Skip links
Published on: Sisustus ja trendit

Keittiön uusi ilme nopeasti ja edullisesti

Keittiön uusi ilme nopeasti ja edullisesti

Keittiöremontti ajatellaan usein vaikeaksi ja tuskallisen pitkäksi projektiksi. AINAn ideana on se, että sinulle jää vapaus unelmoida ja ammattilainen hoitaa loput. Saat kanssamme unelmakeittiön toteutettua vaivattomasti jopa kolmessa viikossa.

Vaihdat vain ovet?

Jos kuitenkin tällä kertaa etsit keittiöösi hieman pienempää muutosta, niin keittiön helpon, nopean ja edullisen muodonmuutoksen saa aikaan vaihtamalla esimerkiksi vain pelkät kaappien ovet ja vetimet. Näin keittiön uusi ilme päivittyy ilman varsinaista remonttia, ja työn voi tehdä myös itse, vaikkakin ammattilaisen avulla säästää yleensä hieman hermoja ja ehkä myös aikaa.

Lähde liikkeelle ovimallista

Jos keittiösi kaipaa nopeasti uutta ilmettä, niin Aina on helpottanut valintaasi ja koonnut valikoimiinsa 14 erilaista ovivaihtoehtoa, jotka pohjautuvat mm. tämän vuoden keittiötrendeihin. Värivaihtoehtoja on yli 8000. Ovet ovat saatavana kahdessa kiiltoasteessa: puolikiiltävänä ja kiiltävänä. Toimitusaika on erittäin nopea, joten keittiön ilmeen muutokselle ei välttämättä tarvitse varata viikkoja aikaa.
Kurkkaamalla ovimallit voit jo vähän miettiä millainen uusi keittiön ilme voisi olla.

Katse vetimiin

Keittiökaappien vaihdossa uuden ilmeen viimeistelevät tyylikkäät vetimet. AINAn vetimistä löytyy malleja. Ehkä nyt panostatkin näyttäviin vetimiin? Juuri nyt suosittuja ovat eriväriset metallit, joten ehkäpä valitset tällä kertaa hieman koristeellisemmat vetimet? Joskus keittiö voi saada uuden nosteen vain uusimalla vetimet.

810360
Keittiön koko ulkoinen ilme päivittyy, kun ovien ja vetimien lisäksi vaihdetaan myös tasot sekä välitilat. Tässä vaihtoehdossa mm. kaappien rungot ja mekanismit säilyvät, mutta näkyvät pinnat saavat uuden ilmeen. Kokonaisvaltaista keittiöremonttia ei siis tässäkään tehdä, mutta kaikki näkyvät pinnat vaihtuvat silti.
Ainan asiantuntijoiden maksuttoman suunnitteluajan voit varata verkosta, ja jos päädyt ostoksille, niin maksun voit halutessasi tehdä kätevästi myös erissä.
Joskus pienikin muutos tuo suurta piristystä keittiöön ja siten myös koko kotiisi. Uusi ilme on mahdollista tehdä siis myös nopeasti ja edullisesti.

 

Jaa