Skip links
Published on: Sisustus ja trendit

Sisustusinspiraatiota kesäkeittiöön

Ellos - kesäkalusteet

Ellos

Kesällä aikaa vietetään ulkona lähes yhtä paljon kuin sisällä, joten ulkotilojenkin viihtyisyyteen kannattaa panostaa. Sisusta kesäkeittiöstä ihana keidas, jossa voit oleilla kauniina kesäpäivinä ja lämpiminä iltoina. Pihakalusteita löytyy moneen eri makuun ja tyylisuuntaan, joten voit jatkaa kodin ilmettä kesäkeittiössä – tai repäistä ja luoda jotain täysin erilaista.

Puu on aina perinteinen vaihtoehto ulkokalusteisiin. Sen rinnalle on tullut hyvä valikoima siroja metallisia vaihtoehtoja. Myös rottinki on viime vuosina noussut pinnalle.

[mk_padding_divider size=”40″]

House Doctor
House Doctor

House Doctor

Peroba - Nojatuoli Kawa

Nojatuoli Kawa, Peroba

Riipputuoli - MIA Design
Aurinkovarjo - MIA Design

MIA Design

Pihan ja parvekkeen sisustamisessa kannattaa huomioida samat asiat kuin sisätilojenkin. Kokonainen sohvakalusto olohuoneessa näyttää vanhalta ja raskaalta, samoin pihakalusteissa mix & match -tyyli piristää ja rikkoo sopivasti kokonaisuutta. Yhdistele eri toiminnallisuuksia, kuten vaikka ihana riippukeinu aurinkotuolien kaveriksi.

[mk_padding_divider size=”40″]

Ellos - Janet-muovimatto

Janet-muovimatto, Ellos

Kesäkeittiöön voi tuoda viihtyisyyttä myös matoilla. Räsymatot kuuluvat monen terassin varustukseen, mutta monilta valmistajilta löytyy nykyään muovimattoja, jotka kestävät säätä. Niissäkin on huomioitu eri tyylisuunnat mustavalkoisen skandinaavisesta raikkaaseen väri-ilotteluun.

Leave a comment