Skip links
Published on: Sisustus ja trendit

Ihana, kätevä aamiaiskaappi

Yksi yleisimmistä keittiöongelmista on laskutilan puute. Keittiökoneet ja -laitteet valtaavat suuren osan pöytäpinta-alasta, mikä rajoittaa työskentelytilaa ja hankaloittaa ruoanlaittoa. Aamiaiskaappi tuo lisää tilaa keittiön tasoille ja se on toiminnallinen ja trendikäs ratkaisu tilapulmaan.

Mikä aamiaiskaappi on?

Aamiaiskaappi on rantautunut Eurooppaan amerikkalaisista keittiöistä ja pikkuhiljaa löytänyt tiensä suomalaisiin keittiöihin. Trendi tuntuu tulleen jäädäkseen. Alun perin se oli tarkoitettu kaapiksi, johon voi kätevästi piilottaa aamiaiseen tarvittavat välineet: leivänpaahtimen, kahvinkeittimen, kupit ja murot. Kuitenkin monipuolista kaappia voi hyödyntää myös muiden usein tarvittavien pienten kodinkoneiden säilytykseen. Aamiaiskaapin tilaa voidaan myös räätälöidä erilaisten säilytysratkaisujen myötä, jolloin talouden yksilölliset aamiaistarpeet saadaan istutettua kaappiin kuin kaappiin.

Kaapin tärkeimmät edut ovat ehdottomasti säilytystila ja mahdollisuus järjestellä oleelliset elintarvikkeet ja kodin pienkoneet helposti käden ulottuville. Aamiaiskaappi sijoitetaan otolliseen paikkaan, jotta aamiaisvalmistelut sujuisivat nopeasti ja vaivattomasti. Samalla on myös hieman helpompi pitää keittiö siistinä, kun ei tarvitse väsyneenä penkoa useampaa kaappia löytääkseen tarvitsemansa, lapsista puhumattakaan.


Aamiaiskaapin sisällä oleva pistorasia tekee laitteiden käyttöönotosta vaivatonta. Jos kaappi on pöytätason päällä, voit vaivatta vetää esimerkiksi kahvinkeittimen ulos kaapista käyttöä varten ja käytön jälkeen sulauttaa sen takaisin kaapin kätköihin. Näin saat lisättyä harmoniaa keittiöösi, kun huomio ei kiinnity yksittäisiin laitteisiin vaan pintamateriaaleihin ja sisustukseen.

Ihana aamiaiskaappi syntyy persoonallisella otteella

Aamiaiskaappi ei ole pelkästään käytännöllinen, vaan usein myös kaunis. Huolellisesti valitut persoonalliset materiaalit tekevät siitä erittäin esteettisen lisän keittiöön. Sisustusratkaisuna se on trendikäs, ja sen käyttöä keittiöissä suositaan yhä enemmän.

Ratkaisuna aamiaiskaappi sopii varsinkin minimalistiseen skandinaaviseen keittiöön, mutta myös runsaammat tyylit hyötyvät lisääntyneestä laskutilasta, joten aamiaiskaappi sopii kiistatta keittiöön kuin keittiöön. Ihana aamiaiskaappi, joka istuu kotiisi täydellisesti, syntyy juuri toiveidesi mukaisista materiaaleista ja on saatavilla juuri tarvitsemasi kokoisena. Värikarttamme yli 8 000 värisävyä takaa, että kaappi myös sulautuu keittiösi sisustukseen. Kanssamme unelmiesi keittiötä suunnitellessa saat runsaasti valinnanvaraa ja voit olla varma kotimaisesta laadusta. Kalusteillamme on Avainlippu- sekä Design from Finland-merkit ja takaamme niille kattavan AINA-takuun, jopa 25 vuotta.

Tutustu keittiömallistoihimme.

Jaa