Skip links
Published on: Vinkit ja ohjeet

Keittiö kesäkuosiin – viisi helppoa vinkkiä ilmeen raikastamiseen

Keittiö kesäkuosiin – viisi helppoa vinkkiä ilmeen raikastamiseen

Näyttäytyykö keittiösi yhtäkkiä kevätauringon ensisäteissä tunkkaiselta ja tummalta? On siis tullut aika laittaa keittiö kesäkuosiin! Olemme laatineet sinulle viisi helppoa vinkkiä keittiösi ilmeen raikastamiseen ja mikä parhainta, nämä vinkit eivät maksa maltaita, vaan ovat toteutettavissa pienemmälläkin budjetilla.

 

Verhoilla valoisuutta keittiöön

Uusien verhojen hankkiminen on varmasti yksi helpoimpia tapoja saada kirkastettua keittiön ilmettä. Talven mattaiset eri sävyt saavat väistyä kesäisen keveyden tieltä; kukkaiset, läpikuultavat ja valkoiset verhot ovat juuri oikea valinta kesäkeittiöön. Miksi et kokeilisi keittiössäsi perinteisen puuvillaverhon sijaan myös trendikkäitä luonnonmateriaaleja, kuten pellavaa tai silkkiä.

 

Luo kukilla kauniita yksityiskohtia

Kukat kertovat persoonallisuudestamme, aivan kuten sisustusmakummekin. Minkä sävyisiä ovat keittiösi pintamateriaalit? Lilat vai valkoiset? Valitse kukat yhteensopivaksi tilan värimaailman kanssa. Tai luo kontrasteja tummilla kukilla valkoisen lakkapinnan vastakohdaksi. 

 

Sisustusesineet vaihtoon kesän kynnyksellä

Massiiviset kynttilät ja hopean eri sävyt kuuluvat talveen, mutta kesällä mieli kirkastuu yhdessä kasvavan valon kanssa. Olisiko aika päivittää sisustus vaikkapa kultaisiin yksityiskohtiin? Myös bambusta ja rottingista valmistetut korit ja muut sisustusesineet pitävät pintansa edelleen kesällä 2022. 

 

Syötävät herkut osana keittiön sisustusta

Kesällä kukkien lisäksi kaikki muutkin luonnonantimet ovat parhaimmillaan. Tuo väriä ja yksityiskohtia keittiöösi asettelemalla hedelmät ja marjat kauniisti kulhoihin. Oletko innostunut yrttien kasvattamisesta? Sen lisäksi, että erilaiset virherkasvit erottuvat keittiön sisustuksessa, on niiden tuoksu aivan huumaava!

 

Keveämmät keittiön matot kesäksi

Mattojen vaihto keittiöön tuo takuuvarmasti muutosta yleisilmeeseen. Olisiko muhkea karvamatto aika vaihtaa keveämpään malliin kesän tullessa? Vaaleat persialaistyyliset ja yksiväriset matot tuovat avaruutta tilaan. Jos taas keittiösi edustaa enemmän maalaisromanttista suuntaa, niin miksipä et valitsisi lattialle aina niin ajatonta räsymattoa – hauskat värit tuovat taatusti kirkastusta keittiöön ja vievät ajatukset jo aurinkoisiin mökkipäiviin!

 

Onko sinulla mietinnässä suurempi uudistus keittiöösi? 

 

>> Varaa aika maksuttomaan keittiösuunnitteluun Jaa