Skip links
Published on: Yleinen

Jasper Pääkköselle kotimaisuus oli ainoa vaihtoehto

Minun piti remontoida sijoitusasuntoni keittiö, mutta ainoa osa keittiötä joka oli remontin tarpeessa oli pahasti kuluneet keittiönovet. Kaikki muu, kuten rungot, tasot ja kodinkoneet ovat edelleen erinomaisessa kunnossa. Kiinnostuin ekologisen keittiöremontin ajatuksesta: voisin säilyttää rungot, tasot ja kodinkoneet, ja silti päivittää keittiön näyttämään uudelta. Tuttavani suosituksesta valitsin suomalaisen AINA-keittiövalmistajan.

Minulle kotimainen vaihtoehto on ilmiselvä valinta aina kun se on mahdollista. AINA tiivistää sivuillaan tuotantofilosofiansa hyvin: ”Kotimainen tuotanto on paitsi energia-, myös kustannustehokasta: emme rahtaa kalusteita kaukomaista. Vain mekanismit tilaamme muualta, sillä niitä ei valmisteta Suomessa.”
Kokonaisuutena tämä vaikutti erinomaiselta ratkaisulta: Perinteinen suomalainen valmistaja, kotimainen ja ympäristöystävällinen tuote ja järkevä hinta.

Keittiöremonttini sujui nopeasti ja vaivatta, ja lopputulos on erinomainen.

Kiitokset hyvästä palvelusta myös AINA Herttoniemen yrittäjä Jaana Vaakanaiselle. Kokemuksieni perusteella voin lämpimästi suositella kotimaisia AINA-tuotteita.

– Jasper Pääkkönen, näyttelijä ja yrittäjä