Skip links
Published on: Sisustus ja trendit

Ihana, kätevä aamiaiskaappi

Yksi yleisimmistä keittiöongelmista on laskutilan puute. Keittiökoneet ja laitteet vievät kallisarvoista pöytäpinta-alaa muulta toiminnalta. Aamiaiskaappi on toimiva ja trendikäs ratkaisu pulmaan.

Mikä aamiaiskaappi on? Aamiaiskaappi on pikkuhiljaa löytämässä tiensä suomalaisiin keittiöihin. Se on alunperin tarkoittanut kaappia, johon saa piiloon aamiaisella käytettävät tarvikkeet: leivänpaahtimen, kahvinkeittimen, kupit ja murot. Mutta sinne voi kätkeä muitakin usein käytettäviä kodinkoneita.


Aamiaiskaapin sisällä on pistorasia, joten tarvittava laite on helppo ottaa käyttöön. Jos kaappi on pöytätason päällä, voi esimerkiksi kahvinkeittimen vetää kaapista käytön ajaksi ulos ja sitten taas palauttaa kaapin kätköihin.

Aamiaiskaapin idea sopii varsinkin minimalistiseen skandinaaviseen keittiöön, mutta myös runsaammat tyylit hyötyvät lisääntyneestä laskutilasta, joten aamiaiskaappi sopii keittiöön kuin keittiöön. Ihana aamiaiskaappi, joka istuu kotiisi täydellisesti, syntyy juuri toiveidesi mukaisista materiaaleista ja on saatavilla juuri tarvitsemasi kokoisena. Tutustu keittiömallistoihimme.

Jaa