Skip links
Published on: Sisustus ja trendit

Inspiraatiota kompakteihin kylppäreihin

Ystävänpäivä on pian täällä ja sen kunniaksi kokosimme ideoita ja inspiraatiota kompakteihin kylppäreihin.

Kerro kerro kuvastin

Christopher Patey Photographer - kylpyhuone pyöreällä peilillä
Aina - kylpyhuone peilikaapilla

Christopher Patey Photographer | Aina

Sopu sijaa antaa, mutta pienessä kompaktissa kylppärissä kaksi aamutoimiaan kiireessä suorittavaa rakastavaista voi joskus tuntua tungokselta. Ideaalitilanne olisi, että molemmille olisi saatavana oma vesipiste, mutta jos tämä ei ole mahdollista, usein riittää että saatavana on riittävän suuri (tai useampi) peili. Perinteinen nelinurkkainen peili on vaihtoehdoista käytännöllisin, mutta nyt nähdään paljon myös suuria, pyöreitä peilejä. Muista varmistaa, että peili sijoitetaan oikealle korkeudelle molemmille osapuolille.

Tilaa kahdelle

Aina - wc-kaappi
Aina - kylpyhuone peilikaapilla

Aina

Piskuisessa kahden hengen kylppärissä myös säilytysila on usein kortilla, joten on tärkeää maksimoida jokaisen lisäsentin potentiaali. Peilikaappi on monessa suomalaisessa kodissa pelastus, mutta erityisesti jos peilikaappia ei ole, kannattaa tilaan valita riittävän leveä allaskaapisto. Vetolaatikoista tarvittavat tuotteet on helppo ottaa esille. Lisätilaa voi löytyä myös yllättävistä paikoista, kuten wc-istuimen takaa.

Unelmista totta

Alvhem Mäkleri - kylpyhuone sadesuihkuilla
Aina - kylpyhuone ammella

Alvhem Mäkleri | Aina

Käytännöllisillä ratkaisuilla tilaa jää usein myös unelmien toteutukseen. Oman kotikylpylän luominen onnistuu huolellisella suunnittelulla usein myös pieniin tiloihin. Kompaktisti asennettujen sadesuihkujen alle on ihana pujahtaa yhdessä, eikä hulppeassa kahden hengen kylpyammeessa loikoilu leditähtien loisteessa kuulosta lainkaan hassummalta… 😉

Ihanaa ystävänpäivää jokaiselle! ♡

Jaa