Skip links
Published on: Ruuhkavuosiäiti

Ruuhkavuosiäidin unelmakeittiö

Ruuhkavuosielämä keskittyy paljon keittiöön, mutta kun uutta kyökkiä lähdetään miettimään, niin käytetäänkö suunnitteluun tarpeeksi aikaa? Ulkonäkö mietitään kyllä, mutta mietitäänkö käytettävyyttä tarpeeksi?

Minä en itseasiassa ymmärrä, että minkä takia ne kaikki toiminnot on yleensä tungettu siihen samaan paikkaan?! Liesi, roskis, astianpesukone ja tiskiallas sekä paras tila pilkkoa jotain. Monesti myös mikro ja jääkaappipakastin töröttävät usein siinä samassa rysässä. Ainakin meidän perheessä joku on aina jääkaapilla, lämmittämässä jotain, vie tai tuo roskia, kylvettää ankkaa tai hakee juomavettä, joten teeppä siinä sitten ruokaa ilman suurempaa käsirysyä. Ymmärrän, jos tilaa on vähän ja toiminnot on vain pakko sijoittaa jonnekin, mutta voisiko keittiön suunnitella useammalle puuhastelijalle?

Ruuhkavuosiarkea voi helpottaa keittiön suunnittelulla

Jos siis tämä ruuhkavuosiäiti pääsisi suunnittelemaan oman unelmakeittiönsä, niin toiveet olisivat: avoin tila ja selkeät linjat sekä erillinen saareke pieniä apulaisia varten. Lisäksi haluaisin tilavat ja hidastavat laatikostot. Kodinkoneet olisivat eri seinällä ja uuniin panostaisin kunnolla. Suurimman osan tavaroista konmarittaisin, ja roskis olisi jossain muualla kuin tiskialtaan alla. Lisäksi huomioisin kierrätyksen ja mikron sijoituksen pientä koululaista ajatellen. Lasten huomioiminen keittiön suunnittelussa olisi muutenkin keskiössä.

Aina-keittiössä perheiden toiveet otetaan huomion heti alusta lähtien – arkea voi oikeasti helpottaa monella tavalla! Makuasioista ei voi kiistellä, ja olipa maku sitten modernin skandinaavinen tai maalaisromanttinen, niin Ainan keittiömallistosta löytyy jokaiselle jotain. Aina-keittiöt valmistetaan Suomessa, suomalaisella ammattitaidolla.

Unelmakeittiö
Ruuhkavuosiäidin unelmakeittiö

Unelmoi omalta kotisohvaltasi

Avainsana jokaiselle perheelle onkin mielestäni tarkoituksen mukainen etukäteissuunnittelu, ammattilaisen kanssa. Katsotaan ja mietitään rauhassa mitä halutaan ja millä budjetilla. Suunnittelu onnistuu kätevästi, kun varaat maksuttoman suunnitteluajan ja sinuun otetaan yhteyttä 24 h aikana.

Sinun ei kuitenkaan välttämättä heti tarvitse lähteä omaa kotisohvaa pidemmälle, kun Ainan suunnitteluohjelmalla pääset jo alkuun, ja näet heti miltä unelmakeittiösi alkaa näyttää. Keittiö tulee kuitenkin mitata ennen suunnittelua, jotta tulos on mahdollisimman tarkka. Toteuttaessasi oman suunnitelmasi ammattilaiset tarkastavat vielä, että kaikki on varmasti kunnossa, joten unelmointi alkakoon!

Keittiöremontti on yleensä tosiaan hieman tyyriimpi juttu, mutta harvalla meistä on muutenkaan ylimääräisiä keittiörempparahoja taskussaan. Ainalta löytyy rahoituspalvelu, josta voit tarvittaessa kysyä lisätietoa lähimmältä jälleenmyyjältäsi. Voit siis toteuttaa oman unelmakeittiösi ja maksaan sen juuri sinulle sopivissa erissä.

 

Miltä sinun unelmakeittiösi siis näyttää? Tässä vuoden 2017 trendivärit ja 10 kuuminta sisustustrendiä unelmointisi avuksi.

Jaa