Skip links
Published on: Vinkit ja ohjeet

Rakas joulupukki…

Joulu ja jokavuotinen joululahjadilemma on jo pian ovella. Saatakin kysyä itseltäsi jo, että millä lahjoisit rakkaitasi tänä vuonna? Kokosimme alle inspiraatioksi joululahjaideat, jotka sopisivat koristamaan monenlaisia koteja.

Trendikkäälle:

Iittalan Issey Miyake -sarjan tuotteet ovat yhtä aikaa trendikkäitä ja ajattomia. Perinteisen mustan ja valkoisen lisäksi sarjaa täydentävät trendikkäät puuterinen roosa ja raikas metsän vihreä. Iitalalla on tarjota myös useita muita ihastuttavia kuoseja, jotka sopivat kotiin kuin kotiin. Ja kukapa ei ilahtuisi tyylikkäistä astioista? Astiat tuovatkin keittiöön sekä toiminnallisuutta että tyylikkyyttä, ollen samalla erinomainen joululahjaidea designin ystäville.

Joululahjaidea - Rakas joulupukki... - Iittala x Issey Miyake Home Collection

Iittala x Issey Miyake Home Collection

Käytännölliselle:

Lähes joka kodista tuttu ongelma (eli ajelehtivat lehtipinot, lasten ja lemmikkien lelut ja muut arjen ”kaunistajat”) ratkeaa Verso Designin Lastu-koreilla. Lastu-korit punotaan koivusta ja niitä koristavat modernit nahasta tai huovasta valmistetut kantokahvat. Ne sopivat ihastuttavasti kotiin ja erottuvat edukseen vuodenajasta riippumatta. Käytännöllinen joululahjaidea tuo järjestystä ja tyyliä jokaiseen kotiin, ja ne tekevät arjesta hieman sujuvampaa.

Joululahjaidea - Rakas joulupukki... - Verso Design

Verso Design

Nautiskelijalle:

Skandinavisk on tuonut markkinoillle ihanan huonetuoksujen ja tuoksukynttilöiden sarjan, joka hurmaa paitsi tuoksuillaan, myös rauhoittavalla designillaan. Tuotteita inspiroi Pohjoismainen luonto ja sarjasta löytyy varmasti mieleinen tuoksu jokaiselle. Ihastuttava joululahjaidea niille, jotka arvostavat kotinsa tunnelmaa ja haluavat luoda viihtyisää ja rentouttavaa ilmapiiriä.

Joululahjaidea - Rakas joulupukki... - Skandinavisk

Skandinavisk

Hassuttelijalle:

Fine Little Dayn lystikkäät Gran-tyynyt sopivat moneen petiin ja sohvaan. Kuusi-kuosia löytyy neutraaleissa mustan, harmaan ja valkoisen sävyissä, mutta myös vuoden trendiväreissä, metsänvihreänä ja pastelliväreissä. Fine Little Daylla on ihastuttava valikoima myös muitakin kuoseja ja sisutustuotteita, jotka ilahduttaisivat varmasti saajaansa. Veikeät kuosit tuovat iloa ja muotoja jokaiseen kotiin ja ovat hyvä valinta lahjaksi ihmiselle, joka rakastaa hauskuutta ja omaperäisyyttä sisustuksessa.

Joululahjaidea - Rakas joulupukki... - Fine Little Day

Fine Little Day

Tarmokkaalle:

Pientä luksusta arkeen tuovat lifestyle-kaupan Cilla’sin ihanat siivous ja puhdistustuotteet. Ihastuttavia tuoksuja löytyy makuun kuin makuun. Lahja sopii kodin puunauksesta nauttiville tehopakkauksille (tai miksei myös nuorille kodinhoidon vasta-alkajille), jotka arvostavat astetta aistikkaampaa kokemusta siivotessaan. Tämä on loistava lahja ihmiselle, joka haluaa yhdistää käytännöllisyyden ja estetiikan kodinhoidossa sekä tuoda arkeen ripauksen ylellisyyttä.

Joululahjaidea - Rakas joulupukki... - Cilla's

Cilla’s

 

Tutustu myös joulun sisustustrendeihin ja joulusiivousta helpottaviin vinkkeihin.

Jaa