Skip links
Published on: Vinkit ja ohjeet

Rakas joulupukki…

Joulu ja jokavuotinen joululahjadilemma on jo pian ovella. Millä lahjoisin rakkaitani tänä vuonna? Kokosimme alle inspiraatioksi muutamia lahjaideoita, jotka sopisivat korstamaan monenlaista kotia.

Trendikkäälle:

Iittalan Issey Miyake sarjan tuotteet ovat yhtä aikaa trendikkäitä ja ajattomia. Perinteisen mustan ja valkoisen lisäksi sarjaa täydentävät vuoden trendivärit, puuterinen roosa ja raikas metsän vihreä.

Rakas joulupukki... - Iittala x Issey Miyake Home Collection

Iittala x Issey Miyake Home Collection

Käytännölliselle:

Lähes joka kodista tuttu ongelma (eli ajelehtivat lehtipinot, lasten ja lemmikkien lelut ja muut arjen ”kaunistajat”) ratkeaa Verso Designin Lastu-koreilla. Lastu-korit punotaan koivusta ja niitä koristavat modernit nahasta tai huovasta valmistetut kantokahvat.

Rakas joulupukki... - Verso Design

Verso Design

Nautiskelijalle:

Skandinavisk on tuonut markkinoillle ihanan huonetuoksujen ja tuoksukynttilöiden sarjan, joka hurmaa paitsi tuoksullaan, myös rauhoittavalla designillaan. Tuotteita inspiroi Pohjoismainen luonto ja sarjasta löytyy varmasti mieleinen tuoksu jokaiseen nenään.

Rakas joulupukki... - Skandinavisk

Skandinavisk

Hassuttelijalle:

Fine Little Dayn lystikkäät Gran-tyynyt sopivat moneen petiin ja sohvaan. Kuusi-kuosia löytyy neutraaleissa mustan, harmaan ja valkoisen sävyissä, mutta myös vuoden trendiväreissä, metsänvihreänä ja pastelliväreissä.

Rakas joulupukki... - Fine Little Day

Fine Little Day

Tarmokkaalle:

Pientä luksusta arkeen tuovat Cilla’sin ihanat siivous ja puhdistustuotteet. Lahja sopii kodin puunauksesta nauttiville tehopakkauksille (tai miksei myös nuorille kodinhoidon vasta-alkajille).

Rakas joulupukki... - Cilla's

Cilla’s

Jaa

Leave a comment