Skip links
Published on: Sisustus ja trendit

Mitä keittiö mulle merkitsee? / Jontte Valosaari

Mä rakastan ruokaa ja oon myös aika innokas kokkailemaan

Keittiö on kodin sydän ja keittiön kautta tapahtuu hyvin paljon. Aamiainen, lounas, illallinen… Tämä kaikki on perheen yhteistä aikaa ja tapahtuu keittiön kautta.

Rakennan itselleni taloa tällä hetkellä ja keittiö on ollut yksi asia, mikä on pitkin projektia mietityttänyt todella paljon.

Keittiön täytyy olla toimiva, riittävän kokoinen, juuri oikeanlainen ja miellyttävä käyttäjälleen. Mulla on ollut alusta asti vahva ajatus ja paljon ideoita siitä, millaisen keittiön haluan.

Miksi valitsin AINA-keittiöt?

AINA-keittiöistä kuulin ystävältäni Tiinalta. Tutustuin AINA-keittiöiden tarinaan ja se osui mulle hyvin. Arvostan todella paljon kotimaisuutta, kotimaista osaamista, kädentaitoja ja AINAssa ne kaikki yhdistyi vieläpä todella laajaan valikoimaan.

No ei mennyt aikaakaan, kun suunnittelu oli jo täydessä vauhdissa. AINA-keittiöitä myyvän Puusenpänliike Rytinki Oy:n Henrikin kanssa saatiin hyvin nopeasti suunniteltua mulle mieleinen keittiö.

Halusin mattamustan keittiön, vaikka Henrik vähän varoitteli, että sormenjäljet ja tahrat näkyvät mattamustassa herkästi. Päätin että sitten pyyhitään vaan vähän useammin. 😂

Koska kokkailen paljon, oli selvää et laskutilaa pitää saada paljon. 1m x 2,6 metrinen saareke sitä toikin mukavasti.

Suunnitelma saatiin valmiiksi ja keittiö pistettiin tilaukseen. Noin kolme viikkoa myöhemmin keittiö saapui työmaalle ja kaappien asennus onkin jo hyvässä vauhdissa.

Hommahan olisi hoitunut asentajan avulla päivässä, mutta oon asentanut joskus keittiöitä työkseni ja päätin tietysti hoitaa oman keittiön asennuksen, hommaan on kyllä hyvät ohjeetkin.

AINAn palvelulle pisteet

Se miten mun ideat ja ajatukset otettiin vastaan, miten mua kuunneltiin ja neuvottiin toi hyvän ja varman fiiliksen.
Omaa kotia rakentaessa kaikella on niin iso merkitys, on hienoa että on ammattilaisia, joihin voi luottaa.

Tuskin maltan odottaa, että pääsisin jo kokkailemaan mun keittiöön.

Mä käsittelen paljon mun Instagram-tilillä (@jonttevalosaari) taloprojektia ja keittiö tulee näkymään siellä paljon jo tässä rakennusvaiheessa.

Kun talo on valmis, niin kerron tarkemmin keittiöön liittyvistä valinnoista.

 

// JONTTE VALOSAARI

Jaa