Skip links
Published on: Sisustus ja trendit

Omalla tyylillä – kurkistuksia persoonallisiin blogeihin

Vuonna 2015 toteutetun, laajasti suomalaista asumista selvittäneen Meillä kotona -tutkimuksen mukaan ”koti on suo­ma­lai­sil­le pyhättö, jota sisustetaan itselle, ei näyttämöksi muille”. Tutkimuksen mukaan oman arvomaailman näkyminen asumisen valinnoissa on tärkeää reilulle kolmasosalle kyselytutkimukseen vastaajista ja jopa 44 prosenttia kodin laittajista haluaa sisustuksensa ilmaisevan omaa persoonaansa.

Tutkimuksesta inspiroituneena listasimme kiinnostavimmat, persoonallista tyyliä huokuvat sisustusblogit. Tunnista oma sisustuspersoonasi ja ammenna inspiraatiota näistä omaperäisistä blogeista!

[mk_padding_divider size=”40″]

Kädentaitoja ja kotoilua

Ruususuu ja huvikumpu

Ruususuu ja Huvikumpu

Nuapurissa
The Little Village

Nuapurissa | The Little Village

Ruususuu ja huvikumpu

Ruususuu ja huvikumpu -blogissa eletään ja touhutaan lasten kanssa maalaisromanttisissa kodissa. Blogi on täynnä askartelua, juhlia ja leivontaa. Kesällä pihan keittiöpuutarha herää eloon ja pihan lettuliiterissä valmistuvat parhaat herkut! Lapset ovat aktiivisesti mukana puuhissa ja monet ohjeista onnistuvat lastenkin kanssa.

Nuapurissa

Nuapurissa tutustutaan kuopiolaisen sisustusalan yrittäjä Marun pastelliseen maailmaan. Blogissa keskitytään sisustamiseen, unohtamatta kuitenkaan lapsiperheen elämäntyyliä ja savolaisen lupsakkaa otetta elämään. Mukana myös helppoja tee se itse -vinkkejä.

The Little Village

The Little Village on täynnä toinen toistaan kekseliäämpiä DIY-ideoita sisustuksesta käsitöihin ja kotikosmetiikkaan. Pikkukylän Satu-Johanna on luova dynamo, joka pistää tuulemaan samantien – ja sen huomaa.

[mk_padding_divider size=”40″]

Mielekästä minimalismia

D a d a a.

D a d a a.

Himassa
Pihkala

Himassa | Pihkala

D a d a a

D a d a a on suunnittelija ja stailisti Anna Pirkolan taidonnäyte. Hän luo upeita tunnelmia usein hyvin rajatulla, neutraalilla sävypaletilla. Vaikka kuvat ovat pelkistettyjä, niistä huokuu lämpö ja tunnelma. Tässä vinkkiä minimalistille, joka ei halua kaiken olevan valkoista.

Himassa

Monesti tee se itse -jutut mielletään värikkääksi askarteluksi, mutta Himassa tekee poikkeuksen. Sieltä löydät helpot ja välillä astetta monimutkaisemmatkin DIY-ohjeet pelkistetyn, vaalean tyylin kotiin. Parasta ohjeissa on niiden käytännöllisyys. Monet ohjeista tähtäävät toimivampaan arkeen, ei vain tyylikkääseen kotiin.

Pihkala

Pihkala keskittyy sisustussuunnittelijan 100-vuotiaan talon remontti- ja sisustusprojektiin skandinaavisella tyylillä, mutta vanhaa kunnioittaen. Hurmaavan kerroksellisessa tyylissä yhdistyvät design-klassikot ja vanhat kalusteet harmoniseksi kokonaisuudeksi. Huomaa, että kaikki on harkittu tarkkaan viimeistä yksityiskohtaa myöten.

[mk_padding_divider size=”40″]

Rohkeasti boheemia

Keltainen kahvipannu

Keltainen kahvipannu

Keltainen kahvipannu

Niinan unelmia
Cosy home -blogi

Niinan unelmia | Cosy Home

Keltainen kahvipannu

Keltainen kahvipannu ilahduttaa pirteillä väreillään. Vanhaa taloa asustava sisustushullu tekee löytöjä kirpputoreilla ja sisustaa kotiaan rohkeasti vintagella. Instagramista hänet löytää nimellä @vintageinteriorxx ja siellä on seuraajia jo huikeat 31 000!

Niinan unelmia

Niinan unelmia -blogista saat seurata lapsiperheen elämää, arkea ja juhlaa, vanhassa hirsitalossa. Niinalla on mestarillinen silmä eri kuosien yhdistämiseen ja talo onkin täynnä toinen toistaan upeampia tapetteja. Blogista näkee, kuinka vanhatkin huonekalut taipuvat lapsiperheen elämään.

Cosy home

Cosy home -blogin Saija on kuvataiteilija, jolla on varma värisilmä. Koti on kaunis yhdistelmä skandinaavista tyyliä, boheemia rentoutta ja väripilkkuja siellä täällä. Eikä unohdeta upeita kakluuneja!

[mk_padding_divider size=”40″]
Millaisia koteja teiltä lukijoilta löytyy? Entä tykkäättekö seurata trendejä tai ammennatteko ehkä inspiraatiota muiden kodeista? Pääasia on, että itse viihtyy kodissaan. 🙂

Omannäköistä kevättä!

Jaa