Skip links
Published on: Yleinen

Syksy tuli sisälle

Syksyisessä, talveen valmistautuvassa luonnossa on jotakin tavattoman herkkää ja kaunista. Pienen palan luontoa voi napata helposti myös sisustukseen, jotta syysfiilistelyä voi ilman viiletessä jatkaa myös sisätiloissa. Tässä muutamia käytännön vinkkejä, joilla syntyy trendikäs syksyn sisustus.

Syksy tuli sisälle - Kuva: Ruffled
Syksy tuli sisälle - Kuva: Helt Enkelt

Ruffled | Helt Enkelt

Pidempi korsi

Vähäeleiset heinät, kaislat ja oksat näyttävät upealta, kun asettelet muutaman suureen, näyttävään lasipulloon. Myös vanhat ruskeat ja vihreät pullot sopivat tarkoitukseen erityisen hienosti juuri tänä syksynä, kun voimakkaat retrovärit ovat selkeästi taas muodissa. Myös kuivatut kukat ja kävyt ovat taas trendikkäitä syksyisessä sisustuksessa. Kokeile myös hyödyntää kuivattuja auringonkukkia!

Syksy tuli sisälle - Kuva: Whitelivingetc
Syksy tuli sisälle - Kuva: Vibeke Design

whitelivingetc | Vibeke Design

Urbaani metsäretki

Kävyt ovat helppo ja ilmainen tapa tuoda syksyistä fiilistä kotiin. Voit tehdä erilaisia asetelmia tai vain täyttää niillä korin tai suuren purnukan. Suureen lasipurkkiin voit laittaa läpyjen sekaan jouluvalot, jolloin se toimii myös valaisimena.

Vinkki: Vielä aukeamattomat kävyt avautuvat, kun paistat niitä uunissa.

Syksy tuli sisälle
Syksy tuli sisälle

Syksyn antimia

Käpyjen lisäksi luonnolliset elementit, kuten vastakerätyt tai tuoreelta näyttävät kurpitsat, omenat ja päärynät ovat erityisen trendikkäitä tänä vuonna. Vaihtoehtoisesti voit myös käyttää koristehedelmiä, jos ne näyttävät luonnollisilta tai sopivat sisustukseen muutoin.

Syksy tuli sisälle - Kuva: Livingbloggen
Syksy tuli sisälle - Kuva: Sköna Hem

LIVINGbloggen | Sköna Hem

Tallilyhdyn tuikkeessa

Näyttävä lyhty kruunaa kodin syksyisen tunnelman. Rustiikkiset lyhdyt ovat ehdottomasti syksyn ykköshitti! Onko sinun valintasi patinoituneen rouhea pihalyhty, vai moderni metallilyhty? Syksyn sisustus syntyy loppupeleissä pienistä tunnelmallisista asioista, joita voit valita kotiisi juuri oman makusi mukaan.

Jaa