Skip links
Published on: Keittiökalusteet

Lapsiperheen keittiön pelastajat

AINA-keittiöiltä löytyy paljon erilaisia ratkaisuita, joita voisi sanoa jopa lapsiperheen keittiön pelastajiksi. Lapsiperheessä kun arki on usein aikamoista haipakkaa: päiväkodin, koulun, töiden, harrastusten ja vapaa-ajan yhdistäminen vaatii tarkkaa aikatauluttamista ja perheenjäsenten välistä yhteispeliä.

Me AINA-keittiöillä haluamme helpottaa kiireisten lapsiperheiden arkea omalta osaltamme valmistamalla kotimaisia, käytännöllisiä keittiöitä. Sellaisia, joissa työskentely on helppoa ja sujuvaa – ja sitä kautta myös hauskaa ja mukavaa!

Lue alta erilaisista ratkaisuistamme, jotka sopivat erityisesti lapsiperheen keittiöön ja tekevät arjesta aiempaa mutkattomampaa!

Toimiva keittiö

Runsaasti säilytystilaa

Lapsiperheessä keittiöihin kertyy jos jonkinlaista purkkia ja purnukkaa, joten myös säilytystilan tarve on suuri.

Jotta säilytystilaa olisi mahdollisimman paljon, hyödynnämme valmistamamme keittiöt tarvittaessa lattiasta kattoon. Erilaisia säilytystilaa lisääviä ratkaisuja ovat muun muassa ulosvedettävät kaapit, sokkelilaatikot, uunikaapit sekä työtasojen kulmiin asennettavat karusellit. Uusimpiin ratkaisuihimme kuuluvat karusellikaapit, joissa ovet pyörivät karusellin mukana ja ovat näin pois tieltä.

Aamiaiskaappi – lapsiperheiden aamujen pelastaja!

Aamiaiskaappi on noussut viime vuosina yhdeksi suosituimmista keittiön varusteista! Maailmalta saapunut trendi on löytänyt tiensä jo monen suomalaisen sydämeen ja keittiöön. Erityisesti lapsiperheessä tämä keksintö on vertaansa vailla!

Aamiaiskaapissa voi säilyttää samassa paikassa kaikki aamiaistarvikkeet, kuten kupit, kulhot, kahvin- ja vedenkeittimen sekä leivänpaahtimen. Myös esimerkiksi leipä, murot ja myslit säilyvät aamiaiskaapissa!

Kiireisinä aamuina aamiaiskaapista on helppo napata tarvitsemansa asiat ja aamiaisen valmistaminen sujuu käden käänteessä. Kun aamiainen on syöty, tarvikkeet voi sulkea takaisin aamiaiskaapin ovien taakse. Näin keittiö pysyy siistinä, eikä siivoamiseen tarvitse kuluttaa ylimääräistä, muutenkin kortilla olevaa aikaa.

Monipuolisuutta saarekkeella

Saareke on huikean monipuolinen keittiökaluste. Ensinnäkin se tuo keittiöön lisää työskentelytilaa. Ja sitähän ei voi koskaan olla liikaa – varsinkaan lapsiperheessä, vai mitä? Saareke tarjoaa lisätilaa myös säilytykseen.

Kiireisinä hetkinä saareke toimii myös oivana ylimääräisenä ruokapöytänä. Sen ääressä on helppo esimerkiksi haukata välipalaa päiväkoti- tai koulupäivän jälkeen ennen illan harrastuksia! Monessa perheessä saarekkeen ääressä tehdään myös läksyjä ja askarrellaan. Iltaisin saarekkeen äärelle on mukava kokoontua yhteisen ajan viettoon ja käydä läpi päivän tapahtumat.

Lapsiperheen pienimmät huomioon alusta alkaen

Ammattitaitoiset AINA-myyjämme osaavat ottaa perheen lapset huomioon jo keittiön suunnitteluvaiheessa. Erilaiset ratkaisut voidaan miettiä ja tavarat sijoittaa siten, että pienimmätkin lapset yltävät tarvitsemiinsa asioihin ja voivat käyttää niitä helposti. Tämä opettaa heille myös omatoimista keittiössä touhuamista jo pienestä pitäen!

Ja kun lapset on otettu huomioon jo keittiötä suunnitellessa, he myös takuulla viihtyvät siellä paremmin. Mikä olisikaan mukavampaa kuin laittaa ruokaa ja leipoa yhdessä koko perheen kesken!

 

Innostuitko edellä mainituista ratkaisuista? Mikä tai mitkä niistä olisivat sopivia juuri teidän keittiöönne? Ota yhteyttä lähimpään AINA-myyjääsi ja suunnitellaan yhdessä teidän perheenne tarpeisiin sopiva keittiö, jossa viihtyvät niin aikuiset kuin lapsetkin!

Jaa