Skip links
Published on: Vinkit ja ohjeet

Pyöreät peilit ihastuttavat!

Pehmeä muotokieli on ollut vuoden 2022 sisustustrendien kärkeä. Jos vielä vähän aikaa sitten suomalaisissa kodeissa suosittiin massiivisia neliskanttisia tai koristeellisia rokokoo-tyylisiä peilejä, on kaarevat ja pyöreät peilit ottaneet tänä vuonna jalansijaa markkinoilla.

Tällä hetkellä Suomessa sekä maailmalla sisustuksessa näkyvät pehmeät muodot, jotka kielivät mukavuudenhalua ja rentoutta. Tämä trendi ylettyy aina pienesineistä tarjoilupöytiin, muhkeisiin ja massiivisiin sohvakalusteisiin ja tätä myötä pyöreisiin peileihin! Vuoden 2022 peilitrendit siis mukailevat ajan henkeä, koska yhä useampi suomalainen valitsee kotiinsa pyöreän tai kaarevan peilin kovien kulmien sijaan – myös kylpyhuoneessa.

Miksi valita pyöreä peili kylpyhuoneeseen suorakulmien sijaan?

Toki peilivalinnat ovat aina makuasioita, mutta hyvin pienet jutut tekevät kylpyhuoneesta omannäköisen ja erottuvan. Valitsemalla pyöreän peilin kulmikkaan peilin sijaan, tuo se persoonallista vivahdetta sisustukseen. Pyöreä peili voi olla monelle myös pinta-alaltaan helpompi pitää puhtaana!

Valopeili Moon kylpyhuoneessa.

Pyöreistä peileistä löytyy kokovaihtoehtoja 

Jos mittasuhteet mietityttävät pyöreän peilin pohtijaa, on huoli turha: nykyään pyöreä peili ei tarkoita pientä peiliä, vain yhtä lailla pyöreissäkin muodoissa on mittasuhteiltaan valinnanvaraa. AINA-keittiöiden mallistosta löytyy muutamaakin eri mitoitusta pyöreille peileille. 

Kuumaiset valokaaret peilien ympärillä

AINA-keittiöiden pyöreiden peilien valikoimassa valot tuovat oman uniikin vivahteen kylpyhuoneen sisustukseen. Voit valita joko valon peilin eteen, jolloin peiliä kiertää tyylikäs läpikuultava tai mattamusta kehä. Valo voi olla sijoitettuna myös peilin taakse, jolloin se tuo tilaan ilmavuutta. Pyöreä peili, jonka takana loistaa pehmeä LED-valo, on yksi AINA-keittiöiden suosituimmista tuotteista. 

Pyöreä valopeili WC-tilassa.

AINA-keittiöiden pyöreiden peilien mallistosta löytyy monenlaisia kauniita vaihtoehtoja ja voit vaihtoehtoisesti sijoittaa ne myös makuuhuoneeseen kylpyhuoneen sijaan. Tutustu mallistoon täällä! 

Ovatko suorakulmaiset peilit sittenkin sinun juttusi? Peilikaapit ovat suomalaisten kestosuosikkeja ja ne tuovat pienempäänkin kylpyhuoneeseen lisää säilytystilaa. AINA-keittiöiden peilikaapistot on mahdollisuus saada eri mitoituksilla ja leveyksillä. Myös suorakulmioiset peilit ilman valaistusta löytyvät valikoimasta ja voit tilata ne useammalla eri mitoituksella. 

Jaa