Skip links
Published on: Keittiökalusteet

Apteekkarinkaappi on tilaihme

Apteekkarinkaappi on saanut nimensä apteekkien lääkehyllyistä, joista farmaseutit saavat kätevästi valittua oikean pakkauksen. Kaappi toimii ulosvedettävällä mekanismilla, jonka kummaltakin puolelta pääsee tuotteisiin käsiksi – ei enää kaappien perälle jääviä elintarvikkeita. Apteekkari on monien valinta etenkin kuivatuotteiden säilytykseen, sillä tuotteet mahtuvat kompaktiinkin tilaan ja tilaa pystytään hyödyntämään ylhäältä alas.

Huvila ja Huussi -ohjelmassa (televisioesitys 15.4.2019) esiteltiin keittiö, jossa apteekkari toi käytettävyyttä keittiöön. Usein omissa keittiösuunnitelmissa keskitytään ulkonäköön ja käytettävyys jätetään pienemmällä huomiolle, mikä kostautuu arjessa. Panosta siis laadukkaisiin mekanismiratkaisuihin – anna keittösuunnittelun ammattilaisten auttaa sinua tässä!

Valitse aina laatua! Apteekkariemme mekanismit eivät pidä ääntä, hidastavat kunnolla ja rullaavat sulavasti – tutustu alla laadukkaisiin vaihtoehtoihimme. AINA-keittiön apteekkareja on kolmea eri hintatasoa.

 

 

Edullisin ratkaisu keittiöön – sisälaatikostokomero

Sisälaatikostokomero on yleisin ratkaisu keittiöön sen monipuolisuuden ja edullisen hinnan vuoksi. Sisälaatikostokomerossa perinteiset hyllyt on korvattu ulosvedettävillä laatikoilla, jotka helpottavat keittiötarvikkeiden pysymistä järjestyksessä sekä niiden tavoittelua kaapin perältä. Ulosvedettäviä hyllyjä on mahdollista toteuttaa kaikissa mitoissa, ja laatikoiden määrä on täysin valittavissa. Voit toki jättää osan hyllyistä kiinteiksi ja muuttaa osan sisälaatikoiksi!

Sisälaatikoilla saat myös tarvittaessa pienemmät tavarat, kuten mausteet ja aterimet, pysymään ojossa pienessä tilassa. Keittiötä suunnitellessa kannattaakin miettiä, mitä kaikkea tarvitsee lähelleen – suunnittelijoiltamme saat vinkit toimivaan järjestelyyn. Sisälaatikostokomero on myös helppo pitää puhtaana eli pisteet siitä!

+ edullinen
+ helppo siivota
+ saatavilla kaikissa mitoissa

– ei apteekkarin perinteistä mekanismia

 

Keskihintainen Hettichin apteekkarimekanismi tuo toimivuutta keittiöön

Suosittu valinta hinta-laatusuhteensa takia! Tämä apteekkarisetti on monen valinta.

+ hinta-laatusuhteeltaan todella hyvä
+ käytännöllinen
+ laadukas Hettichin mekanismi

– kahta eri kokoa

 

Hettichin Dispensa Duo -apteekkari kruunaa keittiön

Dispensa Duo tunnetaan yhtenä laadukkaimmista apteekkareista – todella laadukas mekanismi liu’uttaa äänettä ja sulavasti sekä kestää aikaa. Dispensa Duo on selkeästi muita ratkaisuja hintavampi – kokonaisuus maksaa noin 1 600 euroa. Hinnasta huolimatta moni valitsee Dispensa Duon kokeiltuaan sitä. Hettichin tuotekehitys on viilannut tuotteen huippuunsa pienintäkin yksityiskohtaa myöten. Suosittelemme lämpimästi Dispensa Duoa etenkin, jos haluat ison apteekkarinkaapin keittiöösi. Tämä ratkaisu kestää kovaakin käsittelyä ja kulutusta!

+ markkinoiden laadukkain apteekkari
+ uniikki, kääntyvä mekanismi
+ kestävä

– hintava
– yhtä kokoa

 

 

Varaa maksuton suunnitteluaika tai kysy tarjous lähimmästä AINA-myymälästäsi.

Jaa