia ideoinnin pohjana. AINAn Instagramista löytyy myös inspiraatiota. Osa kiertää keittiöliikkeet ja hakee ideansa sieltä. Joku on nähnyt lehdessä tai tuttavallaan tyylin, jollaisen haluaa itselleenkin. Tavoite on kuitenkin aina sama: uusi ja käytännöllinen keittiö.

AINAn keittiömallistossa yhdistyvät trendit, kestävyys ja korkea laatu. Mallistossa on mukana ihanan valoisaa skandinaavista muotoilua ja moderneja uutuuksia, mutta myös ajattomia klassikoita. Malleja ja värejä löytyy enemmänkin, mutta olemme halunneet tehdä valinnan helpommaksi. Nappaa vuoden 2021 keittiötrendiopas täältä.

Keittiöremontin voi tehdä myös itse, ja autamme mielellämme myös tässä vaihtoehdossa oikeiden valintojen tekemisessä. Joskus pienempikin uudistus, esimerkiksi keittiökaappien ovien vaihto, riittää piristämään keittiötä.

Tiesitkö muuten, että AINAlta löytyy tuotteet myös kylpy– ja kodinhoitohuoneisiin?

Varaa maksuton suunnitteluaika

AINAn maksuttoman suunnitteluajan varaamalla homma lähtee etenemään. Tässä vaiheessa siis suunnitellaan ja mietitään, mitä tehdään. Maksat vasta myöhemmin, jos hommia ryhdytään oikeasti tekemään. Jos haluat maksaa kalusteremontin useammassa erässä, niin sekin onnistuu AINAn rahoitusmahdollisuuksien avulla. Voit tiedustella lisää AINA-ammattilaisilta.

Uusi, unelmiesi keittiö ei välttämättä ole enää kaukana. Mitä siis odotat? Jalat sohvalle ja unelmoimaan, me hoidamme loput!

Toimiva keittiö

Jaa