Skip links
Published on: Yleinen

Ainan vuosi

Täällä Ainan blogissakin alamme pikku hiljaa hiljentyä joulun ja uuden vuoden viettoon, mutta sitä ennen muistellaanpa hieman kulunutta blogivuotta!

Toukokuu

Ainan vuosi - Toukokuu

Aina sai alkunsa Ainan päivänä, eli tämä blogivuosi alkaa siis Toukokuusta. Siihen aikaan vuodesta on muutenkin aihetta juhlaan, mikä näkyi myös Ainan blogissa. Keräsimme kokoon joukon näppäriä kesäjulhlien juhlavinkkejä (joista useimmat sopivat tietysti myös tähän loppuvuoden juhlahumuun), askartelimme suloisia kulhoja juhlaherkuille ja lopuksi ihastelimme vielä trendikkäitä aamiaiskaappeja.

Kesäkuu

Ainan vuosi - Kesäkuu

Kesäkuussa fiilisteltiin kesää ja vietettiin aikaa ulkoilmassa. Nikkaroimme hienon apupöydän, ihastelimme kesäkeittiöitä ja teimme lopuksi hieman juhannustaikoja! Tuntuupa kaukaiselta näin jouluna. 🙂

Heinäkuu

Ainan vuosi - Heinäkuu

Heinäkuussa siirryttiin jo sisätiloihin. Inspiroiduimme asuntomessujen sisustusinnovaatioista, nikkaroimme näppärän talouspaperitelineen, tutustuimme yhteen vuoden rouheimmista sisustustrendeistä, eli mikrosementtiin ja lopuksi perehdyimme hieman makuuhuoneen sisustukseen.

Elokuu

Ainan vuosi - Elokuu

Elokuussa leppoinen loma vaihtui jo arkiseen aherrukseen, jota helpottamaan keräsimme hieman vinkkejä eteisen säilytykseen, ompelimme suloisia säilytyskoreja ja maistelimme Hannelen taivaallista mustikkapiirakkaa. Jos et ehtinyt kokeilemaan, niin herkullinen piirakkaohje löytyy täältä ja maistuu varmasti myös joulupöydässä!

Syyskuu

Ainan vuosi - Syyskuu

Syyskuussa fiilistelimme syksyä ja sisustimme leikkisästi ja ajankohtaisesti sadetamineilla, sekä luonnon omilla antimilla. Teimme myös betonista kynttilän jalkoja pimenevien iltojen varalle ja herkuttelimme Suvin uunimunakkaalla. Lopuksi tutustuimme vielä yhteen vuoden mielenkiintoisimmista sisustusuutuuksista, nimittäin Riikka Kantinkosken ja Pinja Rougerin The Botanic Shelf -kasvihyllyyn.

Lokakuu

Ainan vuosi - Lokakuu

Lokakuussa villiinnuimme entisestään viherkasveista lueskellessamme Susanna Vennon, Pinja Forsmanin and Riikka Kantinkosken Green Home Bookia, jonka moni varmaan löytää lahjapaketista juuri tänä jouluna. Lisäksi maistelimme suolaisia muffineja ja sisustimme hillitysti Halloweenin hengessä.

Marraskuu

Ainan vuosi - Marraskuu

Marraskuussa aloitimme jo joulusiivouksen näppärillä vinkeillä, teimme suloisia pikkutauluja vaikkapa lahjapakettiin käärittäviksi ja herkuttelimme maukkailla pikkujoulupiirailla. Lopuksi inspiroiduimme vielä tämän joulun sisustustrendeistä.

Joulukuu

Ainan vuosi - Joulukuu

Tässä kuussa olemme olleet jo täysillä joulutunnelmissa piparkakkujen ja joululahjojen merkeissä ja alkaa tuntua siltä, että nyt alkaisi olla hyvä hetki rauhoittua jouluun. Aattoon on enää viikko ja kaikki tarpeellinen alkaa olla valmista, tai ainakin kaikki olennainen. Joulufiilis on nimittäin katossa ja pinnan alla kytee jo pieni odotus mitähän ensi vuosi tuo tullessaan. ♥

Jaa